Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

wiesz co MArtuś dizęki za dobre chęci ale już chyba nie trzeba po prostu usunęłam jej wpisy i będzi epo sprawie bo ksiega to nie forum i nie będę tam się z nią kłócić ani prowadzić dyskusji..

Posted

ale to trochę nie fair madziorka - jak masz księgę gości to musisz być otwarta na wpisy każdego rodzaju - nie tylko pochwalne - każdy może się wpisać i wyrazić swoje zdanie - a Ty nie powinnaś w to ingerować - ja bym nawet nie odpowiadała na takie wpisy - bo wtedy wywołuje się kłótnię, myślę, że wszyscy, którzy wchodzą na Twoją stronę albo wiedzą jak jest z tą sierścią, albo potrafią zweryfikować zdanie tamtej osoby - być może to była jakaś psia fryzjerka, która nie trymuje sznaucerów tylko goli i nie chce aby rozpowszechniła się wiedza :wink:

uważam, że nie powinnaś usuwać żadnego wpisu, ale Twój wybór - Twoja strona :wink:

Posted

za późno malawaszko :oops: :oops: :oops:

ale wiesz to nie było skomentowanie czegoś czyli to do czego słuzy księga ta osoba od razu zaczeła naskakiwać na mnie i wiesz 3/4 wypowiedzi to były *** (mam włączone cenzurowanie wpisów)...a jakby powiedziała jakąś krytyke o mojej stornie bym nie usnęła bron Boże! bo na krytyke jestem otwarta jakby powiedziała ze wg niej lepiej tak i tak nie podoba jej sie ot i to a nie od razu ona zaczeła naskakiwac ze jestem smarkaczem i mam sie nie mądrzyć co do strzyzenia bo strzyzenie polepsza jakosc włosa wiesz i cały post takeigo typu....

Posted

acha i działa juz dział sznaucerki z DGM na mojej stornie powklejałam zdjecia Wasze (jesli znalazłam) i waaszych piesków przejrzyjcie i jesli cos sie nie podoba mówic od razu:) wziełam zdjecia z galerii bo po co macie mi drugi raz wysyłac jak juz tu były mam nadzieje ze mogłam... :roll: ?

Posted
od razu zaczeła naskakiwać na mnie i wiesz 3/4 wypowiedzi to były *** (mam włączone cenzurowanie wpisów

aaa to zmienia postać rzeczy :wink: więc dobrze, że usunęłaś wpisy takiego prymitywa i tym bardzie podtrzymuję że to mogła być jakaś leniwa fryzjerka :roll: która nie trymuje psiaków 0X - noo i nawet jest podpiusany jako Fryzjer :lol: skąd tyle zajadłości to nie wiem :roll:

BTW mnie nie chodzi jeszcze dział ze sznaucerkami z DGM :(

Posted

Madziorka nie przjemuj sie zawsze sie znajdzie jakis złosliwiec.

Ja mysle, ze wiem kto IC takie przyjemności funduje, ale jeszcze poczekam, predzej czy póxniej mu sie noga powinie.

Przejdź nad tym do porzadku dziennego :) !!!

Posted

madziorka: tez sie wpisalam:)))troche z bluzgalam sorki:)))))ale mnie babsztyl wqrwil delikatnie mowiac:))a poza tym jestem poddenerwowana, bo od rana mi net nie dzialal,wiec sobie wyobrazcie co to oznacza:))))))dla nalogowca:)))ktory wie, ze w pokoju obok dziala...HORROR!!!

Posted

Nie no to jest załosne!! To ta cała "fryzjerka" musi miec niezle pojecie o sznaucerach...moj Bafi nie byl odrazu wytrymowany tylko obciety maszynka i juz drugi rok sie meczymy z sierscia zeby ja doprowadzic do porzadku... i dopiero teraz zaczyna sie to normowac i ma szorstka!!O jacie...jak ja "lubie" takich ludzi...Madzior_ka jestem z Toba!!!!!!!!!

