Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

mi sie i tak najbardziej podoba ten text z UNIKALNYM NUMEREM TATUAZU ;-)))))) a jaki ma byc?wiadomo, ze KAZDY psiak w ZK ma inny numer. Nie ma jak dobry chwyt marketingowy;-))))

Posted

orsini napisał(a):
marisiu mam WSPANIALE wiadomosci, czy mozesz je sprawdzic u swoich znajomych rosyjskich???
Ruskie podobno sie wycofali z zakazu kopiowania hahahahhahahahahahaha

Prawda nie jestem Marysią, ale odpowiem- zakaz zostal wycofany)))

Posted

malawaszka napisał(a):
no to faktycznie wstyd :shake: nie masz na Niego żadnego wpływu?? :shake:

Waszko!Moje relacje,są znikome,czasami mi przechodzi nerw,po to by za chwilę się znowu wkurzyć,jest dorosły, powiedz jak mogę na niego wpłynąć.........?

Posted

edelwejs napisał(a):
Prawda nie jestem Marysią, ale odpowiem- zakaz zostal wycofany)))

dzieki!!!wiem:))))
ale chcialam to od marisi uslyszec hahahahhaahha
marisiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
co Ty na to????????????????????
hahahahhahahhahahahahahahahah

Posted

Masterton napisał(a):
Waszko!Moje relacje,są znikome,czasami mi przechodzi nerw,po to by za chwilę się znowu wkurzyć,jest dorosły, powiedz jak mogę na niego wpłynąć.........?

nie wiem - myślałam, że jesteście w lepszych stosunkach i jakoś potrafisz Ojcu wytłumaczyć, ale jak nie chce zrozumieć to wiem, że ciężka sprawa - pokaż mu moją stronę może jak masz możliwosć - może widok tych kilkudziesięciu sznaucerków i sznaucerowatych jakoś poruszy jego sumienie żeby tak nie przeginać z tym rozmnażaniem na prawo i lewo :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wiem - myślałam, że jesteście w lepszych stosunkach i jakoś potrafisz Ojcu wytłumaczyć, ale jak nie chce zrozumieć to wiem, że ciężka sprawa - pokaż mu moją stronę może jak masz możliwosć - może widok tych kilkudziesięciu sznaucerków i sznaucerowatych jakoś poruszy jego sumienie żeby tak nie przeginać z tym rozmnażaniem na prawo i lewo :shake:

Waszko,starych dzrzew się nie przesadza........:-(

Posted

Masterton napisał(a):
Waszko,starych dzrzew się nie przesadza........:-(

aaa z tym się nie zgodzę - to powiedzenie często jest podkładką do pójścia na łatwiznę, a wielokrotnie już się nie sprawdziło :razz: ale o Twoim ojcu wypowiadaćsię nie mogę bo go nie znam - jedynie co mogę powiedzieć to to, że bardzo nie podoba mi się to co robi On i wielu Jemu podobnych "hodowców" :shake:

Posted

masterton, jesteś mężatką? haha?

Wiem, głupie pytanie, ale chciałem znać jego nazwisko, nie to kogo jest ojcem ;) dobrze, by było, jakby nie nosił mojego :P

i masterton, nie odpowiadasz za ojca, więc nie masz się co przejmować. Masz swoją hodowlę. Dobrze, że nie jest to hodowla cerber tylko własna, pod własnym przydomkiem, z własnym poziomem.
Wcale się nie przejmuj, ale próbuj na niego jakkolwiek wpłynąć, choć wiem, jakie to trudne, ale zawsze warto spróbować ;)

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
masterton, jesteś mężatką? haha?

