Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przekazałm im adres Twojej strony powinni zadzwonic do Ciebie :D On mają już czarno-srebrną i chcą wystawiać bo tamtą też wystawiają :lol:

BARDZO WAŻNA SPRAWA - CZY KTOS JEDZIE W TEN WEEKEND DO BRUXELI NA WYSTAWĘ ??????????????????????????

JEST DO ODEBRANIA PIES NA TEJ WYSTAWIE WIEC JESLI BYSCIE SŁYSZELI ZE KTOS JEDZIE TO DAJCIE ZNAĆ :thumbs:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

A co masz za szczeniaka do odbioru?wajmarka malego???eh,zeby one nie rosly...potem sie robia takie dzikie jak Paszcza Moni...a byla taka cudna jak byla mala:)))))tzn.dalej jest super,ale chce zjesc inne psy.

A Monia zaraz bedzie miala male bigielki:)))))))))))

Posted
Ale tak na serio to seja jest zmarzluch i żeby nie wiem jak płakala o to ubieranie to chodzić w kubraczku będzie!! I tak ma bez nogawek póki co i nóżki jej drżą!!

:o alez Wy macie marznace psy, ciekawe co zrobicie w mrozy typu -10. Mnie to troszke dziwi patrzac na moje, nawet mala Bangi byla wyrwana do zera i nie potrzebowala zadnych ubranek, a ubranko mam tylko po to, zeby potem Agatkana mnie nie krzyczala, ze snieg Bangi futerko na lapkach zniszczyl :wink: :evilbat: (ale na szczescie na razie nie musi go nosic :wink: 8) ) .

Posted

Paula tu sie mylisz:)))mam 1 pieprzasta suke,ale nie jest for sale, tzn. jakby sie trafil ktos serio na wystawy to i owszem,ale nie wydaje mi sie,zeby ci znajomi az tyle kasy chcieli dac za psa. A mi jest potrzebna suka, ktora potem sie bedzie wysylalo na krycia,wiec jak nie znajdzie sie powazny zainteresowany czlowiek to suka zostaje w domku:)))

Posted

Agatko: Superowe zmany na Katalogu Sznaucerów, bardzo, bardzo, bardzo mi sie podoba ta nowa szata graficzna!! :D

Olu, zrób jakąś fotke Bangi w ubranku.... :wink: :modla:

Posted

O czyli widze, ze jednak bedziesz wchodzic w pieprzaki :)

Ja bym nie mogła tak swojego dziecka wysyłac do obcych ludzi...

Bo szukas znie tam gdiz etrzeba

WYniki sa w KSP w dizale wystawy na starym portalu

Posted

Nie w pieprzaki:))ale majac suke niosaca cz-sr gen to juz prosto sobie cos wymyslic:)))w USA zdecydowana wiekszosc pieprzakow jest z kolorow,wiec niosa cz-sr gen,wiec...:))))

ale teraz zachorowalam na psa faraona-kto ma psa nowego tam jest fota,JAKA CUDNA SUKA!!!SZOK

Posted
Ale tak na serio to seja jest zmarzluch i żeby nie wiem jak płakala o to ubieranie to chodzić w kubraczku będzie!! I tak ma bez nogawek póki co i nóżki jej drżą!!

:o alez Wy macie marznace psy, ciekawe co zrobicie w mrozy typu -10. Mnie to troszke dziwi patrzac na moje, nawet mala Bangi byla wyrwana do zera i nie potrzebowala zadnych ubranek, a ubranko mam tylko po to, zeby potem Agatkana mnie nie krzyczala, ze snieg Bangi futerko na lapkach zniszczyl :wink: :evilbat: (ale na szczescie na razie nie musi go nosic :wink: 8) ) .

Nie Oluś, moja to nie przejmuje się ani śniegiem ani mrozem, pierwsza jest wtedy na polku :D Ja ubranko to też przede wszystkim na ochronę łap gdy będzie śnieg, no i teraz gdy będzie łysolkiem żeby mnie sąsiedzi nie zaczepiali "co zrobiłam z psem" bo nie będzie mi się chciało tłumaczyć (a itak nie zrozumieją), no i nie powiem jak będzie na minusie, to też ją w to wpakuję, bo to żadna przyjemność co spacer tego mojego ciekawskiego krecika (ryje całą sobą w śniegu) myć, i potem z przeziębioną do lekarza ganiać :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...