Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

nie wiem czy bywa, ale pomyslalam ze milo by bylo tu tez troche sie poudzielac i podowiadywac, a i koniecznie mi napisz jak juz dostaniesz te trymery, jak ci sie nimi pracuje.

ja tez znam stronke jostry :) mnie tam kreci BERRY, ladna panienka :)

Posted

Violcia na dogsach ma nick wiolcia24, ale ją przegoniliśmy, więc może szukać innego forum do prezentowania swoich poglądów :P

A te trymery, które będę zamawiać to fińskie jackstripper i McClellan.

Posted

Witajcie!! :D

O Witamy nawą sznauceromaniaczkę - jostre!! :) często bywam na Twojej stronie i masz piekne sznaucerki!! :)

O ile się nie myle to wiolcia24 pisze teraz na Forum Zwierzaki... :roll:

Posted

Dzieki Julcia za powitanie i komplementy :D

Weridiana natychmiast marsz na Forum Zwierzaki i do roboty :P

Ja chyba pójdę sobie poczytać, choć nie wiem czy to zdzierżę :roll:

Posted
Dzieki Julcia za powitanie i komplementy :D

Nie ma za co!! :D

Ja chyba pójdę sobie poczytać, choć nie wiem czy to zdzierżę :roll:

No spróbuj, może Ci sie uda!! :wink:

Posted

Przejrzałam jej posty, nie prezentuje swoich poglądów, więc jest OK. Chyba się boi, żebyście jej nie wyrzucili :-?

Ja zostaję tutaj, mam nadzieję, że się zadomowię. :D

Posted

Pisałam (i będę pisać dalej) na dogsach, są tam fajni ludzie, ale sznauceromaniak raczej na pomoc nie może liczyć :(

Ja tam raczej udzielałam rad, a jak miałam jakieś pytanie to nikt nie potrafił mi udzielić odpowiedzi.

Tutaj jest więcej osób "siedzących" w temacie

A tak poza tym to wrzuciłam zdjątka mojej bandy :D do galerii, co prawda nic nowego, bo wszystkie są na mojej stronce, ale co tam

Posted

Jostra, alez masz piekne miniaturki :D Wskoczylam sobie na Twoja stronke.

Dawno nie widzialam tak zachwycajco zbudowanych pieskow.Szczegolnie moje serce podbil pieprzaczek ,jako ,ze sama ma pieprzaczke (tylko sznucerke srednia).

Bosz....no cudowne!

Posted

Hejki sznauceromaniacy ;)

Jestem właśnie na niecie u siostry w Lublinie, więc nie będę dużo pisać!

Wiedzę, że doszli nam nowi użytkownicy ;) witam serdecznie! mam nadzieję, że będzie Wam dobrze u nas na DGM ! Ostrzegam, że uzależnia :D 8)

Jakaś niewtajemczona chyba jestem w temt jakiejś wiolci??? :o :roll: Nie było mnie raptem 2 dni, a tutaj już takie zaległości w świecie DGMani ehhhh... ;) 8) :D

Miałyśmy iśc dna trymowanie po powrocie, ale kochana mamusia zapomniała zadzwonić i ne wiem czy coś ztego wyjdzie, bo cieczka zbliża się wielkimi krokami :evil: :-? Taki urok posiadania suczki... Być może niedługo ją wysterylizujemy, bo i tak nie planujemy rozmnażać. A na wystawy nie moza po sterylcelce, nie? :roll:

Apropo wystaw, to będzie ktoś na najbliższej w Warszawie ? Bo ja będę a pewno ;)

Posted

Ja mam tutaj niemal całą rodzinę i jestem przy każdej okazji :D W sumie to jedtem rodowita Lublinianką, przynajmniej taką sie czuję ;)

A Lublin kocham bardziej niż Warszawkę :D 8)

Posted

ja jestem Lublinianką w połowie - bo jest tam cała Rodzinka ze strony mojego Taty :wink:

kiedyś chciałam wyjechac an studia do Lublina, ale cóś serce nie sługa i nie wytrwałabym w takiej rozłące :oops: :wink:

Posted

No to fajnie ;) Ja to Lublin uwielbiam p rpostu ;) Tu jest zupełnie inaczej niż w Wawce - takie wszystko poukładane i wogóle takie hmmm... jest tu fajniej jakos ;)

Może kiedys się spotkamy tutaj hehe :D 8) :lol:

Posted

Julcia - jeszcze raz dzięki.

Gdzieś wygrzebię zdjęcie czsr i jak zeskanuję to je wrzucę.

On nie lubi pozować - może to dlatego, że nie ma ogonka i się wstydzi :)

Bo reszta psiaków jest w całości :D

Malawaszko - wiolcia ma dziwne poglądy, nie chcę wypowiadać się w jej imieniu - mozna poczytać na dogsach. Raczej tam za nią nie przepadają, bo jest pospolitym rozmnażaczem. Kryje sukę 2 razy do roku itp. itd. Nie chcę się rozpisywać. I jej pieski nie są bardzo zbliżone do sznaucerów, a ona je sprzedaje jak takowe (m.in.na allegro).

Posted
wiolcia ma dziwne poglądy, nie chcę wypowiadać się w jej imieniu - mozna poczytać na dogsach. Raczej tam za nią nie przepadają, bo jest pospolitym rozmnażaczem. Kryje sukę 2 razy do roku itp. itd. Nie chcę się rozpisywać. I jej pieski nie są bardzo zbliżone do sznaucerów, a ona je sprzedaje jak takowe (m.in.na allegro).

:o zero szacunku dla takich osób - i nie chcę jej wypowiedzi czytać 0X ojjj długo by na dogo nie posiedziała z takimi poglądami :evilbat:

Posted

wiesz - tzn jeszcze pewnie nie wiesz, że moja Luna jest z prawdopodobnie takiego źródła - dokładnie nie wiem - jak ją kupowałam to nie wiedziałam po prostu jak się to wszystko odbywa - tzn rozmnażanie na lewo itp. i wtedy myślałam - a po co mi papier :-? na szczęście potem trafiłam na dogo i już wiem wszystko na ten temat i więcej nie kupię psa bezpapierowego (nie mówię o schroniskowcach, bo taki też kiedys ze mną zamieszka) - więc mimo że mam psa bez papierów i pewnie od takiej osoby jak ta panna - to już jestem mądrzejsza i mogę potępiać takich ludzi :evilbat: na szczęscie moja Luna wygląda jak sznaucer :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...