orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 aha...dzieki. a nie wiecie jaka pogoda ma byc jutro?gdzies jest podobno super www z prognoza pogody, bo jest slicznie i fajne zdjatka mozna by porobic psinkom
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Agatka:dzieki:)))nie moge Ci odpisac na maila, bo mi sie poczta non stop wylacza a ja szalu dostaje:(((to przez te wirusy!dogomania tez mi sie wylacza,ale troche zadziej. Natalia: bo nie odpowiedzialam-tak,bedziemy w poznaniu i sie do kielc wybieramy chyba
Agatka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 nie ma za co polecam sie na przyszłośc :) A Kogo bedziecie wystawiac w Kielcach ?
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Ja siebie:))szukam meza:))))))))))))) zartuje-Mafie, a Wilkolak Wania i Holli, no i moze Krysia z Shadowem da sie namowic, tzn. namowic sie dala,ale czy pojedzie to nigdy nie wiadomo do samego konca:))))
Agatka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 No to sie spotkamy :) Bo my pewnie zabierzemy Słonika, Dengisława i Arwinke :) zobaczymy :)
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 O to fajnie!!!! :angel: :angel: :angel: a kto to Slonik???Olbrzymka???A Arwi nie pokryta jeszcze?
Agatka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Tak Słonik to olbrzymka :) A u Arwi nawet ptaszki o cieczce nie ćwierkaja. Zreszta nie wiem cyz ja bede wogóle teraz kryła. Jakos przestało mi sie spieszyc...
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 no tak , w sumie maz nie ucieknie, a sunia jeszcze troche powygrywa:))bo po dzieciach to juz gorzej...:((
Agatka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 E jak ładna suka to i po dzieciach bedize wygrywac. Daniczka całkiem niexle pod zieciach sobie radzi :)
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 niezawsze Kochaniutka niezawsze, bo roznie bywa-niektorym plecy siadaja po ciazy albo za bardzo sie rozbudowuja
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 a do Vilniusa sie wybieracie teraz?bo ja sie zastanawiam,ale chyba sobie daruje i dopiero w marcu pojade
Agatka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Zbytnie rozbudowanie to moim sukom raczje nie grozi ;)
Olivka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 O! czytam, że do Kielc się wybieracie. Zaprzszam serdecznie w moje strony. Ja też będę ( bo jak inaczej) w rodzinnym mieście nie być na wystawie ! Widzę, że znajomi będą, więc pokibicuję Wam i potrzymam kciuki.
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Olivka:bedzie milo jak bedziesz kibicowac, a sama nie wystawiasz? I czy ktos wie jak Mr.Sliwka sedziuje?jaki typ lubi, czy w ogole ma jakis typ sznaucera , czy raczej ocenia wystawce?:)))
julcia_so Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Witajcie!! :) Agatko jak tam sie czuje Arwenka i jak maluszki?? 8) Olivko, a ty swojej suńci nie wystawiasz w Kielcach, prawda??? :-? Aha...Agatko i będziesz szyła gdzieś ubranko dla Dangiego?? :D
Ka-Vanga Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 obiecane fotki golej skorki Nafki :wink: , jeszcze wyskubie dzis te klaczki odstajace :wink:(hehe bo juz przez te kilka dni, troszke zarosla :wink: :lol: ) . Hmmmmm troche widze aparat mi zmienil kolor jej futerka, ale to nic :wink: .
malawaszka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Ka-Vanga :lol: ale daj całego psa - ja chiałam zobaczyć jak cały wyglada wyskubany :roll:
Ka-Vanga Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Malawaszka, ale ona wyglada jak pies po przejsciach i jeszcze mnie pogryzie jak dam ja taka lysa na forum :wink: :lol: .
malawaszka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 no weźź plizzz :modla: co to za tajemnica - przecież wiemy, że jest zadbana i ogólnie wygrywa wystawy i wszystko - to co to za tajemnica jak wygląda wyskubana? domagam się tego zdjęcia, bo może kiedyś zdecyduję się na takie skubanko i chciałabym zobaczyć do jakiego stopnia to się robi a na sdjęciu fragmentu skóry to nie wiedać za zbytnio :)
Ka-Vanga Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 No dobrze, obiecuje, ze zrobie, tylko w takim razie musze ja jeszcze przeskubac, bo juz mi troszke zarosla :wink: . Hehe, ale prosze sie z niej nie smiac :wink: .
madzior_ka Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 witajcie Ka-vanga z góry dzieki za zdjecie całej nafki ja tez nie vede sie zsmiac bo mój Denis bedzie wyglądał bardzo podobnie juz za jakeis dwa tygodnie:) ale z tego co widze to ona nie jest taka całkowicie łysiutka jakies włoski tam ma więc spox. malawaszko co do ubranek to na desczz juz mam (ortalionowe z łapkami) a na zime potrzebuje koniecznie z łapakmi bo sie mu kulki sniegu na łapkach robią, wiec niesttey nie kupie tamtycjh ale ja wpsomogłam schronisko u nas niedaleko w Olkuszu! bo u nas w skzole ejst zbiórka i przyniosłam torche karmy ejsxcze kupie jakies puszki i jakis makaron i ryz przyniose. fajnei ze zrobili taką zbiórkę:) a co do ubranka to babcia skroi a tata uszyje i Denisio będzie miał ubranko takei jak chcę:)
Marta-m Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Dzięki za zdjęcia ktoer mam nadzieje wkleisz!!!!!!!!! :D :D :D
julcia_so Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Ka-vango czekamy na całe zdjęcie!! :P To juz sobie wyobrażam jak będzie Denus wyglądał :wink:
Recommended Posts