Marta-m Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 heheehehe fajnie bedzie wygladal :P To faktycznie mu sie ubranko przyda jak bedzie miał tak mało sierści...
Natalia_W Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Agatka! Oczywiście, że pamiętam Cię z BIS szczeniąt we Wrocku:) heh byłam tak oszołomiona, że nie wiem co się działo wokół mnie:p ale Ciebie pamiętam:) Myśle, że się jeszcze spotkamy na wystawach:) ja dopiero zaczynam się w to wciągać więc jeszcze dużo przede mną!Pozdrowienia dla całej Sznaucerkowej Gromadki:) Jeszcze się odezwe na forum:) No i w Katalogu Sznaucerów oczywiście też! :D
madzior_ka Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 witajcie to znowu ja wpadłam nan chwilkę, ale nie widze obiecanego zdjęcia :roll: mam nadzieję, że wkrótce się pojawi:) Natalio a to ty masz Kenza i Bafiego? heh.......jeśli tak to nie skojarzyłam cie najpierw z osobą, którą mam na GG:) sorry :oops: mam nadzieję, że ty mnie kojazysz z rozmowami na gg?
Matt Posted October 9, 2004 Author Posted October 9, 2004 Pisze tu, poniewaz Galeria to galeria. Madzior_ka zadała pytanie, czy ide z psiakiem do fryzjera... A wiec, odpowiadam ze jestem umowiony na wizyte w ten poniedziałek. Tak zalecił wet, poniewaz teraz poki jest jeszcze w miare cieplo Abi bedzie chodzil goly. Siersc odrosnie mu juz w listopadzie a na maksa bedzie juz w grudniu tak wiec zostanie na styczniowe i lutowe mrozy i pewnie dopiero w marcu jak sie ociepli skoczy sie do fryzjera :)
Marta-m Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 I my spytalismy sie odnośnie strzyżenia ,a on nam powiedizłą że sznaucerki mozna nawet w 3 miesiącu strzyc,a nawet powinno się żeby przyzwyczajały sie do maszynki....Jak myślicie ostrzyc go czy nie???????(chodzi o weta)quote] no włąsnie...odpowiedzcie mi bo ciągle mam dylemat.........
malawaszka Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Ja bym ostrzygła, bo do wiosny to Ci na maxa zarośnie, a tak to zanim się zrobi całkiem zimno to już trochę zarośnie i nie będzie mu zimno :P
Natalia_W Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Madzior_ka! Tak to ja mam Bafiego i Kenzia:) Nic nie szkodzi! Tak jak obiecywałam pojawiam się tutaj częściej:) a nawiazujac do tematu sierści...to ja mojego Kenzia daje dopiero po Poznańskiej (czyli po 07.11) do wytrymowania!Nie mam innego wyjścia:( kurcze pewnie będzie mu zimno:( no coż mus to mus....dla dobra sukcesów wystawowych:p a jak tam sierść Deniska?? Pozdrowienia:)
madzior_ka Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 z Deniskiem idziemy koło piatku 22 pazdzienrika na trrymwoanie do łysa zeby wlasnie odrósł na najwieksze mrozy ale ubranko bedzie miał a Kenzo? hm........a golaski Ka-Vangi jak nie bylo tak nie ma
Natalia_W Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Kenzio ubranko będzie musiał mieć....w listopadzie to mogą być już konkretne temp... trudno musimy sobie jakos poradzić! :) Bafi idzie jutro na trymowanie bo wygląda już jak mały niedzwiadek;p
julcia_so Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Natalio, a podaj adres Twojej stronki internetowej bo zapomniałam... :oops:
Natalia_W Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 [linki TYLKO w linkowni!!!]i prosze się nie śmiać z jakości stronki:p
malawaszka Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Moi kochani sznauceromaniacy :D dzisiaj na wystawie widziłam miliona sznaucerków :angel: :angel: :angel: małych, dużych - tylko średnich już nie zdążyłam :lol: w galerii ogólnej są fotki z całej wystawy TUTAJ :D zapraszam - jest mnóstwo zdjęć sznaucerkowych :P
Marta-m Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Rdzice nie chcą go ostrzyc, bo boja sie ze sie jesczze Edi przeziębi bo juz coraz zimniej jest.... Malawaszka draluuje wizyty na wystawie!!!!!!!!!!!!! Dziekjemy za foty :multi:
Olivka Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Malawaszka ! Popstrykałaś nieco zdjątek. A byłaś na ringu miniatur czarnych? Bo w katalogu przedwystawowym widziałam tam znajome pieski i zastanawiam się, jak nazywa sięta miniaturka czarna na zdjęciu w galerii. Ja będęw Poznaniu ,to obiecuję,że też popstrykam . Zapraszam Dogomaniaków na moją stronę. Link jest w dziale linki . Wpisujcie się proszędo księgi gości. Będzie mi miło.
malawaszka Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Jeżeli chodzi Ci o tą miniaturkę, która najczęściej się pojawia na moich zdjęciach, to ZETA-JONES Hermes - ślicna nie?
