Ania :) Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Hej Marta :) Ej nie no takie upaly to juz przesada. Tak do 25 stopni jak jest to jest super. A na jutro 36 zapowiadają. .. Quote
marta1624 Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ja jutro nad wodę posiedzieć idę, na owczarków zlot :) Gdzie indziej bym nawet nie wychodziła, a i to wieczorem ;) Nie lubię takich upałów :( Quote
Ania :) Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Ja też bym pojechała, ale jutro nie dam rady :/ Musimy jechać do Ostrowa wymierzyć ściane, później mame odwozimy na autobus, a w taki upał nie chce tyle targać psów w aucie. Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Brando by mógł dac rade w taki upał ale Leon by poległ z tą krótką kufą :/ w ogóle jak On znosi takie upały ? :/ Quote
Ania :) Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 No przydalby sie basen nie powiem ze nie :) Caly dzien oby dwa siedza w domu bo jednak trochę lepiej jak na dworze jest. A wieczorem okolo 20 idziemy na spacer. Brando tylko od czasi do czasu wyjdzie w dzień, a Leon nie chce wychodzić :) Quote
łamAga Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Naszych znajomych BF to w takie upały mdlał normalnie :/ niedactwa musze sie tak męczyć :/ Quote
Ania :) Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Leon nie ma aż tak mordy splaszczonej jak co niektóre, ale jednak i tak trzeba uważać. Quote
*Magda* Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 No to ciekawe co My z Magda mamy powiedzieć :P Wy to już starowinki :P :P Dinozaury :P Marta, poprawna odpowiedź :D Quote
łamAga Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Lepiej dmuchać na zimne ;) ale fajnie że Leon nie ma za bardzo spłaszczonej kufy ;) Quote
angineuuka Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Jak widzę niektóre plaskate z wyciśniętym nosem w ryj to aż mi ich żal. Quote
Ania :) Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Dokladnie. Niektóre to maja az wklesnieta mordke.. I mama pojechała... od jutra od nowa ciagle to samo... Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Hej :) Nic mi się nie chce.... Miałam iść dzisiaj po pracy z psami w pola, ale jak się ogarnęłam, posprzatałam to mi sie odechciało. Poćwiczyłam z 15min z Brando i psy się bawią do tej pory na podwórku, pół dnia się nie widziały to się stęskniły za sobą :P Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Mama jest w Niemczech :) Kto będzie w Częstochowie, będzie miał okazję poznać Branda :P Mnie niestety nie będzie, ale to szukać go tam gdzie będzie Dominika i mój Kamil xd Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Nas nie będzie ;( ale super że Kamil sie zgodził jechać , szkoda marnować tak ładnego psa i go nie pokazywać ;) Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Mi na tym zależało, bo on akurat wejdzie w młodzież. Już zapłacone, więc Kamil nie ma odwrotu, musi jechać :P :P Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ciekawe jak mu pojdzie :D kamil jest twardy , da radę :D Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 To koniecznie podejdz do Kamila , lubisz labki a Brandem bedziesz zachwycona na pewno ;) Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Dobrze, ze mam Dominikę, ktora go wystawi, bo inaczej by były nici z wystawy, bo Kamil na ring by nie wszedł :P Taak Brando obdaruje Cię milionem buziaków xd Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Lepije niech nie wchodzi na ring bo przyjdzie mu biec pierwszemu i bedzie myslal ze reszta psów go goni :D ale i tak nadal mi sie wierzyc nie chce że Kamil kiedys bał sie psów ;) Quote
Recommended Posts