Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też bym pojechała, ale jutro nie dam rady :/ Musimy jechać do Ostrowa wymierzyć ściane, później mame odwozimy na autobus, a w taki upał nie chce tyle targać psów w aucie.

Posted

No przydalby sie basen nie powiem ze nie :)

Caly dzien oby dwa siedza w domu bo jednak trochę lepiej jak na dworze jest. A wieczorem okolo 20 idziemy na spacer. Brando tylko od czasi do czasu wyjdzie w dzień, a Leon nie chce wychodzić :)

Posted

Hej :)

Nic mi się nie chce.... Miałam iść dzisiaj po pracy z psami w pola, ale jak się ogarnęłam, posprzatałam to mi sie odechciało. Poćwiczyłam z 15min z Brando i psy się bawią do tej pory na podwórku, pół dnia się nie widziały to się stęskniły za sobą :P

Posted

Mama jest w Niemczech :) 

Kto będzie w Częstochowie, będzie miał okazję poznać Branda :P Mnie niestety nie będzie, ale to szukać go tam gdzie będzie Dominika i mój Kamil xd

Posted

Dobrze, ze mam Dominikę, ktora go wystawi, bo inaczej by były nici z wystawy, bo Kamil na ring by nie wszedł :P 

Taak Brando obdaruje Cię milionem buziaków xd

Posted

Lepije niech nie wchodzi na ring bo przyjdzie mu biec pierwszemu i bedzie myslal ze reszta psów go goni :D

ale i tak nadal mi sie wierzyc nie chce że Kamil kiedys bał sie psów ;)