Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Agatka! Oczywiście, że pamiętam Cię z BIS szczeniąt we Wrocku:) heh byłam tak oszołomiona, że nie wiem co się działo wokół mnie:p ale Ciebie pamiętam:) Myśle, że się jeszcze spotkamy na wystawach:) ja dopiero zaczynam się w to wciągać więc jeszcze dużo przede mną!Pozdrowienia dla całej Sznaucerkowej Gromadki:) Jeszcze się odezwe na forum:) No i w Katalogu Sznaucerów oczywiście też! :D

Posted

witajcie to znowu ja wpadłam nan chwilkę, ale nie widze obiecanego zdjęcia :roll: mam nadzieję, że wkrótce się pojawi:)

Natalio a to ty masz Kenza i Bafiego? heh.......jeśli tak to nie skojarzyłam cie najpierw z osobą, którą mam na GG:) sorry :oops: mam nadzieję, że ty mnie kojazysz z rozmowami na gg?

Posted

Pisze tu, poniewaz Galeria to galeria.

Madzior_ka zadała pytanie, czy ide z psiakiem do fryzjera...

A wiec, odpowiadam ze jestem umowiony na wizyte w ten poniedziałek. Tak zalecił wet, poniewaz teraz poki jest jeszcze w miare cieplo Abi bedzie chodzil goly. Siersc odrosnie mu juz w listopadzie a na maksa bedzie juz w grudniu tak wiec zostanie na styczniowe i lutowe mrozy i pewnie dopiero w marcu jak sie ociepli skoczy sie do fryzjera :)

Posted
I my spytalismy sie odnośnie strzyżenia ,a on nam powiedizłą że sznaucerki mozna nawet w 3 miesiącu strzyc,a nawet powinno się żeby przyzwyczajały sie do maszynki....Jak myślicie ostrzyc go czy nie???????(chodzi o weta)

quote]

no włąsnie...odpowiedzcie mi bo ciągle mam dylemat.........

Posted

Madzior_ka! Tak to ja mam Bafiego i Kenzia:) Nic nie szkodzi! Tak jak obiecywałam pojawiam się tutaj częściej:) a nawiazujac do tematu sierści...to ja mojego Kenzia daje dopiero po Poznańskiej (czyli po 07.11) do wytrymowania!Nie mam innego wyjścia:( kurcze pewnie będzie mu zimno:( no coż mus to mus....dla dobra sukcesów wystawowych:p a jak tam sierść Deniska?? Pozdrowienia:)

Posted

z Deniskiem idziemy koło piatku 22 pazdzienrika na trrymwoanie do łysa zeby wlasnie odrósł na najwieksze mrozy ale ubranko bedzie miał a Kenzo? hm........a golaski Ka-Vangi jak nie bylo tak nie ma

Posted

Kenzio ubranko będzie musiał mieć....w listopadzie to mogą być już konkretne temp... trudno musimy sobie jakos poradzić! :) Bafi idzie jutro na trymowanie bo wygląda już jak mały niedzwiadek;p

Posted

Moi kochani sznauceromaniacy :D dzisiaj na wystawie widziłam miliona sznaucerków :angel: :angel: :angel: małych, dużych - tylko średnich już nie zdążyłam :lol:

w galerii ogólnej są fotki z całej wystawy TUTAJ

:D zapraszam - jest mnóstwo zdjęć sznaucerkowych :P

Posted

Rdzice nie chcą go ostrzyc, bo boja sie ze sie jesczze Edi przeziębi bo juz coraz zimniej jest....

Malawaszka draluuje wizyty na wystawie!!!!!!!!!!!!! Dziekjemy za foty :multi:

Posted

Malawaszka !

Popstrykałaś nieco zdjątek. A byłaś na ringu miniatur czarnych?

Bo w katalogu przedwystawowym widziałam tam znajome pieski i zastanawiam się, jak nazywa sięta miniaturka czarna na zdjęciu w galerii.

Ja będęw Poznaniu ,to obiecuję,że też popstrykam .

