Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
[ja bym sobie cherbatke popijała.... :kciuki: :drink1:

widzisz Julciu, co ten alkohol z toba robi :wink: :evil_lol: :evilbat: .

Coś się ze mna dzieje.... :wink: :cunao:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

NO to widze ze Ola juz wszystko co najwazniejsz enapisała, ale pozwolicie ze ja wszystko dokąłdnie jeszcze raz opisze :)

Wystawiały sie 3 nasze pociechy

pierwsza olbrzymka Sonia w konkurencji ze swoja miotowa siostra wygrała

klase młodziezy otrzymujac Litweskie Zw.Mł. i BOB Junior.

Potem poszła Arwenka przegrała w kla otwartej z suka która ładna napewno

nie

była a argumentacja sedziego to chyba hit sezonu w sznaucerkowym świecie

;)

"Pani suka ma ZA DUZO WŁOSA NA ŁAPACH "

No coments ;)

Na końcu cz-sr Dengi pokonał rywala i otrzymał pierwsze Zw.Mł.

W niedziele juz tylko krajówka

Nie moglismy znaleźć Hali i spóźnlismy sie wpadłam na ring jak juz była

oceniana siostra SOni ale sedzina zgodizła sie aby zostały porównane.

Niestety SOnia wygladała jak 100 nieszczesc była zdenerwowana

rozkojarzona(ja zreszta tez) no i tym razem przegrałysmy.

Potem Arwenka tym razem super CAC NSwR i Zw.Wystawy

Na końcu Dengi po raz kolejny pokonał konkurenta i dostał kolejne Zw.Mł.

No i cali szczesliwi wrócilismy do domku oczywiście z atrakcjami typu

zepsute wycieraczki no bo przeciez jak by sie nic nie wydarzyło to byłoby

nieważne :)

pozdrawiamy i gratulujemy wszystkim których spotkalismy i których nie

mielismy okazji spotkac !!!

WItaj Paulina !!!!!!!!!!!!!!! MIło Cie tutaj widziec :) NO i wielkie gratulacje z powowdu nowego członka rodziny!!!! Ostatnio nawet o Tobie myslałam :)

WSZYSTKIM BARDZO DZIEKUJEMY ZA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!

Posted
"Pani suka ma ZA DUZO WŁOSA NA ŁAPACH "

No coments ;)

buuahahahaah ale się uśmiałam Agatko - to chyba Luna miałaby tam szanse :roflt: :cunao:

Jeszcze raz gratulacje :drinking:

Posted
No i cali szczesliwi wrócilismy do domku oczywiście z atrakcjami typu

zepsute wycieraczki no bo przeciez jak by sie nic nie wydarzyło to byłoby

nieważne :)

Hej, zapomnialas dodac o atrakcji typu odwiedziny u mnie w domu i wylizanie przez Nafcie i Bangi :wink: :lol: .

Posted

ano się zapędziłyśmy :lol:

a ja dziś dostałam smska od Justy :D bidula już chyba ze trzy tyg odcietao od świata :-? czeka aż Jej neciq podłączą więc jeszcze :drinking: :drinking: :drinking: za szybsze podłączenia neciqa :wink:

Posted

Ja dopiero do domku przylazłam 8) Tak sobie właśnie myślałam kiedy ten rodowód Gingerowy przyjdzie ... bo fajnie by było ją pokazać na wystawch :(

Ad.Agatka - Gratuluję sukcesów :laola:

Posted

Ad. Agatka - ja też o Tobie myslałam dzisiaj dokładnie bo znajomi chcą pieprzaka kupić i ja koniecznie ich do Ciebie :Dog_run: Jutro im sms Twoją stronkę ale czy masz teraz szczeniaczki ?

Posted

tak,znamy sie i z wystaw i w ogoole;))kolezanka ma wajmara od Pauliny:))))

mek: a ja Ci mowie, ze u nas teraz taka moda w miejskim szpitalu,niby najlepszy dla dziecka,ze sie takie nieumyte w tym sluzie i krwi zostawia przy mamie!!!dla mnie horror!!!przeciez wiecie jak szczeniak od razu po urodzeniu wyglada-to sobie wyobrazcie,ze nikt go nie wyciera,a suka nie wylizuje tylko tak sobie ma lezec!bleeeeeee horror!!!

Jostra filmikk zajefajny!!!!!!!!!!!!!!!!!!motylekk nie wiem bo nie mam glosu:((((tu

Posted

Cześć wam wszystkim!! :D

Własnie siedzę sobie w domku i wcinam cukiereczki z wódka od brata. Mniaaam...tylko czemu tak z rana? mam nadziej ę ,że nie zjem całej paczki bo mi się wesoło zrobi :lol:

A tak w ogole to wielkie gratulacje ( spóżnione jak widzę ) dla Agatki!! :laola:

Dla mnie to "nic nowego". Twoje pieski Agatko MUSIAŁY byc debest!!

