Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A w Glogowie na Brzostowie taki ruch, ze masakra. Dobrze ze mamy wujek ma karte inwalidzka i pod sama brame moglismy zaparkowac :P Ale takie tlumy ze co 30m policja i Cie kierowala.

Posted

Siedzę przed tv z herbatą :D odkąd przyjechałam to już trzecia pije :) Tak mi się za nią dzisiaj tesknilo :P

U nas na cmentarzu w Skulsku niby policjant kierował ruchem a i tak auta stawały jak chciały a później wyjechać nie szło :/ w Koninie dużo lepiej , większy korek ale to wszystko fajnie sprawnie szło :)

A co do imion i ras to zauważyłam to dopiero jak galerie zakładałam i napisałam tytuł :P

Posted

U nas też dzisiaj szło się szybciej niż jechało samochodem :p

A jutro do szkółki, już się boję, co się będzie działo na drogach <3

Posted

Hejka :) jeśli wszystko pójdzie dobrze to jutro będziemy mieć spacer z sunia w typie goldena :) oby było wszystko ok to od czasu do czasu będziemy się spotykać na spacery , koleżanka z Kalisza to jednak codziennie nie będziemy 30km jeździć xd

Posted

Łał, to super. :) A tak się martwiłaś, że nie masz psiarzy.

Posted

Dowiedziałam się ze jest wybieg dla psow w Kaliszu i tam pojechaliśmy :) początkowo byliśmy sami a później zeszło się kilka psow. Leon znalazł sobie obiekt westchnień. Sunia kundelek ale tak się na nią zafiksowal ze nawet go nie interesowała piłka która rzucał właściciel tej suni; ) co u niego dziwne bardzo :P Brando za to upatrzyl sobie inną suke i tak sobie biegali :P
W miarę spoko było choć dosyć daleko ale na pewno jeszcze tam pojedziemy :)