Ania :) Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 Ja na grillu dawno nie byłam :p a dzisiaj sąsiedzi grilluja i zrobili nam smaka :p Quote
łamAga Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 7 minut temu, Ania :) napisał: Ja na grillu dawno nie byłam :p a dzisiaj sąsiedzi grilluja i zrobili nam smaka :p musicie wykorzystać pogodę bo za chwile bedzie juz brrr zimno :/ Quote
Ania :) Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 Oj tak :/ choć noce już są mega chłodne.. Quote
Tyśka) Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Takie noce są lepsze niż te duszne noce :D Quote
Ania :) Posted August 27, 2016 Author Posted August 27, 2016 No z drugiej strony racja :) Ale one już przypominają o tym , ze zaraz będzie jesień i później zima... :( Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Mojej mamie na działce już ładnie zakwitły źimocośtam :P o to oznacza że zima idzie :/ Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 A weź mi nawet nie mów :p Dzisiaj co chwilę się wkurzalam w pracy :/ ludzie mnie wykonczyli ... doslownie co trzeci klient pytał o rabat :/ a co lepsze o torebki , które już są 50% przecenione :/ i nie rozumieją , ze ja jestem tylko pracownikiem i ja o tym nie decyduje i jak nie mogę to nie mogę :/ "a co Pani za glupoty opowiada , ja wiem że Pani może dac ten rabat" i tłumacz każdemu dziesięć razy , ze nie :/ Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 14 minut temu, Ania :) napisał: A weź mi nawet nie mów :p Dzisiaj co chwilę się wkurzalam w pracy :/ ludzie mnie wykonczyli ... doslownie co trzeci klient pytał o rabat :/ a co lepsze o torebki , które już są 50% przecenione :/ i nie rozumieją , ze ja jestem tylko pracownikiem i ja o tym nie decyduje i jak nie mogę to nie mogę :/ "a co Pani za glupoty opowiada , ja wiem że Pani może dac ten rabat" i tłumacz każdemu dziesięć razy , ze nie :/ Mogłaś im powiedzieć że Rabat to stolica Maroka :P Ludzie to za darmo by wszystko chcieli :/ Quote
*Magda* Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 23 godzin temu, Ania :) napisał: Oj tak :/ choć noce już są mega chłodne.. Jakie chłodne? U mnie noce po 20'C :P 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Mogłaś im powiedzieć że Rabat to stolica Maroka :P To samo chciałam napisać :) Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 Następnym razem chyba tak powiem :p tylko znowu nie mogę być chamska dla klientów... Ale z drugiej strony ostatnio od klientki czekoladę dostalysmy z koleżanką :p jeszcze nie było przecen letnich torebek , ale wiedziałam , ze na dniach będą. A babeczka była tak miła , spodobała jej się jedna torebka i jej o tych przecenach powiedziałam i schowalam jej torebkę :) i później smsem dałam znać , że już przeceniona. Jak przyszła po nią to przyniosła w podziękowaniu czekolady dla mnie i koleżanki :) Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 5 minut temu, Ania :) napisał: Następnym razem chyba tak powiem :p tylko znowu nie mogę być chamska dla klientów... Ale z drugiej strony ostatnio od klientki czekoladę dostalysmy z koleżanką :p jeszcze nie było przecen letnich torebek , ale wiedziałam , ze na dniach będą. A babeczka była tak miła , spodobała jej się jedna torebka i jej o tych przecenach powiedziałam i schowalam jej torebkę :) i później smsem dałam znać , że już przeceniona. Jak przyszła po nią to przyniosła w podziękowaniu czekolady dla mnie i koleżanki :) no i to przywraca wiare w ludzi ;) Quote
angineuuka Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 u mnie chyba 13 stopni w nocy. W piątek jak na grzyby jechaliśmy, to miałam wrażenie, ze jest z 5 stopni :P ale jakiś czas temu śnieg w górach spadł :D Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: no i to przywraca wiare w ludzi ;) Dokładnie :) ale niestety ostatnim czasem przeważa ta gorsza część klientów :/ 1 minutę temu, Angi napisał: u mnie chyba 13 stopni w nocy. W piątek jak na grzyby jechaliśmy, to miałam wrażenie, ze jest z 5 stopni :P ale jakiś czas temu śnieg w górach spadł :D No noce są już bardzo zimne :( i jeszcze trochę i w dzień w kurtkach będziemy chodzić :( Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Powiem Wam szczerze ze teraz jak mam już prawko to jakoś mnie wizja zimy nie przeraża ;) a przynajmniej nie będzie pylić :P Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 Zima jak duzo śniegu spadnie jest tragedia bo trzeba najpierw odsniezyc żeby wyjechać :p Ale jak będzie tak padać jak w tamtym roku albo dwa lata temu to spoko :) Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Zima jak duzo śniegu spadnie jest tragedia bo trzeba najpierw odsniezyc żeby wyjechać :p Ale jak będzie tak padać jak w tamtym roku albo dwa lata temu to spoko :) No najgorsze to odśnieżanie ale lepsze to niż jazda w zaspach na rowerze albo zapierdzielanie w śnieżyce z dzieckiem we wózku :/ Quote
angineuuka Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 moje psy bardzo lubią chłodzniejsze dni, a na pewno Coma ;) Ona w lato zdycha, a zaraz jak się schłodzi to głupawa :D Quote
Ania :) Posted August 28, 2016 Author Posted August 28, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: No najgorsze to odśnieżanie ale lepsze to niż jazda w zaspach na rowerze albo zapierdzielanie w śnieżyce z dzieckiem we wózku :/ A no to bez porównania :) widzisz kiedyś tak się zapieralas przed prawkiem , a teraz widzisz jak to ułatwia życie :) Quote
łamAga Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 11 minut temu, Angi napisał: moje psy bardzo lubią chłodzniejsze dni, a na pewno Coma ;) Ona w lato zdycha, a zaraz jak się schłodzi to głupawa :D Ty mnie nie strasz bo jak Qwendi w upał tak wariuje to ja już się zimy boje :P 10 minut temu, Ania :) napisał: A no to bez porównania :) widzisz kiedyś tak się zapieralas przed prawkiem , a teraz widzisz jak to ułatwia życie :) Dokładnie , szkoda ze dojrzałam do tego tak późno ale lepiej pozno niż wcale ;) Quote
Aleksa. Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 U mnie wczoraj był grill, bo ładna pogoda :D Quote
Ania :) Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 A my , a raczej Kamil grilla wczoraj nie zrobił - bo mu się nie chciało -.- Quote
Tyśka) Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 U mnie tak gorąco od dwóch dni, że nic się nikomu nie chce... Quote
*Magda* Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 12 godzin temu, Ania :) napisał: A my , a raczej Kamil grilla wczoraj nie zrobił - bo mu się nie chciało -.- Ale leń :D Quote
Ania :) Posted August 29, 2016 Author Posted August 29, 2016 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Ale leń :D Wielki leń .... Quote
Recommended Posts