Oczywiście to dlatego ,że trzymałam za was kciuki zgodnie z obietnica.. :lol:

A u nas znow "tragedia" bo moja wielmozna Seja skończyła cieczke i jak ręka odjął przestała jeść. Rwę włosy z głowy bo przez ten okres tak fajnie sie podpasła...a teraz znowu waga jej spadnie i sama skóra zostanie :(

Że też ona musi miec wszystko odwrotnie niz "normalne" pieski :( .

Witaj Paula bo my się chyba nie znamy! Ja jestem Kaska i mam miniaturkę czarna Seję :D . Takiego bobasa jak twój w emblemacie tez mam, ale już "troszkę starszego" :lol: . Ma 10 lat :lol:

Posted

Hej dziewczyny i Mek :D !

Raptem dwa dni mnie nie było a tu tyle wydarzeń!!

Jeszcze raz gratuluję litewskim zwycięzcom!!! :D Było to do przewidzenia że pokażą klasę :wink:

Witam nowe forumowiczki Paulę i Elitesse!!

Seja nie martw się, przyjdzie przymrozek, dupcia Sejuni zmarznie i będzie wcinać :wink:

Posted

Witaj Olciu!! ja się tam martwie na zapas..wiesz jak to z moja skunksicą jest...jak znowu mi sie zacznie tango to się chyba zastrzelę.. :(

Czy wzbogaciłaś sie juz o te nowe kosmetyki??Albo czy przyszło juz ubranko??

Posted

Kasiu kosmetyków jeszcze nie mam. Ubranko doszło, jest super, czarne, gruby ortalion, jedynie zrobili troszkę chyba za długie nie wiem jakim cudem bo podałam im włściwą długość :roll: No nic dziś fachowiec czyt.Iza rzuci na nie okiem i zobaczymy co z nim:)

Posted

Za długie w łapach czy za długie w tulowiu?? Wiesz co..może oni robia na wszelki wypadek większe.....żeby się nie okazały za male?? :roll:

Posted

No chyba tak, chyba robią większe na zapas,ja mierzyłam Beskę pod właśnie ubranko i podałam wymiary do ubranka. ŁĄpy też trochę za długie, ale to pryszcz a nawet dobrze bo sama wyreguluję długość podwijając, jak będę chciała; natomiast tułów jest za długi tak o 1 cm, więc nie wiem, zobaczymy dziś i jak co to odeślę do poprawki;-)

Posted

Wiesz co Olu..oni tak chyba robią. Meggy z FZ też przysłali pierwszy raz za duży a napewno dobrze wymierzyła...i tez wymieniala.To trochę bez sensu bo sie w takim badz razie płaci za dwukrotnę przesyłke!! :evil:

lepiej zostaw...może być ciut za duże ..byleby nie za male..! Besia jeszcze może nabrać masy..miesni itd..w końcu niedawno skonczyła roczek :D

Posted

Hmm no zobaczę KAsiu! Masę to Beska ma już fajną i właściwie więcej jej nie potzreba, teraz jest akuratna :wink: Muszę pomyśleć i coś zrobić biegusiem, bo za kilka dni mój Besiulek będzie "Łyskiem z pokładu Idy" :lol: i ewidentnie przyda się kombinezonik :wink:

Posted

Jezuuu..no tak!! Zeby nie zachorowala jak będzie łysolkiem!! teraz to nawet na odsyłki czasu nie ma!!

Ciekawe jak będzie wygladać..hihi...

Posted

To Besia tak jak Seja teraz "dresiara"....orrrrtallllionowy drrresik!! :lol:

Ale tak na serio to seja jest zmarzluch i żeby nie wiem jak płakala o to ubieranie to chodzić w kubraczku będzie!! I tak ma bez nogawek póki co i nóżki jej drżą!!

Posted

Witajcie!!! :)

Agatko teraz "osobiście" jeszcze raz serdecznie Wam Gratuluję!!! :lol:

:smilecol: :laola:

Oluś..super, że już doszło ubranko dla Besiulki!!! :angel: A Besiulka czuje się już dobrze?? Acha...oczywiście prosimy o zdjęcie Besi w nowym ubraneczku.... :wink: :modla:

Za Lunkowe oczko: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:

Posted

Hej Julciu. Będą fotki jak ubranko już dopasuję na 100% A Beska już dawno się dobrze czuje tfu tfu tfu nie zapeszając, i oby tak zawsze:)

Oby Denisek szybko się wylizał z przeziębienia :D

Posted

ja juz sie nie moge połapac co wy tu piszecie... ;)

Super ze z Lunka juz wszystko Oki

Paula!! teraz nie mam szcznieaczków, ale Arwenka jest pokryta i jest w ciazy, ma urodzic koło 15 stycznia

Kryłam ja Pieprzakiem P. Supronowicz :)

Najlepiej niech sie ze mna skontaktuja to wszystko obgadamy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...