Collakowa Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 A w Glogowie na Brzostowie taki ruch, ze masakra. Dobrze ze mamy wujek ma karte inwalidzka i pod sama brame moglismy zaparkowac :P Ale takie tlumy ze co 30m policja i Cie kierowala. Quote
Collakowa Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 A teraz tak zauwazylam, ze imiona psiakow sa na krzyz z rasami xd Brando na L, Leon na B xd Quote
Ania :) Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Siedzę przed tv z herbatą :D odkąd przyjechałam to już trzecia pije :) Tak mi się za nią dzisiaj tesknilo :P U nas na cmentarzu w Skulsku niby policjant kierował ruchem a i tak auta stawały jak chciały a później wyjechać nie szło :/ w Koninie dużo lepiej , większy korek ale to wszystko fajnie sprawnie szło :) A co do imion i ras to zauważyłam to dopiero jak galerie zakładałam i napisałam tytuł :P Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 U nas też dzisiaj szło się szybciej niż jechało samochodem :p A jutro do szkółki, już się boję, co się będzie działo na drogach <3 Quote
marta1624 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 O, podziel się herbatą, bo mi się iść nie chce :D Quote
Ania :) Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Ja pierwszy raz ten film oglądałam. Genialny ! A teraz też Masterchef :D Quote
Ania :) Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Hejka :) jeśli wszystko pójdzie dobrze to jutro będziemy mieć spacer z sunia w typie goldena :) oby było wszystko ok to od czasu do czasu będziemy się spotykać na spacery , koleżanka z Kalisza to jednak codziennie nie będziemy 30km jeździć xd Quote
Guest TyŚka Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Łał, to super. :) A tak się martwiłaś, że nie masz psiarzy. Quote
Ania :) Posted November 4, 2015 Author Posted November 4, 2015 Dowiedziałam się ze jest wybieg dla psow w Kaliszu i tam pojechaliśmy :) początkowo byliśmy sami a później zeszło się kilka psow. Leon znalazł sobie obiekt westchnień. Sunia kundelek ale tak się na nią zafiksowal ze nawet go nie interesowała piłka która rzucał właściciel tej suni; ) co u niego dziwne bardzo :P Brando za to upatrzyl sobie inną suke i tak sobie biegali :P W miarę spoko było choć dosyć daleko ale na pewno jeszcze tam pojedziemy :) Quote
angineuuka Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ja mam u siebie dosc duzo psiarzy :P a po okolicy to dopiero :D Quote
Ania :) Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Hej :) dajcie troszkę słoneczka ... Quote
łamAga Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Hejka ;) Ja nie dam bonie mam tak jak Ty , ale mogę dac Ci trochę megły :P Quote
Recommended Posts