orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 mek: Ty jako samiec nie masz glosu w sprawie porodow!!!!Wy jestescie cwani-bo jedyne co macie to przyjemnosc a to potem kobieta sie meczy!!!a Wy albo przy tym jestescie,albo tchorzycie i uciekacie i przychodzicie na gotowe!!!!no!:)))))))))))))))) taaaaaaaaaaaak,piatki tez kocham:))))zwlaszcza piatki popoludnia:))))))))))))))))))))))
Mek Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 mek: Ty jako samiec nie masz glosu w sprawie porodow!!!!Wy jestescie cwani-bo jedyne co macie to przyjemnosc a to potem kobieta sie meczy!!!a Wy albo przy tym jestescie,albo tchorzycie i uciekacie i przychodzicie na gotowe!!!!no!:)))))))))))))))) Zgadzam sie z Tobą w 10000000% Ale z tymi śluzami i krwią to przesadziłaś na 10000000000000000% NO
julcia_so Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 mek: Ty jako samiec nie masz glosu w sprawie porodow!!!!Wy jestescie cwani-bo jedyne co macie to przyjemnosc a to potem kobieta sie meczy!!!a Wy albo przy tym jestescie,albo tchorzycie i uciekacie i przychodzicie na gotowe!!!!no!:)))))))))))))))) Cała prawda!!!!!!!!!!!! :)
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ginger jest rodowitą hiszpaneczką :D z hodowli Balbachera ... w rodowodzie ma La Gitana ale trudno by było tak na nią wołać . Trafiła do mnie troszkę przypadkiem bo miałam zamówionego pieprzaczka w tej hodowli ale miałam czekać na następny miot . Ginger miała jechac do USA ale tam ktoś zrezygnował i zaraz ja ją wzięłam w wieku 6mieś :iloveyou: Była w Katowicach w zeszłym roku w kl.mł na 9 suk druga :multi: :multi: a potem w Koszalinie też w młodziezy wygrała ... była też w Gdyni (?!) ale była druga w pośredniej :-? Zdjątko z Katowic
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Myslę z kim byłam w Poznaniu w zeszłym roku ?????????? Nie pamietam 8)
julcia_so Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Paula - masz przepiekną sunie!! :) jest cudna :iloveyou:
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 No i tylko szkoda że uszka mi wet źle przyciął :cry:
Romas Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Wskoczylam na chwile na Sznauceromaniakow i co ja widze !!! :D Dyskusja o porodach :o Myslalam przez chwile ,ze mi sie fora pomylily :D Dziewczyny ! Nie sluchajcie Orsini ,JA :D Jako Matka Polka (trzykrotna matka) moge Wam powiedziec Cala Prawde i Tylko Prawde. Urodzenie dziecka to wspaniala,wstrzasajaca sprawa.A z tym sluzem i krwia to nasza kolezanka jakies horrory wypisuje :D Pozdrowka dla Ginger od Zuzi-sznaucerki sredniej
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 no z takim przystojnym jakims facetem:))po MT chyba byl TEN wlasnie:)))))
Mek Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Paula dzieki za info. Powiedz czy ona szczeka po hiszpansku czy juz po polsku :lol: A tak na poważnie to jest w typie hamerykanskim czy jakis nowy hiszpanski pyt sznaucera?????
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 hahahahahahaha ale się usmiałam :D tak był taki jeden (po MT) ale dawno i nieprawda 8)
Mek Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Dziewczyny ! Nie sluchajcie Orsini ,JA :D Jako Matka Polka (trzykrotna matka) moge Wam powiedziec Cala Prawde i Tylko Prawde. Urodzenie dziecka to wspaniala,wstrzasajaca sprawa.A z tym sluzem i krwia to nasza kolezanka jakies horrory wypisuje :D HA I ja jako ojciec to juz pisałem ORSINI !!!!Uszy po sobie i musisz nam racje przyznać :lol: :lol: :D :) :D :lol:
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 no mowie, ze horror!!!taka teraz moda przynajmniej u nas!!!bleee,ze to niby fizjologia...wrrrr makabra
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Tu wyszyscy tak szybko piszą że ja się gubię :o Ona w typie czysto Hiszpańskim :wink: powiem szczerze że na sznaucerach to ja sie az tak nie znam jak np na weimarach (8lat hoduję) ale ładna jest i co najważniejsze drobna ... ztym typem to chyba o włos chodzi ? nie matyle włosa co rodowite amerykany na łapkach ale jak widac na zdjęciu az tak mało tez go nie ma :) Zdęcie domowe ... czyli łapki nie zrobione :wink:
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ad. Orsini - Nie mam kontaktu z nim :) A następnym razem to trzeba podejśc i bym przedstawiła :wink: Bo my sie chyba w Poznaniu nie widziałyśmy ?! No przecież mówię że dawno i nieprawda więc jak bym miała kotakt to bym dała :wink: Ale ja to mam taki zwyczaj że jak już dawno i nieprawda to wszystko kasuję 8)
Ka-Vanga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 PS-KaVanga ja bylam pierwsza:))tfu tfu moj:)))tak w przedszkolu sie robilo-plulo na kanapki i tfutfu moja:)))))))))) Ale jestes, wszystkich facetow sobie zaplowasz, podziel sie troche z kolezanka co :eviltong: :wink: :lol: . Paulina, ale masz sliczna Hiszpaneczke :D.
jostra Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Śliczota :) Coś dla tych, których zestresował poniedziałek http://www.bozzetto.com/neuro.htm
Ka-Vanga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Przesliczna ta miniaturka !! Aga, jak milo Cie tu widziec :D .
Ka-Vanga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Śliczota :) Coś dla tych, których zestresował poniedziałek http://www.bozzetto.com/neuro.htm Jostra, skad Ty to wytrzasnelas :evilbat: .
malawaszka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 haha fajny filmik :lol: to i ja Wam coś pokażę na rozluźnienie :wink: tylko uwaga - niecenzuralne słowa :wink: motylek a najbardziej w Waszej dzisiejszej rozmowie bawi mnie to, że pojawiło się kilka nowych osób, a Wy od razu wiece kto zacz i dawaj po imieniu :o :lol: skąd Wy się znacie?? z wystaw? :fadein:
Ka-Vanga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Malawaszko, motylek jest bomba, co prawda slyszalam juz go kilka razy, ale jest tak smieszny, ze z przyjemnoscia posmialam sie po raz kolejny 8) . Ja tam Pauliny nie znam, ale zawsze milo poznac kolejna osobe, nie :wink: :D . Za to Elittese znam juz troszke :D .
malawaszka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 zawsze milo poznac kolejna osobe, nie :wink: :D . no jasne że miło i chciałam powitać nowych sznauceromaniaków w naszym gronie :D :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts