dorotak Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 madzior_ka napisał(a):ale... gdzie zdjęcia:>?? tyle osób naobiecywało a wstawiła tylko jedna jak narazie...;/ Przecież na naszym (sznaucerowym) topiku o światówce są relacje zdjęciowe z miniatur czarno-srebrnych i pieprz i sól oraz średniaków czarnych i trochę pieprzaków. Czekamy na następne, ale i teraz jest co oglądać :lol:
madzior_ka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ekhm... dobrze wiedziec ze jest taki temat:))):cool3: ostatnio mam mało czasu i wchodze tu tylko przez linki z powiadomien ktotre mam do galeri sznaucerów i na ten topic, a o powstaniu nowego nie wiedziałam....;/ gapa ze mnie:) w takim razie juz nadraibiam zaleglosci i lece ogladac sznaucie piekności (hm znowu mi sie zarymowało, bo ostatnio w szkole odkryli u mnie dar rymowania bez mojej wiedz;) podczas referatu z biologi powiedziałam "i jak minie jakiś czas, to wyrośnie tutaj las" heh.... a tłumaczyłam tylko sukcesję wtórną)
marisia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 dorotak napisał(a):Przecież na naszym (sznaucerowym) topiku o światówce są relacje zdjęciowe z miniatur czarno-srebrnych i pieprz i sól oraz średniaków czarnych i trochę pieprzaków. Czekamy na następne, ale i teraz jest co oglądać :lol: Niedawno dokończyłam relację z ringu czarno-srebrnych, więc warto zajrzeć do moich wcześniejszych postów. Czekam również na inne relacje, czarne mini, czarne białe, olbrzymki pppllliiisss! :loveu: :loveu: :loveu:
Ashley Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Tak!!!!!!Bardzo prosimy o olbrzymy!!!!!Może ktoś ma chociaż zdjęcie zwycięzcy Stable Mastersa?
Elitesse Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Ashley']Tak!!!!!!Bardzo prosimy o olbrzymy!!!!!Może ktoś ma chociaż zdjęcie zwycięzcy Stable Mastersa? http://www.worlddogshow2006.pl/wyniki/foto_3/_KD18025.jpg
Olivka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Asiu! Kiedy wrzucisz fotki, no kiedy ???????????:placz:
Irviers Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Olivko, Asia wczoraj zmniejszała fotki (a ma ich bardzo duuuuuzo) wiec niedługo pewnie wstawi ! a teraz szkoła :diabloti:
Olivka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 To czekamy na Asię. Aisa miała super maszynę z teleobiektywem, więc fotki będą super.
orsini Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 a macie foty tego czarnego co BOBa wygral???bo slyszalam, ze sliczny
Irviers Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Olivka wstawiała w galerii :) Chyba mi tez sie udało go sfotografowac- ale nie wiem czy to on na pewno :) http://img101.imageshack.us/img101/8905/20061112worlddogshow200ku2.jpg wyglada bardzo fajnie!
dtos_rybnik Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 witam wszystkich sznauciomaniaków :) ja już jestm niestety bz mojej kochanej psiny [*] ale jak już bede miał swoje 4 kąty to bede miał tez Olbrzymie Średnie albo Miniaturowe 4 łaby sznaucera :) wszystkie są kochane i szalone kocham tą rase nie wyobrażam sobie żebym mógł mieć innego psiaka niż sznaucio :) każdej wielkości i każdej masci :)
Doginka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='MartaReksKiwi']Olivka wstawiała w galerii :) Chyba mi tez sie udało go sfotografowac- ale nie wiem czy to on na pewno :) http://img101.imageshack.us/img101/8905/20061112worlddogshow200ku2.jpg wyglada bardzo fajnie! Ten czarnuszek jest śliczny:crazyeye:
PUENTA imszar Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Czy ktoś z Warszawy jedzie na wystawę do Nowej Rudy i mógłby ZABRAĆ DWIE MIŁE KOBIETKI I MAŁĄ MINIATURKĘ??
