Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sznaucerka a jakby inaczej!!!!!!!! :angel:

Jest bratem ciotecznym Chesterka i nazywa się Edi. Fotki w profilu i galerii!!!

Wczoraj dostał swoja pierwszą obróżke :D Jest z tego typu:

s_3013.jpg

Dzisiaj lub jutro pierwszy spacerek!!! (bo jestem chora,ale może mama mi pozwoli na krótki spacerek :wink: )

BTW wczoraj rozmawiałam z Pasaverą na gg i powiedziała że niedługo tu zajrzy,bo ostatnio miała zawalone dni ztąd te nieobecności :fadein:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Po pierwsze nie mogłam jakiś czas

wchodzić na DGM (nie wiem czemu) :-?

Po drugie byłam zajęta robieniem nowej www

(i to zajęcie poświęcało większość mojego czasu)

A po tzrecie szkola :-?

:lol: :lol: :lol:

Posted

już tak ostro w szkole??? :o dopiero wrzesień :roll:

jest już nowa WWW??? Czemu zmieniałaś jak była taka piękna ? 8)

może dostałaś chwilowego Bana za rozrabianie na dogo :lol:

Posted

No w szkole mamy same kosy więc będzie ostara nauka :-?

Do tego mam system punktowy więc systematyczność niestety jest konieczna.....

Co do stronki to jeszcze jest ta stara ale niedługo powinna pojawić się już nowa 8)

Ja (?) rozrabiałam na GDM?! :lol: :evilbat:

Posted

nooo kiedyś kiedyś - dawno temu :evilbat: :lol: ale coś szybko się dałaś poskromić :evilbat: :lol: :evilbat:

a cóż to za system punktowy? :o

Posted

nooo kiedyś kiedyś - dawno temu :evilbat: :lol: ale coś szybko się dałaś poskromić :evilbat: :lol: :evilbat:

:evilbat: :evilbat: :lol: :evilbat: :lol: :evilbat: :evilbat:

a cóż to za system punktowy? :o

No zamiast ocen dostaję punkty, a na koniec roku te punkty przelicza się na oceny :-? Jak dostanę powyżej 40% punktow ze sprawdzianu to znaczy że mam ocenę pozytywną (czyli 2) :roll:

Posted
:o :o :o a cóż to za szkoła??? :o :o :o "specjalna" jakaś :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

:o :o :o SPECJALNA ?!?! :o :o :o

Nie no tak źle to ze mną nie jest :lol: To LO XV ew Wrocku.

Dość dobre 8)

co tam u Figusi?

A dobrze dobrze a jakby miało być inaczej :wink:

Posted

Wreszcie dogo działa!!!!!! Aż już nie miałam ochoty tu wchodzić przez to zamieszanie :roll: Ale też mam mało czasu bo przez ta szkoła zabiera mi go sporo, ciagle nas straszą ze niedługo matura :o a my sie nie chcemy uczyć

Dziewczyny macie już potwierdzenia z Łodzi? Bo ja jeszcze nie, mam nadzieje że jutro mi przyjdzie

Posted

Fajnie Marto że masz juz Ediego !!!!! Takie szczneiaczki sa słodziutkie !!!

Witajcie wszyscy !!!

Jak to dobrze, ze ja juz szkołe mam za soba ;) hihihi

Własnie zrobiłam porzadek we wszystkich kartachb ocen. kazdy psiak ma swój segregator. NO i okazało sie, ze zgubiłam karte oceny z Kaliningradu ;( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nie moge jej nigdzie znaleźć. Chyba pokarało mnie za ten bałagan od ponad roku :( Ale cóz moze kiedys sie znajdzie !!!

Posted

:lol: Agatko widze, że jesteś troche podobna do mnie:) ja też obiecuje sobie pewne tzeczy że zrobie znimi porządek za chwilkę i tak mija jakiś czas (dłuuugi) a gdy to układam i chciałabym mieć ładnie posegregowane okazuje sie , że czegoś brakuje, ale najczęściej znajduje się w momencie gdy szukam czegoś innego w najmniej oczekiwanym miejscu:) ostatnio posegregowałam wresxcie na płytkach zdjęcia osobno takie rodzinne, a osobno zdjęcia zwierząt: moje na koniu oraz koników i Deniska:) a także ząłożyłam nowy albumik Deniskowi taki ze zdjeciami ze zwykłego aparatu:) też ładnie sa już posegregowane chronologicznie:)

Posted

Marta to masz fajnie że masz pieska.A co u was na DGM słychac czy do sznaucermaniaków doszły nowe osoby jakie?? :D Nieraz żałuje że odeszłam z DGM :( .Ale co tam z tym :lol:

Posted

Koro ale co to znaczy, że odeszłaś z Dogomani? przecież z tego co widze dalej tutaj czytasz i piszesz i nikt cię z tąd nie wygania. Na FZ napisałaś, że tego załujesz (żwe odeszłaś) więc zapraszamy (przynajmniej ja julcia i Denisek) do powrotu! nadal możesz z nami rozmawiac i pisać:) a powiedz mi jescze co tam u Kory? w jakim ona dokładnie jest wieku? masz jakieś zdjecia?

Posted

Kora 23 września będzie miała 8 miesięcy.A zdjęc nie mam :( ja tylko od czasu do czasu wchodzę na DGM raz na miesiąc napsize 2 posty i spadam lubię czasem się dowiedzieć co jest na DGM

Posted

a nie piszesz częściej bo nie chcesz cyz nie amsz czasu? bo jessli nie piszesz bo np. czujesz, że my nie chcemy cie tu to jesteś w błędzie wg. mnie każdy sznuaceromaniak lub psiarz jest tutaj mile widziany!

Posted

Nio moi kochani... A ja ledwo znajduje pół godziny żeby wejśc do sieci i zobaczyc co tam słychać w wielkim świecie... Strasznie nas cisną w szkole, właściwie to całe popołudnia spędzam nanauce i juz mi sie stri w oczach :o Nio i np. dzisiaj piątek, a ja zamiast gdzieś balować, czy choćby siedzieć cały wieczór to siedze nad Biologią... Nio nic, takie życie.

Moje małe szczęście ostatnio coś wariuje i cały czas wraca w czymś (błeee) wytarzana ze spacerku ( :o ) Nie wiem co jej odbija... Chyba znowu musze ją przytemperowac i pokazac kto tu rządzi... Niemiłosiernie szczeka na klatce shodowej, ciągnie na smyczy (ale to od zawsze)... Co ja mam z tym psem... Raczej to nie kwesta niewybiegania, bo łazimy na spacery i zawsze znajde na to czas... Nawet nie wiem jaka może byc tego przyczyna, zachowuję sie jak zawsze, nic nowego, nie pozwalam jej nawięcej, a pies sie stawia :roll:

Widzę, że Pasaverka wróciła, bardzo cieszę się kochana, że znowu jesteś z nami i uwierz mi WIEM co czujesz... Ucałuj Figusie odemnie!

madziorko po rpostu staraj się wszystko powtórzyć, a jak to uczynisz to tłucz testy testy i jeszcze raz testy! wierzę, że będzie ok :) A tak korzystając z okazji słoneczko, to staraj sie prowadzić konwersacje na temat obróżek itp. TUTAj a nie w GALERII... ok? :wink: :roll:

Pozduffka!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...