Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje dzisiaj na spacerze nie były. Musiało im wystarczyć podwórko :P ja w pracy a Kamil po pracy też musiał poprzywozic auta więc czasu nie miał.. za to jutro pojadę z nimi na długi spacer :) 

Swoją drogą co na dogo dzisiaj takie pustki ? Madzia rodzic pojechałaś ? :P 

Posted
18 godzin temu, magdabroy napisał:

Zawsze się nie da :P Owszem, jestem często, ale na dniach się to skończy :(

może będzie spokojne

no właśnie coś cicho było, dlatego na whatsie pisałam :P

Posted
2 minuty temu, magdabroy napisał:

Tak, dobrze mi życzysz :P Cieszysz się, że będzie spokój na dogo jak mnie nie będzie :P

dziecko będzie spokojne tempolku i będziesz mogła pisać ( mózg Ci ta ciąża zalała)

Posted

Haha oj Madzia Madzia :P 

Ja dzisiaj bardzo pracowicie od rana :P wszystkie okna umylam , posprzatalam górę i dół , obiad zrobiłam i teraz z psami na spacer :D 

Posted
7 minut temu, Ania :) napisał:

Haha oj Madzia Madzia :P 

Ja dzisiaj bardzo pracowicie od rana :P wszystkie okna umylam , posprzatalam górę i dół , obiad zrobiłam i teraz z psami na spacer :D 

a ja tak dzisiaj zmarzłam na spacerze, słoneczko mnie zmyliło (swoją drogą potem zaszło)

Posted
1 godzinę temu, majoka napisał:

dziecko będzie spokojne tempolku i będziesz mogła pisać ( mózg Ci ta ciąża zalała)

Wody płodowe mi mózg zalały :P

Godzinę temu, majoka napisał:

a ja tak dzisiaj zmarzłam na spacerze, słoneczko mnie zmyliło (swoją drogą potem zaszło)

U mnie też słońce piękne, ale wiatr i tylko 4'C :/

• Upvote 1
Posted

Dawno mnie tu nie bylo :p po innych galeriach się szlajam a o mojej zapomniałam xd 

Pisałam ostatnio ze muszę coś ze ścianami zrobić tzn coś na nie położyć bo są wiecznie brudne. Mamie mojej też o tym wspominałam a ona "ostatnio w jakimś programie mówili o super scieralnych farbach. Ze nie ma plam i super się zmywa" tsaaa okazało się ze ta super ekstra farba to ta która mamy ... więc nie pomogła :p 

No więc zdecydowaliśmy ze kładziemy ten kamień co w przedpokoju. No nie ma innej opcji po prostu. To jest też kącik gdzie stoi stół z krzesłami (które będą za 5tyg xd) więc mam nadzieję ze nie będzie tak strasznie wyglądać ;) 

Po za tym u nas bez zmian. Nowych zdjęć nie ma :p 

Posted
O 4.03.2016o19:47, Ania :) napisał:

Dawno mnie tu nie bylo :p po innych galeriach się szlajam a o mojej zapomniałam xd 

Pisałam ostatnio ze muszę coś ze ścianami zrobić tzn coś na nie położyć bo są wiecznie brudne. Mamie mojej też o tym wspominałam a ona "ostatnio w jakimś programie mówili o super scieralnych farbach. Ze nie ma plam i super się zmywa" tsaaa okazało się ze ta super ekstra farba to ta która mamy ... więc nie pomogła :p 

No więc zdecydowaliśmy ze kładziemy ten kamień co w przedpokoju. No nie ma innej opcji po prostu. To jest też kącik gdzie stoi stół z krzesłami (które będą za 5tyg xd) więc mam nadzieję ze nie będzie tak strasznie wyglądać ;) 

Po za tym u nas bez zmian. Nowych zdjęć nie ma :p 

Jak to nie ma, to ja więcej focę- dużo więcej. Dostałaś prezent od mamci i się kurzy !!!!

Posted

Fakt teraz więcej się kurzy niż jest używany ale to przez pogodę. Ciągle pochmurno i pada. A jak słońce wyjdzie to na sekundę. Jak pogoda się poprawi to na pewno będą zdjęcia ;) 

Posted
23 godzin temu, Ania :) napisał:

Fakt teraz więcej się kurzy niż jest używany ale to przez pogodę. Ciągle pochmurno i pada. A jak słońce wyjdzie to na sekundę. Jak pogoda się poprawi to na pewno będą zdjęcia ;) 

no bo wygląda na to, że jestem chyba jedyną fotografującą na dogo , a i jeszcze Jola od Hiro i Miszy/Maszy :P

Posted
10 minut temu, majoka napisał:

no bo wygląda na to, że jestem chyba jedyną fotografującą na dogo , a i jeszcze Jola od Hiro i Miszy/Maszy :P

Nie narzekaj :P

Jak się pogoda poprawi (i przybędzie mi jeden model więcej), to też odkurzę aparat :D