Olivka Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Wiedziałam ,że ją znam . Hodowla Hermes ma naprawdę wspaniałe psy . Ja przynajmniej chylę czoła przed takimi hodowcami. Ja chcę pokryć Oliwkę właśnie Luckim z tej hodowli . Zdjęcie jest na mojej stronie w dziale szczeniaki . Co o nim myślisz?
malawaszka Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 WOW piękny pies a jakie ma osiągnięcia :klacz: gratuluję wyboru :P
Agatka Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Cześc Dziewczyny i CHłopaki !!! Oluvka masz super stronke . Bardzo mi sie pododba. Tylko jeszcze prosze o wyjasnienie skad taki przydomek :) Znowu moja wrodzona ciekawośc ;) A nie wiecie co tam u orsini. Urodizły sie juz maluszki ??? Z tego ze sie nie odzywa to wnioskuje ze tak i ze siedzi w domu i niańczy ;)
Olivka Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Agatko! Nazwa Nan Eldar to tłumacząc w języku tolkiena leśne skrzaty. A ponieważ w moim domu mam pasjonatów tej powieści, więc ja się zdałam na ich twórczość. Wyszło to, co wyszło (podobno brzmi nieźle). Można tęnazwę potraktować jako własną i dzięki temu nie miałam kłopotów z rejestracją przydomka, bo zaakceptowano pierwszy wariant. Zapraszam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo serdecznie do księg gości .Będzie mi miło.
Agatka Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 No to witaj w grupie Tolkienowskich wariatów ;) hihihi Rozumiem ze w pierwszym miocie bedzie Arwena i Aragorn :) Pewnie zauwazyłas ze w naszej hodowli wszystko jest Tolkienowskie :) sie zaraz wpisze :)
Olivka Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 No to witaj w grupie Tolkienowskich wariatów ;) hihihiRozumiem ze w pierwszym miocie bedzie Arwena i Aragorn :) Pewnie zauwazyłas ze w naszej hodowli wszystko jest Tolkienowskie :) sie zaraz wpisze :) Oczywiście ,że zauważyłam. Sama nazwa hodowli już na to wskazuje. Agatko! ,możesz być spokojna ,bo imiona będą "ludzkie" (mam przynajmniej taką nadzieję ,że tu ja zadecyduję i nie zostanę zakrzyczana) . Np strasznie podobało mi sięimię Janina dla suczki . Takie imię dała Korallova swojej suni . PS moja teściowa to też Janina.
orsini Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Agatka::))))))))))hejka:)))no niancze:))najpierw 2 dni suka umierala, a ja myslalam, ze rodzi, tzn. pewnie i to byly jej przygotowania do porodu, temperatura skakala jak dzika: a to spadala, a to znowu rosla itd.no i w koncu wczoraj 4 nad ranem...:)))))sie zaczelo i w sumie do 9tej juz bylo po wszystkim. Mam 1 laske i 5 chlopakow-nie wiem wojna chyba idzie jednak , bo sie boys rodza! O kolorach napisze jak juz bede wiedziala co mam;))bo teraz sa tak ciemne, ze nie wiem. No i wyrwalam sie na chwilke do miasta zrobic zakupy:)))a kolezanka siedzi z malymi.Ale szczury:)))a w ogoole to 4 szczeniaki sama wyciagnelam..bleeee:))i te plody i pecherze to mi sie beda po nocach snily jako horror:))))))))))a potem jeszcze te lozyska wyciagalam...bleeeeeeeeeee jeszcze wieksze, ale teraz sie boje czy jakies nie zostalo, bo jednego mi brakuje , a nastraszyli mi, ze jak zostanie to potem trzeba suke kroic i wyciagac w ten sposob:(((((no i mam stresa:(((( a poza tym to sa strasznie zywotne i do sznaucera nie podobne;)))wszystkie szczeniaki to prawie takie same sie rodza , bo szelka tez taki leb miala;))jak rottweiler:))))
malawaszka Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 WOW :angel: :angel: :angel: Orsini Gratulacje :laola: duuużo zdrówka dla maluchów :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 malawaszka nie dziekuje, bo jestem przesadna:)))))i wracam do domku, tzn. nie w koncu do sklepu na zakupy:))))
Recommended Posts