jostra Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 A Tyyyyyy? Czy ona tu bywa? Znalazłam sporo znajomych osób, ale wiolci na razie nie. I co to za nick? Rozdwojenie osobowości ??? :P
Mek Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Witajcie nowi. Jostra a ja juz " dawno " znam Twoja stronke A szczególnie podoba mi sie ten czarny sznafcer.
weridiana Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 nie wiem czy bywa, ale pomyslalam ze milo by bylo tu tez troche sie poudzielac i podowiadywac, a i koniecznie mi napisz jak juz dostaniesz te trymery, jak ci sie nimi pracuje. ja tez znam stronke jostry :) mnie tam kreci BERRY, ladna panienka :)
malawaszka Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 oo no to od razu pada pytanie jakie trymery zamówiłaś Jostra? :wink: a Violcia ma nicka Violcia? jak tak to tu nie bywa :wink: :lol:
jostra Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Violcia na dogsach ma nick wiolcia24, ale ją przegoniliśmy, więc może szukać innego forum do prezentowania swoich poglądów :P A te trymery, które będę zamawiać to fińskie jackstripper i McClellan.
julcia_so Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Witajcie!! :D O Witamy nawą sznauceromaniaczkę - jostre!! :) często bywam na Twojej stronie i masz piekne sznaucerki!! :) O ile się nie myle to wiolcia24 pisze teraz na Forum Zwierzaki... :roll:
jostra Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Dzieki Julcia za powitanie i komplementy :D Weridiana natychmiast marsz na Forum Zwierzaki i do roboty :P Ja chyba pójdę sobie poczytać, choć nie wiem czy to zdzierżę :roll:
julcia_so Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Dzieki Julcia za powitanie i komplementy :D Nie ma za co!! :D Ja chyba pójdę sobie poczytać, choć nie wiem czy to zdzierżę :roll: No spróbuj, może Ci sie uda!! :wink:
jostra Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Przejrzałam jej posty, nie prezentuje swoich poglądów, więc jest OK. Chyba się boi, żebyście jej nie wyrzucili :-? Ja zostaję tutaj, mam nadzieję, że się zadomowię. :D
julcia_so Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 jostra - jasne, że się zadomowisz!! :D my juz o to zadbamy! :) a na jakim pisałas nawniej forum??
jostra Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Pisałam (i będę pisać dalej) na dogsach, są tam fajni ludzie, ale sznauceromaniak raczej na pomoc nie może liczyć :( Ja tam raczej udzielałam rad, a jak miałam jakieś pytanie to nikt nie potrafił mi udzielić odpowiedzi. Tutaj jest więcej osób "siedzących" w temacie A tak poza tym to wrzuciłam zdjątka mojej bandy :D do galerii, co prawda nic nowego, bo wszystkie są na mojej stronce, ale co tam
Marta-m Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 witaj jostra!!!!!!!!!!!!! madz cudowne psiaki!!!!!!!!!!!!! Szybko sie uzaleznisz od naszego forum :wink:
Romas Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Jostra, alez masz piekne miniaturki :D Wskoczylam sobie na Twoja stronke. Dawno nie widzialam tak zachwycajco zbudowanych pieskow.Szczegolnie moje serce podbil pieprzaczek ,jako ,ze sama ma pieprzaczke (tylko sznucerke srednia). Bosz....no cudowne!