Zapraszam Dogomaniaków na moją stronę. Link jest w dziale linki . Wpisujcie się proszędo księgi gości. Będzie mi miło.

Posted

Wiedziałam ,że ją znam . Hodowla Hermes ma naprawdę wspaniałe psy . Ja przynajmniej chylę czoła przed takimi hodowcami.

Ja chcę pokryć Oliwkę właśnie Luckim z tej hodowli . Zdjęcie jest na mojej stronie w dziale szczeniaki .

Co o nim myślisz?

Posted

Cześc Dziewczyny i CHłopaki !!!

Oluvka masz super stronke . Bardzo mi sie pododba. Tylko jeszcze prosze o wyjasnienie skad taki przydomek :) Znowu moja wrodzona ciekawośc ;)

A nie wiecie co tam u orsini. Urodizły sie juz maluszki ???

Z tego ze sie nie odzywa to wnioskuje ze tak i ze siedzi w domu i niańczy ;)

Posted

Agatko!

Nazwa Nan Eldar to tłumacząc w języku tolkiena leśne skrzaty.

A ponieważ w moim domu mam pasjonatów tej powieści, więc ja się zdałam na ich twórczość. Wyszło to, co wyszło (podobno brzmi nieźle).

Można tęnazwę potraktować jako własną i dzięki temu nie miałam kłopotów z rejestracją przydomka, bo zaakceptowano pierwszy wariant.

Zapraszam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo serdecznie do księg gości .Będzie mi miło.

Posted

No to witaj w grupie Tolkienowskich wariatów ;) hihihi

Rozumiem ze w pierwszym miocie bedzie Arwena i Aragorn :)

Pewnie zauwazyłas ze w naszej hodowli wszystko jest Tolkienowskie :)

sie zaraz wpisze :)

Posted
No to witaj w grupie Tolkienowskich wariatów ;) hihihi

Rozumiem ze w pierwszym miocie bedzie Arwena i Aragorn :)

Pewnie zauwazyłas ze w naszej hodowli wszystko jest Tolkienowskie :)

sie zaraz wpisze :)

Oczywiście ,że zauważyłam. Sama nazwa hodowli już na to wskazuje.

Agatko! ,możesz być spokojna ,bo imiona będą "ludzkie" (mam przynajmniej taką nadzieję ,że tu ja zadecyduję i nie zostanę zakrzyczana) . Np strasznie podobało mi sięimię Janina dla suczki . Takie imię dała Korallova swojej suni .

PS moja teściowa to też Janina.

Posted

Agatka::))))))))))hejka:)))no niancze:))najpierw 2 dni suka umierala, a ja myslalam, ze rodzi, tzn. pewnie i to byly jej przygotowania do porodu, temperatura skakala jak dzika: a to spadala, a to znowu rosla itd.no i w koncu wczoraj 4 nad ranem...:)))))sie zaczelo i w sumie do 9tej juz bylo po wszystkim. Mam 1 laske i 5 chlopakow-nie wiem wojna chyba idzie jednak , bo sie boys rodza! O kolorach napisze jak juz bede wiedziala co mam;))bo teraz sa tak ciemne, ze nie wiem. No i wyrwalam sie na chwilke do miasta zrobic zakupy:)))a kolezanka siedzi z malymi.Ale szczury:)))a w ogoole to 4 szczeniaki sama wyciagnelam..bleeee:))i te plody i pecherze to mi sie beda po nocach snily jako horror:))))))))))a potem jeszcze te lozyska wyciagalam...bleeeeeeeeeee jeszcze wieksze, ale teraz sie boje czy jakies nie zostalo, bo jednego mi brakuje , a nastraszyli mi, ze jak zostanie to potem trzeba suke kroic i wyciagac w ten sposob:(((((no i mam stresa:((((

a poza tym to sa strasznie zywotne i do sznaucera nie podobne;)))wszystkie szczeniaki to prawie takie same sie rodza , bo szelka tez taki leb miala;))jak rottweiler:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...