Posted

Natalia, ale to nie tylko sznaucery tak maja!ja choruje wprost na amerykanskiego cockera,ale je tez trzeba skubac na plecach,zeby szorstkie byly, i w ogoole kupa innych ras, zaczawszy od terierow.To jakas zalosna kreatura ta fryzjerka! a nie mozesz jej IP kompa sprawdzic a potem porownac np. na dogomanii i by wyszlo kto to, chyba, ze z kafejki nadaje, albo ze to nie jest takie proste jak mi sie wydaje

Posted

hmm...wiesz co ja nie umiem tego robic ale moze poprosze jakiegos kumpla i by to sprawdzil...kiedys juz robili cos takiego jak moja kolezanke ktos zbluzgal na blogu...zrobie co w mojej mocy... dorwiemy pseudo fryzjera :D

Posted

No ja tez nie umiem, bom z kompa zielona:)))))ale wlasnie moze ktos umie:))))bo ciekawe o co durnej babie/facetowi chodzi?przeciez to normalne, ze sie szorstkie psy trymuje, skubie do lysego itp. Nie mowie,ze to ni eboli,ale bez przesady z tym bolem, bo moja nawet nie piszczy przy tym.

Posted

no wlasnie..bardziej sie chyba boja czesania lapek jak trymowania... jesli sie umie trymowac to psa to prawie wogole nie boli...prawda?? wiadomo, ze nikt nie mowi o wyrywaniu na tzw. zywca... eh...trzeba sie troche znac a nie klepać co "slina na jezyk przyniesie"....

Posted

to ja jestem sadystka:))bo rwe na zywca wlasnie:))))wczesniej dawalam sedalin-taki glupi jasio i powiem Ci, ze ona duzo gorzej to wtedy znosila, bo dlugo dzialalo i dlugo jej przechodzila ta sedacja, slinila sie niesamowicie i w ogoole,wiec zrezygnowalam:))trzeba tylko wyrywac do tylu w kierunku w ktorym wlosy rosna i jest OK:))))no poza miejscami takimi jak pachwiny, ale tam wlos jakos slabo siedzi i sie je robi bardzo szybko:)))

a skolei samo trymowanie to uwazam, ze w ogole nie boli, bo sie wyciaga martwy wlos,a ten zywy to najwyzej trymer przytnie w polowie, wiec nie rozumiem tej osoby!albo szukala pretekstu tylko i wtedy kazdy powod jest dobry,zeby pokrzyczec, bo inaczej sie nie da wytlumaczyc!fachowiec, nie ma co:))))

Posted

szkoda,ze nie ma wczesniejszych wpisow, tzn. dobrze, bo ksiega gosci ni edo tego sluzy,ale szkoda, bo moze po tych wpisach by czlowiek doszedl do tego???

Posted

Wiecie co, domyslam sie kto to moze byc, ale wole nie mówic jak nie mam pewności. jeśli to ta osoba to tylko dąła kolejny popis tego jak kosmicznie jest głupia.... no cóz moze z czasem jej przejdzie, ale watpie, bo juz swoje latka ma ;)

Ja bede miała mo zliwosc porónania niektórych IP wiec madziorka nie wykasowój jej ostatniej wypowiedzi :)

Posted

racja:))ale Ci dobrze z Mezem informatykiem:))))

a u mnie wlasnie dzis byl pan "fachowiec" i chyba kiepski z niego fachowiec, bo juz widze, ze zostaly jakies wirusy, a mowil,ze wszystkie skasowal:(((((

Posted
Wiecie co, domyslam sie kto to moze byc, ale wole nie mówic jak nie mam pewności. jeśli to ta osoba to tylko dąła kolejny popis tego jak kosmicznie jest głupia.... no cóz moze z czasem jej przejdzie, ale watpie, bo juz swoje latka ma ;)

hahah powiedz tylko czy jest z DGM?? albo z FZ? :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...