jostra Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Dzięki Romas! Dzięki Marto! Właśnie na to uzależnienie liczę :D
julcia_so Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 jostra - już to mówiłam, ale powiem jeszcze raz masz prze, prze, przepiekne pieski!! :) A masz może zdjęcie twojego "staruszka" cz-sr?? :)
malawaszka Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 haha a jakie są poglądy wiolci? :lol: warto poczytać?? :lol: :evilbat:
Justa Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Hejki sznauceromaniacy ;) Jestem właśnie na niecie u siostry w Lublinie, więc nie będę dużo pisać! Wiedzę, że doszli nam nowi użytkownicy ;) witam serdecznie! mam nadzieję, że będzie Wam dobrze u nas na DGM ! Ostrzegam, że uzależnia :D 8) Jakaś niewtajemczona chyba jestem w temt jakiejś wiolci??? :o :roll: Nie było mnie raptem 2 dni, a tutaj już takie zaległości w świecie DGMani ehhhh... ;) 8) :D Miałyśmy iśc dna trymowanie po powrocie, ale kochana mamusia zapomniała zadzwonić i ne wiem czy coś ztego wyjdzie, bo cieczka zbliża się wielkimi krokami :evil: :-? Taki urok posiadania suczki... Być może niedługo ją wysterylizujemy, bo i tak nie planujemy rozmnażać. A na wystawy nie moza po sterylcelce, nie? :roll: Apropo wystaw, to będzie ktoś na najbliższej w Warszawie ? Bo ja będę a pewno ;)
malawaszka Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 nie wystawia się sterylizowanej suki :fadein: Justa a toś sobie wakacje zrobiła - ale masz fajnie - uwielbiam Lublin - mam niedaleko rodzinkę :grins:
Justa Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Ja mam tutaj niemal całą rodzinę i jestem przy każdej okazji :D W sumie to jedtem rodowita Lublinianką, przynajmniej taką sie czuję ;) A Lublin kocham bardziej niż Warszawkę :D 8)
malawaszka Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 ja jestem Lublinianką w połowie - bo jest tam cała Rodzinka ze strony mojego Taty :wink: kiedyś chciałam wyjechac an studia do Lublina, ale cóś serce nie sługa i nie wytrwałabym w takiej rozłące :oops: :wink:
Justa Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 No to fajnie ;) Ja to Lublin uwielbiam p rpostu ;) Tu jest zupełnie inaczej niż w Wawce - takie wszystko poukładane i wogóle takie hmmm... jest tu fajniej jakos ;) Może kiedys się spotkamy tutaj hehe :D 8) :lol:
jostra Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Julcia - jeszcze raz dzięki. Gdzieś wygrzebię zdjęcie czsr i jak zeskanuję to je wrzucę. On nie lubi pozować - może to dlatego, że nie ma ogonka i się wstydzi :) Bo reszta psiaków jest w całości :D Malawaszko - wiolcia ma dziwne poglądy, nie chcę wypowiadać się w jej imieniu - mozna poczytać na dogsach. Raczej tam za nią nie przepadają, bo jest pospolitym rozmnażaczem. Kryje sukę 2 razy do roku itp. itd. Nie chcę się rozpisywać. I jej pieski nie są bardzo zbliżone do sznaucerów, a ona je sprzedaje jak takowe (m.in.na allegro).
malawaszka Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 wiolcia ma dziwne poglądy, nie chcę wypowiadać się w jej imieniu - mozna poczytać na dogsach. Raczej tam za nią nie przepadają, bo jest pospolitym rozmnażaczem. Kryje sukę 2 razy do roku itp. itd. Nie chcę się rozpisywać. I jej pieski nie są bardzo zbliżone do sznaucerów, a ona je sprzedaje jak takowe (m.in.na allegro). :o zero szacunku dla takich osób - i nie chcę jej wypowiedzi czytać 0X ojjj długo by na dogo nie posiedziała z takimi poglądami :evilbat:
jostra Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Cieszę się, że masz podobne zdanie jak ja, mam nadzieję, że inni tez.
malawaszka Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 wiesz - tzn jeszcze pewnie nie wiesz, że moja Luna jest z prawdopodobnie takiego źródła - dokładnie nie wiem - jak ją kupowałam to nie wiedziałam po prostu jak się to wszystko odbywa - tzn rozmnażanie na lewo itp. i wtedy myślałam - a po co mi papier :-? na szczęście potem trafiłam na dogo i już wiem wszystko na ten temat i więcej nie kupię psa bezpapierowego (nie mówię o schroniskowcach, bo taki też kiedys ze mną zamieszka) - więc mimo że mam psa bez papierów i pewnie od takiej osoby jak ta panna - to już jestem mądrzejsza i mogę potępiać takich ludzi :evilbat: na szczęscie moja Luna wygląda jak sznaucer :lol:
Recommended Posts