jolkablaszczyk Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 no u nas też lekki mrozik, za to nie zwykle pogodnie, bezchmurnie :) Quote
Ania :) Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 U nas nawet troszkę śnieg kruszy :) Ale ma być na plusie w dzień to nic sie nie utrzyma. Quote
*Magda* Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Doberek :) U nas lekki przymrozek z rana, więc spacerek już zaliczony ;) Quote
Ania :) Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Moje dzisiaj na spacerze nie były. Musiało im wystarczyć podwórko :P ja w pracy a Kamil po pracy też musiał poprzywozic auta więc czasu nie miał.. za to jutro pojadę z nimi na długi spacer :) Swoją drogą co na dogo dzisiaj takie pustki ? Madzia rodzic pojechałaś ? :P Quote
*Magda* Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nie, jeszcze nie :P Poza tym, czy jak pustki na dogo, to już ja muszę być wszystkiemu winna? :P Quote
Ania :) Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Nie ale Ty prawie zawsze jesteś :D Quote
Ania :) Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 No już nie chciałam pisać że zawsze xdd Quote
*Magda* Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Zawsze się nie da :P Owszem, jestem często, ale na dniach się to skończy :( Quote
mar....ka Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 18 godzin temu, magdabroy napisał: Zawsze się nie da :P Owszem, jestem często, ale na dniach się to skończy :( może będzie spokojne no właśnie coś cicho było, dlatego na whatsie pisałam :P Quote
*Magda* Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 20 minut temu, majoka napisał: może będzie spokojne Nie odzywam się do Ciebie Quote
mar....ka Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Nie odzywam się do Ciebie przecież dobrze Ci życzę, hormony Ci buzują, idź rodzić!!! Quote
*Magda* Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Tak, dobrze mi życzysz :P Cieszysz się, że będzie spokój na dogo jak mnie nie będzie :P Quote
mar....ka Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Tak, dobrze mi życzysz :P Cieszysz się, że będzie spokój na dogo jak mnie nie będzie :P dziecko będzie spokojne tempolku i będziesz mogła pisać ( mózg Ci ta ciąża zalała) Quote
Ania :) Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Haha oj Madzia Madzia :P Ja dzisiaj bardzo pracowicie od rana :P wszystkie okna umylam , posprzatalam górę i dół , obiad zrobiłam i teraz z psami na spacer :D Quote
mar....ka Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 7 minut temu, Ania :) napisał: Haha oj Madzia Madzia :P Ja dzisiaj bardzo pracowicie od rana :P wszystkie okna umylam , posprzatalam górę i dół , obiad zrobiłam i teraz z psami na spacer :D a ja tak dzisiaj zmarzłam na spacerze, słoneczko mnie zmyliło (swoją drogą potem zaszło) Quote
*Magda* Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: dziecko będzie spokojne tempolku i będziesz mogła pisać ( mózg Ci ta ciąża zalała) Wody płodowe mi mózg zalały :P Godzinę temu, majoka napisał: a ja tak dzisiaj zmarzłam na spacerze, słoneczko mnie zmyliło (swoją drogą potem zaszło) U mnie też słońce piękne, ale wiatr i tylko 4'C :/ 1 Quote
Ania :) Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Dawno mnie tu nie bylo :p po innych galeriach się szlajam a o mojej zapomniałam xd Pisałam ostatnio ze muszę coś ze ścianami zrobić tzn coś na nie położyć bo są wiecznie brudne. Mamie mojej też o tym wspominałam a ona "ostatnio w jakimś programie mówili o super scieralnych farbach. Ze nie ma plam i super się zmywa" tsaaa okazało się ze ta super ekstra farba to ta która mamy ... więc nie pomogła :p No więc zdecydowaliśmy ze kładziemy ten kamień co w przedpokoju. No nie ma innej opcji po prostu. To jest też kącik gdzie stoi stół z krzesłami (które będą za 5tyg xd) więc mam nadzieję ze nie będzie tak strasznie wyglądać ;) Po za tym u nas bez zmian. Nowych zdjęć nie ma :p Quote
mar....ka Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 O 4.03.2016o19:47, Ania :) napisał: Dawno mnie tu nie bylo :p po innych galeriach się szlajam a o mojej zapomniałam xd Pisałam ostatnio ze muszę coś ze ścianami zrobić tzn coś na nie położyć bo są wiecznie brudne. Mamie mojej też o tym wspominałam a ona "ostatnio w jakimś programie mówili o super scieralnych farbach. Ze nie ma plam i super się zmywa" tsaaa okazało się ze ta super ekstra farba to ta która mamy ... więc nie pomogła :p No więc zdecydowaliśmy ze kładziemy ten kamień co w przedpokoju. No nie ma innej opcji po prostu. To jest też kącik gdzie stoi stół z krzesłami (które będą za 5tyg xd) więc mam nadzieję ze nie będzie tak strasznie wyglądać ;) Po za tym u nas bez zmian. Nowych zdjęć nie ma :p Jak to nie ma, to ja więcej focę- dużo więcej. Dostałaś prezent od mamci i się kurzy !!!! Quote
Ania :) Posted March 6, 2016 Author Posted March 6, 2016 Fakt teraz więcej się kurzy niż jest używany ale to przez pogodę. Ciągle pochmurno i pada. A jak słońce wyjdzie to na sekundę. Jak pogoda się poprawi to na pewno będą zdjęcia ;) Quote
mar....ka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 23 godzin temu, Ania :) napisał: Fakt teraz więcej się kurzy niż jest używany ale to przez pogodę. Ciągle pochmurno i pada. A jak słońce wyjdzie to na sekundę. Jak pogoda się poprawi to na pewno będą zdjęcia ;) no bo wygląda na to, że jestem chyba jedyną fotografującą na dogo , a i jeszcze Jola od Hiro i Miszy/Maszy :P Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 10 minut temu, majoka napisał: no bo wygląda na to, że jestem chyba jedyną fotografującą na dogo , a i jeszcze Jola od Hiro i Miszy/Maszy :P Nie narzekaj :P Jak się pogoda poprawi (i przybędzie mi jeden model więcej), to też odkurzę aparat :D Quote
mar....ka Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nie narzekaj :P Jak się pogoda poprawi (i przybędzie mi jeden model więcej), to też odkurzę aparat :D czekam i czekam Quote
Recommended Posts