lborodach Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hello! Help me, please to find e-mail of the owner Eszten Planeta Saturn. :-)
lborodach Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Doginka']Muszę Cię zmartwić - chociaż byłam to nic nie wiem, bo byłam zakręcona jak świński ogon. Wiem tylko, że w klasie młodzieży: lokata III - TOMMY TAXON Nadpilickie Bestyjki lokata II - Whisper of Wind AMARO lokata I - Sasquehanna FCI VIGO w klasie otwartej: lokata III - ESZTEN Planeta Saturn lokata II - Sasquehanna FCI GORDON lokata I - Sasquehanna FCI FOREMNIAK w klasie championów: lokata I - PIP'N THAT'S MY STORY A więcej nic nie wiem, bo chodziłam i oglądałam pieseczki:diabloti: Mogę tylko wstawić najkochańszego psa na tej wystawie(bez obrazy dla innych pieseczków, ale każda pliszka swój ogonek chwali) Gordonowi najwyraźniej nie podoba się ta II i próbuje zakryć ją brodą Whose that photo is, says me, please.
dorotak Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='lborodach']Whose that photo is, says me, please. As wrote his owner Doginka ;) it is Sasquehanna FCI GORDON :lol:
lborodach Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='dorotak']As wrote his owner Doginka ;) it is Sasquehanna FCI GORDON :lol: Garnyj pesyk ;)
Doginka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='dorotak']As wrote his owner Doginka ;) it is Sasquehanna FCI GORDON :lol: Dorotak dzięki, że odpowiedziałaś za mnie:wink: :calus: Jakoś języki obce nie wchodzą mi do głowy:oops: My English is poor:shake: :oops:
grallinka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 witam.wiem,ze to niewlasciwe miejsce,ale pomyslalam,ze tu was najwiecej zaglada, a chodzi o wielkich milosnikow sznaucerow.moze ktos z was bylby zainteresowany adopcja 5mcznej suni sznaucerki olbrzymki?sunia z rodowodem dobrze utrzymana.typowy rozrabiaka.ma energii mnostwo po prostu.wiecej info moge podac na pw jakby ktos byl zainteresowany.
dorotak Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Doginka napisał(a):Dorotak dzięki, że odpowiedziałaś za mnie:wink: :calus: Nie ma za co - a najwyraźniej Gordon wpadł komuś w oko :loveu:
Doginka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dorotak napisał(a):Nie ma za co - a najwyraźniej Gordon wpadł komuś w oko :loveu: Byłam na stronie "TEGO KOGOŚ":razz: Ma ładną suczkę:loveu: Podobałaby się Gordonowi :diabloti:
Meggy Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 w klasie otwartej: lokata III - ESZTEN Planeta Saturn lokata II - Sasquehanna FCI GORDON lokata I - Sasquehanna FCI FOREMNIAK Małe sprostowanie. ESZTEN PLaneta Saturn zdobył I lokatę na poznańskiej światowej wystawie psów rasowych. Tak w ogóle, to dziękuję wszystkim za spotkanie na dzisiejszej wystawie w Kielcach! Lokaty, jak na taką konkurencję wysokie, gratulacje za osiągnięcia!
Agnieszka K. Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Meggy']Małe sprostowanie. ESZTEN PLaneta Saturn zdobył I lokatę na poznańskiej światowej wystawie psów rasowych. Małe sprostowanie sprostowania:lol: . To były wyniki z klubówki, a nie ze światowej.:cool3: :eviltong:
marisia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Agnieszka K. napisał(a):Małe sprostowanie sprostowania:lol: . To były wyniki z klubówki, a nie ze światowej.:cool3: :eviltong: Tym bardziej, że Foremniak i Gordon na Światowej były w championach a ESZTEN Planeta Saturn w otwartej :razz: .
Agnieszka K. Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 marisia napisał(a):Tym bardziej, że Foremniak i Gordon na Światowej były w championach a ESZTEN Planeta Saturn w otwartej :razz: . Masz rację tylko częściowo tzn. w 2/3:razz: 1/3 ESZTEN Planeta Saturn w otwartej - się zgadza:razz: 2/3 Foremniak na Światowej był w championach - się też zgadza:razz: Gordon na Światowej był w championach - się nie zgadza:razz: Gordon był w otwartej.:eviltong:
Recommended Posts