Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, jolkablaszczyk napisał:

przed deszczem mówisz... a ja właśnie podziwiałam (poza psami oczywiście) suche liście w lesie :)

Już byliśmy w drodze powrotnej i jak zaczęło lać :P

Ale takie kałuże tez były ;P

IMG_3265.JPG.c72d09d5f0126236ef567e9f76e

5 minut temu, Paulina94 napisał:

Leon jest niesamowity :D Taki mały, a porywa się na takie duże patyki :D

On za małe patyki się nie bierze :P Co to za frajda xd Najlepiej jak największe i jak najcięższe żeby mieć wyzwanie :P 

• Upvote 1
Posted

Hej Madzia :)

Zamówiłam znowu materac młodemu do klatki tym razem tani za 20zł więc nie będzie szkoda :p niech ma ładnie chociaż przez święta xd 

Jutro mamuska przyjeżdża :D w zasadzie już jedzie :p psy właśnie wykapalam (Brando przestał w końcu liniec :D ) więc teraz czas na mnie :) 

Posted

Dzięki dziewczyny i Wam również Wesołych i spokojnych :*

U nas dzień skończył się bardzo nie fajnie. Mama z bratem (brat prowadzil) odwozili wieczorem babcię do domu i gdy już wracali sarna wyleciała im prosto pod auto. Zderzak , lampa i maska do wymiany plus rejestracja powyginana na wszystkie strony. Choć maskę moze da się wyklepac wszystko się okaże... sarna nie przezyla. dzięki Bogu im się nic nie stało.

Posted

Hej Aga :D tak się zastanawiałam czy się obrazilas czy nie mogłaś znaleźć galerii ale obstawialam to drugie :P 

No nie ciekawie . Mama mówi że to był taki huk ze tego odglosu nigdy nie zapomni. 

Posted

Nie wiem ile w tym jest prawdy, bo nigdy nie miałam zderzenia z dziką zwierzyną. Ale kiedyś obiło mi się o uszy, że jeśli był znak "uwaga, zwierzyna leśna", to nie ma co liczyć na zwrot kosztów naprawy. Ale jeśli takiego znaku na drodze nie było, to ponoć można się domagać zwrotów kosztów naprawy od miasta/nadleśnictwa...Ale to by trzeba się było dowiedzieć chyba w swojej ubezpieczalni ;)

Posted

Nie jestem pewna czy jest znak ale chyba nie bo to zaraz wyjeżdża się z miasta na taką fajną drogę coś al'a szybkiego ruchu tyle że znając nasz kraj ograniczenie do 70 (a ludzie zapieprzaja tam ponad stowke) wokół pola i tam nigdy nie rzucił mi się taki znak w oczy.. 

Ale teraz po fakcie już jak auto u mechanika stoi (od razu z tamtad zawiezli) to nie wiem czy się udowodniloby że to tam i ze sarna ? nie znam się na takich sprawach zupełnie.. 

Posted

No na pewno nie fajny widok i zapach ... no ale nic nie mogliśmy zrobić.  Choć brat już później się śmiał że mógł zabrać i by była pyszna dziczyzna :p 

Posted

Trochę dziwne, że zostawili ją, a nie sprzątnęli od razu :/ Pamiętam, jak kiedyś znaleźliśmy w rowie potrąconego koziołka, to myśliwy z pobliskiego koła, przyjechał w ciągu kilkunastu minut ;) Niestety koziołek miał obrażenia wewnętrzne i musiał go dobić :(