orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 na samolot do wawy starczy!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Samolotem latam nie za swoje :P A tak z ciekawości, jak macie zamówienie na szczeniaka z zagranicy to cena jest taka sama jak tych sprzedawanych u nas czy wyższa np. taka zachodnioeuropejska :D ?
Agatka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 A to juz musisz wyczuc z kim rozmawiasz... Jak z hodowca to wiadomo ze i wiecej zapłaci, a ktos kto chce piesska do domku to raczej nnie, bo własnie zalezy mu na tanim psie z papierem. BO niestety tak jak i Czesi i Słowacy mamy opinie ze brdzo tanio sprzedajemy ładne psy ....
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 a to zalezy gdzie jest ta zagranica;))))ale gdzie by nie byla to cena jest wyzsza, a o ile to zalezy czy wschod czy zachod:))))) coprawda ja jeszcze nie krzycze 1000$ za szczenka....:))))))))))))))))))))))))))))))))))ale moze kiedys?:)))))
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Wiecie, ja myslę głównie o białych i raczej zainteresowanie mam wśród hodowców
alexandra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Jej ale ten czas leci!! To Lambiś będzie już niedługo tatulkiem :D ?? A Unisonowi kroi się jakaś narzeczona?? :wink:
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 aaa to mow od razu,ze biale:))))biale sa drozsze:))) na dziendobry 750euro-tyle biora ruski jak od nich kupujesz,ile chce czeszka to chyba sama najlepiej wiesz:))))))))))))))))))))))) a ze Szwecji to 100euro,wiec spokojnie mozesz tyle krzyczec,zbieraj zamowienia,jakby ich nie bylo to wtedy mozesz spuscic z tonu troszke:))))
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Braciszek Lambisia już miesiąc temu został tatą, ale w Hong Kongu :D Lambiś kończy 1,5 roku w marcu, ale może mi się uda załatwić uprawnienia wcześniej, zobaczymy co mi powiedzą w ZK A Unisiek ma umówione randki, ale jeszcze do nich daleko, jedną to ma nawet w przyszłym roku w grudniu, nie wiem czy on jakoś dotrwa :P
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 aaa to mow od razu,ze biale:))))biale sa drozsze:)))na dziendobry 750euro-tyle biora ruski jak od nich kupujesz,ile chce czeszka to chyba sama najlepiej wiesz:))))))))))))))))))))))) a ze Szwecji to 100euro,wiec spokojnie mozesz tyle krzyczec,zbieraj zamowienia,jakby ich nie bylo to wtedy mozesz spuscic z tonu troszke:)))) A za krycie?
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 pisalysmy Ci:)))300euro od wschodnich gosci i poludniowych,a od zachodnich tez mozesz wiecej krzyknac:))) za tyle to im bedzie tanio i beda kryli:)))))))) szczeniak to inwestycja-wiec inaczej,bo jak chcesz miec akurat taki papier to nie kupisz innego taniej:)))a krycie?jak bedzie za drogo to pojda do tanszego...nie wiem,ja doswiadczenia nie mam,ale tak mysle,ze z tym nie ma co szalec:)))jak chcesz sie szczeniat tez szybko pozbyc to tez 500euro krzyknij to Ci hurtem wezma:)))a na Polske to i tak super kasa:))
alexandra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Braciszek Lambisia już miesiąc temu został tatą, ale w Hong Kongu :DLambiś kończy 1,5 roku w marcu, ale może mi się uda załatwić uprawnienia wcześniej, zobaczymy co mi powiedzą w ZK A Unisiek ma umówione randki, ale jeszcze do nich daleko, jedną to ma nawet w przyszłym roku w grudniu, nie wiem czy on jakoś dotrwa :P No to pięknie! To już nie masz chłopaków tylko mężczyzn z krwi i kości :D A Unison dotrwa co ma nie dotrwać, jak chłop jak dąb :lol:
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 a krycie?jak bedzie za drogo to pojda do tanszego...nie wiem,ja doswiadczenia nie mam,ale tak mysle,ze z tym nie ma co szalec:))) Tylko, że on nie ma zbyt wiele konkurencji, tu jest trochę inaczej niż przy reszcie kolorów
