Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Ania :) napisał:

Ja na grillu dawno nie byłam :p a dzisiaj sąsiedzi grilluja i zrobili nam smaka :p 

musicie wykorzystać pogodę bo za chwile bedzie juz brrr zimno :/

Posted

A weź mi nawet nie mów :p 

Dzisiaj co chwilę się wkurzalam w pracy :/ ludzie mnie wykonczyli ... doslownie co trzeci klient pytał o rabat :/ a co lepsze o torebki , które już są 50% przecenione :/ i nie rozumieją , ze ja jestem tylko pracownikiem i ja o tym nie decyduje i jak nie mogę to nie mogę :/ "a co Pani za glupoty opowiada , ja wiem że Pani może dac ten rabat" i tłumacz każdemu dziesięć razy , ze nie :/ 

Posted
14 minut temu, Ania :) napisał:

A weź mi nawet nie mów :p 

Dzisiaj co chwilę się wkurzalam w pracy :/ ludzie mnie wykonczyli ... doslownie co trzeci klient pytał o rabat :/ a co lepsze o torebki , które już są 50% przecenione :/ i nie rozumieją , ze ja jestem tylko pracownikiem i ja o tym nie decyduje i jak nie mogę to nie mogę :/ "a co Pani za glupoty opowiada , ja wiem że Pani może dac ten rabat" i tłumacz każdemu dziesięć razy , ze nie :/ 

Mogłaś im powiedzieć że Rabat to stolica Maroka :P

Ludzie to za darmo by wszystko chcieli :/

Posted
23 godzin temu, Ania :) napisał:

Oj tak :/ choć noce już są mega chłodne..

Jakie chłodne? U mnie noce po 20'C :P

2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Mogłaś im powiedzieć że Rabat to stolica Maroka :P

To samo chciałam napisać :)

Posted

Następnym razem chyba tak powiem :p tylko znowu nie mogę być chamska dla klientów... Ale z drugiej strony ostatnio od klientki czekoladę dostalysmy z koleżanką :p jeszcze nie było przecen letnich torebek , ale wiedziałam , ze na dniach będą. A babeczka była tak miła , spodobała jej się jedna torebka i jej o tych przecenach powiedziałam i schowalam jej torebkę :) i później smsem dałam znać , że już przeceniona. Jak przyszła po nią to przyniosła w podziękowaniu czekolady dla mnie i koleżanki :) 

Posted
5 minut temu, Ania :) napisał:

Następnym razem chyba tak powiem :p tylko znowu nie mogę być chamska dla klientów... Ale z drugiej strony ostatnio od klientki czekoladę dostalysmy z koleżanką :p jeszcze nie było przecen letnich torebek , ale wiedziałam , ze na dniach będą. A babeczka była tak miła , spodobała jej się jedna torebka i jej o tych przecenach powiedziałam i schowalam jej torebkę :) i później smsem dałam znać , że już przeceniona. Jak przyszła po nią to przyniosła w podziękowaniu czekolady dla mnie i koleżanki :) 

no i to przywraca wiare w ludzi ;)

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

no i to przywraca wiare w ludzi ;)

Dokładnie :) ale niestety ostatnim czasem przeważa ta gorsza część klientów :/ 

1 minutę temu, Angi napisał:

u mnie chyba 13 stopni w nocy. W piątek jak na grzyby jechaliśmy, to miałam wrażenie, ze jest z 5 stopni :P ale jakiś czas temu śnieg w górach spadł :D 

No noce są już bardzo zimne :( i jeszcze trochę i w dzień w kurtkach będziemy chodzić :( 

Posted

Zima jak duzo śniegu spadnie jest tragedia bo trzeba najpierw odsniezyc żeby wyjechać :p Ale jak będzie tak padać jak w tamtym roku albo dwa lata temu to spoko :)

Posted
2 minuty temu, Ania :) napisał:

Zima jak duzo śniegu spadnie jest tragedia bo trzeba najpierw odsniezyc żeby wyjechać :p Ale jak będzie tak padać jak w tamtym roku albo dwa lata temu to spoko :)

No najgorsze to odśnieżanie ale lepsze to niż jazda w zaspach na rowerze albo zapierdzielanie w śnieżyce z dzieckiem we wózku :/

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

No najgorsze to odśnieżanie ale lepsze to niż jazda w zaspach na rowerze albo zapierdzielanie w śnieżyce z dzieckiem we wózku :/

A no to bez porównania :) widzisz kiedyś tak się zapieralas przed prawkiem , a teraz widzisz jak to ułatwia życie :)

Posted
11 minut temu, Angi napisał:

moje psy bardzo lubią chłodzniejsze dni, a na pewno Coma ;) Ona w lato zdycha, a zaraz jak się schłodzi to głupawa :D

Ty mnie nie strasz bo jak Qwendi w upał tak wariuje to ja już się zimy boje :P

10 minut temu, Ania :) napisał:

A no to bez porównania :) widzisz kiedyś tak się zapieralas przed prawkiem , a teraz widzisz jak to ułatwia życie :)

Dokładnie , szkoda ze dojrzałam do tego tak późno ale lepiej pozno niż wcale ;)