Bolsbokser Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ale u mnie w domu nie straszy , nic nie muszę odczarowywac. :P I dzisiaj zglosilismy się na wystawę :P ciekawe jak będzie :D nie lubię halowek ale sytuacja mnie zmusza xd Na którą ? Gdzie ? No mnie hala też przeraża, bo muszę socjal sukom zrobić, a nie mam auta :( Mój psiowóz się popsuł Quote
Ania :) Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Do Kielc :) Ja nie lubię, bo jest ścisk, ale słyszałam, że Kielce mają duże hale i może nie będzie tak źle ;) Quote
*Magda* Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ja chcę to zobaczyć, jak pies broni przed duchem ;) Co mu zrobi? pociągnie go za "prześcieradło"? :D :D :D Quote
Bolsbokser Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Do Kielc :) Ja nie lubię, bo jest ścisk, ale słyszałam, że Kielce mają duże hale i może nie będzie tak źle ;) Zastanawiam się właśnie nad Kielcami. Chyba mam na to jeszcze 2 dni ?! Quote
Bolsbokser Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Ja chcę to zobaczyć, jak pies broni przed duchem ;) Co mu zrobi? pociągnie go za "prześcieradło"? :D :D :D Nahuha i będzie przez to widoczny, a wtedy ja pałą go, pałą :P Quote
Ania :) Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Zastanawiam się właśnie nad Kielcami. Chyba mam na to jeszcze 2 dni ?! Do 31 jest pierwszy termin, drugi chyba do 9 listopada (?) ale wtedy troszkę drożej :) Zgłaszaj zgłaszaj :) ale Ty masz 2 grupe, nie? To i tak byśmy się nie potkały, bo ja jestem w niedziele, a wy w sobotę :( buuu.... Quote
łamAga Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Hej hej ;) ja polecam tybka dla obrony :P na posesje nikt Ci nie wejdzie ! :P Quote
Ania :) Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Hej :) Przetrwalam i jest ok xd dzisiaj czeka mnie mycie okien a jest ich taaak dużo :( Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Hej Ania :) Ja myłam okna miesiąc temu ;) I jak pogoda pozwoli, to umyję je ponownie, dopiero przed świętami :D A jak pogody będzie brak, to będą musiały poczekać do wiosny :P Quote
Paulina94 Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 A jak tam w pracy ;) ? Lepiej niż na początku ;) ? Quote
Ania :) Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 No ja po tym zakładaniu rolet muszę umyć bo są strasznie brudne :) I zaraz się za to zabieram :P A w pracy... jestem na L4... od wtorku bolały mnie nerki. Ale to był taki ból do wytrzymania. Tyle że właśnie we wtorek siedziałam przy kompie obok okna. Jednej z dziewczyn było ciągle duszno i okno otwierala. Ja zamykalam. I tak cały dzień. Ale wiało mi prosto w plecy i się zalatwilam. Wczoraj już mnie tak bolały ze nie mogłam wysiedziec w pracy i się zwolnilam wcześniej. Pojechałam do lekarza i kazał mi po prostu ogrzewać czym się da , to pozyczylam od babci poduszkę elektryczną i dzisiaj już jest trochę lepiej :) Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Ładnie zaczynasz :P Nowa praca i już L4 :/ Więc Tobie również zdrówka :) Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Wszystkie chore, siedzą w domu, a na dogo nie ma z kim gadać :D Tak swoją drogą Ania, to chyba nie jest dobry pomysł myć okna, skoro masz chore nerki :/ Quote
mar....ka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 hej, dzisiaj czwartek :p nie mogłam odpuścić :P Quote
Bolsbokser Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Do 31 jest pierwszy termin, drugi chyba do 9 listopada (?) ale wtedy troszkę drożej :) Zgłaszaj zgłaszaj :) ale Ty masz 2 grupe, nie? To i tak byśmy się nie potkały, bo ja jestem w niedziele, a wy w sobotę :( buuu.... Buuuu....ja II grupa :( No jeszcze z mężem musze pogadać, no i zastanowić się, bo to będzie halówka. Do wystawy generalnie niedługo, a ja musze poćwiczyć socjal w takich miejscach, znaczy budynkach , przy namiotach , bo coś mi się ostatnio na wystawie suka wystraszyła. ZONK Quote
mar....ka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Buuuu....ja II grupa :( No jeszcze z mężem musze pogadać, no i zastanowić się, bo to będzie halówka. Do wystawy generalnie niedługo, a ja musze poćwiczyć socjal w takich miejscach, znaczy budynkach , przy namiotach , bo coś mi się ostatnio na wystawie suka wystraszyła. ZONK to nie szukaj mgły, tylko budynków :) Quote
Bolsbokser Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 to nie szukaj mgły, tylko budynków :) Nie ma u mnie. Musze do miasta jechać, a nie mam obecnie samochodu dla psów. W tym problem. A czas ucieka ... :( Quote
mar....ka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 to faktycznie nieciekawie (latem zaciągnęłam Shadowa na dworzec pkp w Jeleniej, mały- ale zawsze coś) Quote
Ania :) Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 No zaczęłam świetnie pracę ale nie wiem czy tam zostanę. Szukam w między czasie czegoś innego. No jednak nie wzięłam się za okna. Niby mnie mniej bolało ale stwierdziłam ze nawet jzkbym się ciepło ubrala to lepiej nie ryzykować. A teraz boli mnie dosyć mocno i wygrzewam się na podusi . No ja jestem ciekawa jak ten mój dzikus się zachowa na hali. Czy mi rak nie powyrywa. :P bać to się nie będzie bal ale do psów może ciągnąć... Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Aniu, a masz termofor? Bo według mnie, to najlepsze na wygrzanie ;) Quote
Recommended Posts