Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Madzia :)

Szkód juz nie ma w domu bo Brando zostaje w klatce ;)
A za tydzień jedziemy na wystawę do Kielc ;) mamy 13 psow w klasie , marne szanse (Brando raczej nie jest w typie sedziego) ale będzie fajne towarzystwo więc spoczko :D

Posted

No już w tym roku miałam plany do jeleniej na wystawę jechać ale jakoś nie pyklo ;) może w przyszlym roku się uda :)
Ale to ja w takim razie zapraszam na kaliska wystawę w czerwcu :P

Posted

A tak jakoś nie wiem :P mam piękne dzisiejsze zdjęcia bo dziewczyna mojego brata przywiozła ze sobą lustrzankę ale foty jutro może wstawię ;)
No a co do jutra to trzeba przed 4 wstać i do Kielc jedziemy.

Posted

To jest jego standardowa mina. Albo jest smutny albo ma skurwie*la w oczach :P

A my dzisiaj... prawie spoznilismy się na nasze wejście :P mieliśmy małe przygody po drodze i zajechalismy dosłownie kilka sekund przed wejsciem naszej klasy na ring. Z parkingu biegiem. Biegiem po numerek. Biegiem ubranie psa w ringowke i na ring. Brando nie wiedział co się dzieje , bo tu nagle bieglismy , tu szybka zmiana smyczy i był "troche" zdenerwowany i zdezorientowany. Nie zajęliśmy żadnego miejsca ale to już wcześniej wiedziałam że raczej szans nie ma :P Ale ogólnie było bardzo fajnie. Dużo miejsca , fajnie zorganizowana wystawa ;)
Wracamy zmęczeni ale zadowoleni :P W domu będziemy może za jakieś 2h ..

• Upvote 1