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 maja,maja:)))chocby ta czarna podstarzala wiedzma z bialym psem:))))))pies super:)))wiedzma ciut mniej:)))) no i za granica maja kilka fajnych-no Czeszka odpada:))))bo koszty nie te:))) no jak chcesz, ja bym tyle krzyczala od gosci ze wschodu i poludnia,ale to Twoj psiak:)))
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Pisząc o wiedźmie masz na myśli Polkę ze Szwedem ;) ? Poza tym nie napisałam, że nie ma konkurencji, tylko że nie ma wiele. I taka jest prawda. Orientuję się odrobinkę w białych. :D
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Kochaniutka:))))kogo mam na mysli nie napisze, bo mnie potem oskarzy o znieslawienie, bo jak udowodnie,ze to jest wiedzma?:)))))))))))))) a ile znasz takich czarnych , podstarzalych , ale myslacych,ze sa mlode i ladne,babsztyli?w dodatku z bialym psem:)))))))))) Oki,spadam do jutra :))))))))))))))))
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Nio to pa :) Na wiedźmach się nie znam A u nas w Polsce prawie wszystkie suki są po jednym psie, więc chyba nie będą pokrywane tatusiem co?
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Szok , szok , szok..... Doznałem szoku czytajac o tych cenach za krycie :o Masakra tyle forsy za jedno pukniecie..???.... Jostra a za czarnego fagasa to ile sie płaci ? też tyle??? I powiedzcie mi ile kosztuje szczeniak (suczka ) zapowiadajaca sie dobrze wystawowo i hodowlanie w Polsce a ile za granicą? Bo ja sobie ogladam sznaucerki i marze o wystawowej suczce ale jednego nie wziąłem pod uwage---KASY??? MOje zdziwienie i oszołomienie jest O G R O M N E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paula:) Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Mnie te ceny osobiście nie dziwią bo w wyzłach ceny za krycie dochodzą nawet do 1500Euro 8) W pieprzakach wystawowe 1200-1500 w PL czy tak ? Ale w tej dziedzinie niech wypowiedzą się fachowcy :D
jostra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Ja za swojego białaska dałam za granicą 1300 euro, a teraz kupuję suczkę za 2000 euro. A w Polsce to szczeniaczki kosztują około 1500 zł.
Paula:) Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Zauważyłam że w pieprzakach też tendencja do jednago ojca a teraz dwóch której wł,jest pani S. Jesli nie te psy to ich synowie :( Ja niestey nie zamierzam kryć Ginger w Polsce własnie ztego powodu 8) Ona nie ma nic w sobie z lini tych psów ... ona ma w sobie równie dobre linie Chelines (nie wiem czy dobrze napisałam) i szukam czegos za granica w tym stylu :D
alexandra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Wow!! Dla zwykłych śmiertelników to są ceny kosmiczne :o !! Przyznam Mek że dla mnie to też mały szok :lol: No ale czego się nie robi dla pasji, marzeń i sznaucerków :wink:
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 W pieprzakach wystawowe 1200-1500 w PL c :D Jeżeli to w złotówkach to jeszcze nie takie cuda Ale 2000 euro to juz zawrót głowy lekki. A co do tego ze sa krycia tylko psami od p.S to chyba moda na HAmerykanskie....Tak mysle sobie. I co gorsza mi się też te pieprzaki hamerykanskie po tej linii podobaja czyli worek pieniedzy trzeba szykować :D :D :D
alexandra Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 ja zrozumiałam że 1500 /eur. Bo jeśli 1500 zł to faktycznie nie aż tak powalające :wink:
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Paula a czy Ty zdradzisz ile zabuliłas za Swoja hiszpanska dzieweczke??/ Tak dla ciekawości i porównania.
Recommended Posts