Wiem, głupie pytanie, ale chciałem znać jego nazwisko, nie to kogo jest ojcem ;) dobrze, by było, jakby nie nosił mojego :P

z tego co wiem mastertom ma aktualnie nazwisko swego ojca

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa z tym się nie zgodzę - to powiedzenie często jest podkładką do pójścia na łatwiznę, a wielokrotnie już się nie sprawdziło :razz: ale o Twoim ojcu wypowiadaćsię nie mogę bo go nie znam - jedynie co mogę powiedzieć to to, że bardzo nie podoba mi się to co robi On i wielu Jemu podobnych "hodowców" :shake:

Wolabym zakończyć ten temat,nie jest mi miło o tym rozmawiać,a pod ostatnim zdaniem podpisuję się rękami i nogami.....

Posted

orsini napisał(a):
dzieki!!!wiem:))))
ale chcialam to od marisi uslyszec hahahahhaahha
marisiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
co Ty na to????????????????????
hahahahhahahhahahahahahahahah

Ostatnio Aktywny: 09-10-06 21:44

Posted

Inne takie "hodoffle" to: Akacjowe Kolce i Joriki. Też dają ogłoszenia: z papierami lub bez, raz ma z papierami jedna, a druga w tym czasie bez. Przy następnym miocie zmiana. Ogłoszenia mozna znaleźć m.i. równiez na allegro.

Posted

Elitesse napisał(a):
a co to za otwarte wyznania milosci ? :lol: jeszcze to TZ Ani przeczyta i co bedzie ? :evil_lol: :evil_lol:

Eeeeeeeee,tam nie budet tak żle.........nie jest zazdrośnikiem;)

Posted

Masterton napisał(a):
Eeeeeeeee,tam nie budet tak żle.........nie jest zazdrośnikiem;)

nawet jakby był to co? O gówniarza będzie zazdrosny? :evil_lol:

Ja się z Wami już żegnam. Wracam w poniedziałek, szkoda, że internetu przez weekend NIET :(

Posted

Halo ! Co tam, co tam :hand: ? Mój domowy komp od jakiegoś czasu jest rozbebeszony a w pracy nie mam czasu się udzielać, ale generalnie dogomaniackie forum coś przezywa ostatnio kryzys :cool3:. Niewiele się tu dzieje :loveu:.
Ja starym obyczajem GRATULUJĘ

:klacz: :BIG: :BIG: :BIG: :klacz:
wszystkim, którym udało się pozytywnie przeżyć sędziowanie w Zabrzu :bigok: . Na ringu miniaturek wiadomo, jakie sędzia ma preferencje, więc cieszą się, że moja Zuzia załapała się na ocenę doskonałą i srebrny medal a stosowana była szersza skala ocen, bardzo dobre również się trafiały :cool3:.

Meggy miło było Cię poznać :lol: :lol: :lol: .

Posted

Muszę jeszcze się pochwalić, iż wreszcie dotarł dyplom Interchampiona dla Mł.Ch.,CH.Pl. Wektora Dyas :bigok:.
Razem z moimi sznaucerkami wybiegaliśmy 2 te zaszczytne tytuły na 3 wystawiane sznaucerki, to jest chyba niezły wynik :razz: . Zuzi nie liczę, bo stawiamy na ringu dopiero pierwsze kroki :lol: .

Posted

marisia napisał(a):
Muszę jeszcze się pochwalić, iż wreszcie dotarł dyplom Interchampiona dla Mł.Ch.,CH.Pl. Wektora Dyas :bigok:.
.

dopiero ? :-o czekalas dluzej niz ja a przeciez Tess skonczyla duuuzo pozniej Intera niz Wektor

no ale gratuluje ze w koncu dyplomik doszedl !!!

Posted

marisia napisał(a):

Meggy miło było Cię poznać :lol: :lol: :lol: .

Mi również!!Dziękuję za wszystko!!!!!:Rose:

Zapraszam na www.zabrze.jpg.pl jest tam małe conieco ;)

Wielkie gratulacje dla Wektorka!!!!! :)

Posted

ja również dołączam się do ogromnbych gratulacji dla wszystkich!!! nie mam zbyt dużo czasu ostatnio na udzielanie się tutaj, ale mam nadzieje, że będzie to częsciej niz ostatnio:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...