Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio jak dogo nie działało to z Angi pisałam sms-y że trzeba założyć własne forum , a Sebek mówi " to bedzie forum tylko dla was , gdybyscie takie miały predzej ( już nie raz miałysmy takie pomysły )  to byście nie poznały Ani , a ile jeszcze innych osób możecie poznać " :D hahahaha

Obraziłam się na Sebka obrazony.gif :P

Posted

Obraziłam się na Sebka obrazony.gif :P

Magda Ty byłas od poczatku ! chodziło o to że Ania dopiero teraz do nas zagadala i jej byśmy nie poznały , wszystkie a nie tylko ja :P

Posted

Bo my jesteśmy bardzo gościnni :P Miał przyjść do nas jeszcze jakiś znajomy Maćka z azjatą (ponoć bardzo spokojny pies :P ), ale stwierdziliśmy, że lepiej nie ryzykować :)

No azjaty potrafią nieźle nastraszyć , kiedyś jeden chciał Qwendi zjesc na wystawie ;)

Posted

Tak ;) wiem co się dzieje i jakie sa. Nawet widziałam jak cao zaatakował labka bodajże. Ale ja nie odczuwam respektu przed nimi. Może dlatego, że z onkowatymi mam średnie uczucia ;)

Posted

Kiedyś bałam się  Onków/Donków i tym podobnych. Teraz już mniej :P 

Kamil mnie wyzywa, że jestem chora psychicznie. Wczoraj o 12 w nocy okna myłam i firany prałam :P Dzisiaj rano przed pracą je prasowałam i wieszałam :P A jeszcze zostały mi dwa okna xd

Posted

No własnie wczoraj gdyby nie on, to bym całą chałupe wysprzątała :P takiego powera jakiegoś dostałam, a dzisiaj jestem nie żywa caly dzień :P
A w niedziele mamuska przyjeżdża, więc wypadałoby mieć pieknie posprzatane :P