Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Samolotem latam nie za swoje :P

A tak z ciekawości, jak macie zamówienie na szczeniaka z zagranicy to cena jest taka sama jak tych sprzedawanych u nas czy wyższa np. taka zachodnioeuropejska :D ?

Posted

A to juz musisz wyczuc z kim rozmawiasz...

Jak z hodowca to wiadomo ze i wiecej zapłaci, a ktos kto chce piesska do domku to raczej nnie, bo własnie zalezy mu na tanim psie z papierem. BO niestety tak jak i Czesi i Słowacy mamy opinie ze brdzo tanio sprzedajemy ładne psy ....

Posted

a to zalezy gdzie jest ta zagranica;))))ale gdzie by nie byla to cena jest wyzsza, a o ile to zalezy czy wschod czy zachod:)))))

coprawda ja jeszcze nie krzycze 1000$ za szczenka....:))))))))))))))))))))))))))))))))))ale moze kiedys?:)))))

Posted

aaa to mow od razu,ze biale:))))biale sa drozsze:)))

na dziendobry 750euro-tyle biora ruski jak od nich kupujesz,ile chce czeszka to chyba sama najlepiej wiesz:)))))))))))))))))))))))

a ze Szwecji to 100euro,wiec spokojnie mozesz tyle krzyczec,zbieraj zamowienia,jakby ich nie bylo to wtedy mozesz spuscic z tonu troszke:))))

Posted

Braciszek Lambisia już miesiąc temu został tatą, ale w Hong Kongu :D

Lambiś kończy 1,5 roku w marcu, ale może mi się uda załatwić uprawnienia wcześniej, zobaczymy co mi powiedzą w ZK

A Unisiek ma umówione randki, ale jeszcze do nich daleko, jedną to ma nawet w przyszłym roku w grudniu, nie wiem czy on jakoś dotrwa :P

Posted
aaa to mow od razu,ze biale:))))biale sa drozsze:)))

na dziendobry 750euro-tyle biora ruski jak od nich kupujesz,ile chce czeszka to chyba sama najlepiej wiesz:)))))))))))))))))))))))

a ze Szwecji to 100euro,wiec spokojnie mozesz tyle krzyczec,zbieraj zamowienia,jakby ich nie bylo to wtedy mozesz spuscic z tonu troszke:))))

A za krycie?

Posted

pisalysmy Ci:)))300euro od wschodnich gosci i poludniowych,a od zachodnich tez mozesz wiecej krzyknac:)))

za tyle to im bedzie tanio i beda kryli:))))))))

szczeniak to inwestycja-wiec inaczej,bo jak chcesz miec akurat taki papier to nie kupisz innego taniej:)))a krycie?jak bedzie za drogo to pojda do tanszego...nie wiem,ja doswiadczenia nie mam,ale tak mysle,ze z tym nie ma co szalec:)))jak chcesz sie szczeniat tez szybko pozbyc to tez 500euro krzyknij to Ci hurtem wezma:)))a na Polske to i tak super kasa:))

Posted
Braciszek Lambisia już miesiąc temu został tatą, ale w Hong Kongu :D

Lambiś kończy 1,5 roku w marcu, ale może mi się uda załatwić uprawnienia wcześniej, zobaczymy co mi powiedzą w ZK

A Unisiek ma umówione randki, ale jeszcze do nich daleko, jedną to ma nawet w przyszłym roku w grudniu, nie wiem czy on jakoś dotrwa :P

No to pięknie! To już nie masz chłopaków tylko mężczyzn z krwi i kości :D A Unison dotrwa co ma nie dotrwać, jak chłop jak dąb :lol:

Posted
a krycie?jak bedzie za drogo to pojda do tanszego...nie wiem,ja doswiadczenia nie mam,ale tak mysle,ze z tym nie ma co szalec:)))

Tylko, że on nie ma zbyt wiele konkurencji, tu jest trochę inaczej niż przy reszcie kolorów

Posted

maja,maja:)))chocby ta czarna podstarzala wiedzma z bialym psem:))))))pies super:)))wiedzma ciut mniej:))))

no i za granica maja kilka fajnych-no Czeszka odpada:))))bo koszty nie te:)))

no jak chcesz, ja bym tyle krzyczala od gosci ze wschodu i poludnia,ale to Twoj psiak:)))

Posted

Pisząc o wiedźmie masz na myśli Polkę ze Szwedem ;) ?

Poza tym nie napisałam, że nie ma konkurencji, tylko że nie ma wiele.

I taka jest prawda.

Orientuję się odrobinkę w białych. :D

Posted

Kochaniutka:))))kogo mam na mysli nie napisze, bo mnie potem oskarzy o znieslawienie, bo jak udowodnie,ze to jest wiedzma?:))))))))))))))

a ile znasz takich czarnych , podstarzalych , ale myslacych,ze sa mlode i ladne,babsztyli?w dodatku z bialym psem:))))))))))

Oki,spadam do jutra :))))))))))))))))

Posted

Nio to pa :)

Na wiedźmach się nie znam

A u nas w Polsce prawie wszystkie suki są po jednym psie, więc chyba nie będą pokrywane tatusiem co?

Posted

Szok , szok , szok.....

Doznałem szoku czytajac o tych cenach za krycie :o

Masakra tyle forsy za jedno pukniecie..???....

Jostra a za czarnego fagasa to ile sie płaci ? też tyle???

I powiedzcie mi ile kosztuje szczeniak (suczka ) zapowiadajaca sie dobrze wystawowo i hodowlanie w Polsce a ile za granicą?

Bo ja sobie ogladam sznaucerki i marze o wystawowej suczce ale jednego nie wziąłem pod uwage---KASY???

MOje zdziwienie i oszołomienie jest O G R O M N E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Mnie te ceny osobiście nie dziwią bo w wyzłach ceny za krycie dochodzą nawet do 1500Euro 8)

W pieprzakach wystawowe 1200-1500 w PL czy tak ? Ale w tej dziedzinie niech wypowiedzą się fachowcy :D

Posted

Ja za swojego białaska dałam za granicą 1300 euro, a teraz kupuję suczkę za 2000 euro.

A w Polsce to szczeniaczki kosztują około 1500 zł.

Posted

Zauważyłam że w pieprzakach też tendencja do jednago ojca a teraz dwóch której wł,jest pani S. Jesli nie te psy to ich synowie :( Ja niestey nie zamierzam kryć Ginger w Polsce własnie ztego powodu 8) Ona nie ma nic w sobie z lini tych psów ... ona ma w sobie równie dobre linie Chelines (nie wiem czy dobrze napisałam) i szukam czegos za granica w tym stylu :D

Posted

Wow!! Dla zwykłych śmiertelników to są ceny kosmiczne :o !!

Przyznam Mek że dla mnie to też mały szok :lol: No ale czego się nie robi dla pasji, marzeń i sznaucerków :wink:

Posted

W pieprzakach wystawowe 1200-1500 w PL c :D

Jeżeli to w złotówkach to jeszcze nie takie cuda

Ale 2000 euro to juz zawrót głowy lekki.

A co do tego ze sa krycia tylko psami od p.S to chyba moda na HAmerykanskie....Tak mysle sobie.

I co gorsza mi się też te pieprzaki hamerykanskie po tej linii podobaja czyli worek pieniedzy trzeba szykować :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...