Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 no przeginają , przeginają :( ale najpierw wystawy a potem dzeici :lol:
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 teoretycznie:))bo jak sie papierow nie doczekasz:)))))co w weteranach ja puscisz?:)))))))))))))
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 nie no juz odesłałam podpisane papiery a teraz jak napisałam sms to prosili o przesłanie kopii mojego paszporu :D więc może bliżej jak dalej z tym rodowodem :D palnuje krycie na koniec przyszłego roku ... zobaczymy jak ... może wyskrobie jeszcze to euro na te 3 wystawy :-?
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 hahaha niezle:))))))))))))no moze sie doczekasz kiedys:)))))))))) a czym planujesz kryc?zdradzisz sekret?:)) A siebie juz nie planujesz pokryc?:))))))))))))
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 siebie już nie :wink: a ją jeszcze szukam czegos ... być może już cos znalazłam :wink:
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 no co tak jedynaka hodowac?:))))))do parki mu trzeba dziewczynke jeszcze:))))))))))))))
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 No wiesz jak sie ma takie szkraba w domu to sie o drugim nie myśli :wink: Może kiedyś :lol:
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 sliczny!!! ale kolezanka rodzila tydzien temu i jak sie nasluchalam...HORROR!!!!!zadnych dzieci!!!wole te 4-nozne!!!miala co prawda cesarke,wiec i tak miala lepiej niz te pozostale na sali, bo tamte jak opowiadaly...bleeeeeeeee,
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 w ogoole u nas jest teraz nowa moda-jak sie ozrebisz wieczorem to ci rzucaja takie nieumyte dziecko od razu do cyca!!!i takie nieumyte zostawiaja!!!!kolezance dopiero mama umyla na drugi dzien, bo przeciez one po porodzie sa tak slabe,ze nie dadza rady!!!horror!takie we krwi i sluzie...bleeee, toz nawet szczeniaka sie wyciera zanim da sie suce!!!dla mnie horror!a tak robia w najlepszym niby szpitalu-przyjaznym dziecku!!!no ciekawe czy jemu tak dobrze, jak ten sluz wysycha i sie marszczy i marszczy skore przy tym!
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 No tak zależy na jakie opowieści sie trafi :) ja się też nasłuchałam w czasie ciąży że to że tamto a do 8 mieś jeździłam na wystawy ... nie pojechałam tylko do Sopotu ale to dobrze bo następnego dnia urodziłam hihi :lol: na sali porodowej zabawiłam tylko godzinke więc poszło jak po masle i wcale nie byłam taaaaka słaba :wink: Przez pierwsze 2 mies mały tylko jadł i spał wiec jest czas na regenerację sił ... po dwóch miesiącach tez wugladałam tak jak przed porodem (chodzi o kg) :D A jesli chodzi o ten sluz etc to jest to potrzebne jesli chodzi o skóre dziecka ale to wcale nie wyglada tak źle .... przeciez szczeniaczków sie po porodzie nie kąpie a jak wyschna to sa takie ładne ... tak samo z dziecmi :P naopowiadają bajek i potem w Polsce niz urodzeniowy bo kobiety nie chcą rodzić . Mały był też z nami na wystawie w Poznaniu i był baaardzo grzeczniutki ... wszyscy sie smiali że młody prezenter sie urodził :lol:
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 a ic w pi....:))))jakos mnie jak sie urodzilam umyli od razu i mam skore jak pupcia niemowlaka,wiec nie opowiadaj,ze ten sluz z krwia jest potrzebny!!!bo do czego?zeby ktos bardziej wrazliwy hafta puscil?bleeeeeeeeee fujjjjjjjjjjjj ja tam moje szczeniaczki prawie do suchego wytarlam:))))ale sznaucie malutkie,a weimar wielki:)))))
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 no, a tego co sie nie wytrze to suka wylize, wiec tak jakby umyla,bo psy w ten sposob sie kapia. No dla mi jak uslyszalam o tym,ze jej tak rzucili takiego nieumytego bachora i zostawili to gesia skorka od razu wystapila!paskudztwo!!! to juz wole zdecydowanie takie cudne malutkie czworonozne kluseczki:))))a do tego to suka sie meczy z nimi:)))))
jostra Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ciekawa ta dyskusja :diabloti: :klacz: :roflt:
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 A teraz dwa mioty masz ? I mam nadzieję widzimy sie w Głogowie :D To poznasz moje maleństwo 8)
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 hahahahha no na dogomani moża tez o dzieciach :D
Paula:) Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 to ja może dla rozładowania tematu zdjątko :lol:
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 nie:)))najblizsza wystawka to chyba Leszno:))) tak,mam sznaucerki i szelciaka :))ale szelciak jakis bidny chory i nikt nie wie co mu jest. Za to sznaucie tryskaja energia,jak byly male to starszy szelciak je gryzl i jej mowilam:poczekaj az one dorosna to ci pokaza i teraz szelciak nie moze sie od nich ogonic:)))))
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 a Dogomania jest fajna,bo mozna o wszystkim pisac:))))najwyzej nikt nie bedzie czytal:))))))jak nudne:)))) jak ja nienawidze poniedzialkow:(((((makabra!!!
Mek Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Witaj Paula. Dzidziuś śliczniutki.Ja jako ojciec moge powiedziec , że takie małe to są najcudowniejsze dzidziusie ale potem ucza sie mówić i czar pryska :D :D :D Co do dyskusji na temat porodów to Orsini nie słuchaj takich głupot i nie wypisuj ich tu bo tu same "niematki"i jeszcze zadna nie bedzie chciała w przyszłosci dziecka :) :) NO. Paula napisz cos wiecej o tym sznaucerku.Skąd pochodzi itp itd....
orsini Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Paulina: pamietasz Ty z kim bylas w Poznaniu w zeszlym roku?:))))podziel sie z kolezanka i nie badz jak pies ogrodnika,co sam nie zje i drugiemu nie da:))))no wiec, potrzebuje maila do tego pana, bo calkiem byl ladny:))))a ma duzo kasy???bo ja tylko takiego szukam:)))))))))) PS-KaVanga ja bylam pierwsza:))tfu tfu moj:)))tak w przedszkolu sie robilo-plulo na kanapki i tfutfu moja:))))))))))
julcia_so Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Witajcie!! :) Widzę, że tu dyskusje o dzidziusiach sie toczą ! :lol: Orsini, ja tez nienawidze poniedziałków.... :( ale za to lubie piatki... :wink: Witaj Paula - masz cudniastego pieprzaczka!! :angel: Powiedz nam o nic cosik więcej - czekamy!! :multi: Wielgachne Gratulacje dla Rivendelków i oczywiscie połówki Ka - vangi!! ;) SUPER!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :laola:
julcia_so Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Witajcie!! :) Widzę, że tu dyskusje o dzidziusiach sie toczą ! :lol: Orsini, ja tez nienawidze poniedziałków.... :( ale za to lubie piatki... :wink: Witaj Paula - masz cudniastego pieprzaczka!! :angel: Powiedz nam o nic cosik więcej - czekamy!! :multi: Wielgachne Gratulacje dla Rivendelków i oczywiscie połówki Ka - vangi!! ;) SUPER!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :laola: A kogo odwiedził dziś Mikołaj?? :wink:
julcia_so Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Przepraszam za dwukrotnie dodanego posta...., jak ktoś może to niech usunie... :wink:
Recommended Posts