Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale u mnie w domu nie straszy , nic nie muszę odczarowywac. :P

I dzisiaj zglosilismy się na wystawę :P ciekawe jak będzie :D nie lubię halowek ale sytuacja mnie zmusza xd

Na którą ? Gdzie ?
No mnie hala też przeraża, bo muszę socjal sukom zrobić, a nie mam auta :( Mój psiowóz się popsuł

Posted

Do Kielc :)

Ja nie lubię, bo jest ścisk, ale słyszałam, że Kielce mają duże hale i może nie będzie tak źle ;)

Zastanawiam się właśnie nad Kielcami. Chyba mam na to jeszcze 2 dni ?!

Posted

Zastanawiam się właśnie nad Kielcami. Chyba mam na to jeszcze 2 dni ?!

Do 31 jest pierwszy termin, drugi chyba do 9 listopada (?) ale wtedy troszkę drożej :)

Zgłaszaj zgłaszaj :)  ale Ty masz 2 grupe, nie? To i tak byśmy się nie potkały, bo ja jestem w niedziele, a wy w sobotę :( buuu....

Posted

Hej Ania :)

Ja myłam okna miesiąc temu ;) I jak pogoda pozwoli, to umyję je ponownie, dopiero przed świętami :D A jak pogody będzie brak, to będą musiały poczekać do wiosny :P

Posted

No ja po tym zakładaniu rolet muszę umyć bo są strasznie brudne :)
I zaraz się za to zabieram :P

A w pracy... jestem na L4... od wtorku bolały mnie nerki. Ale to był taki ból do wytrzymania. Tyle że właśnie we wtorek siedziałam przy kompie obok okna. Jednej z dziewczyn było ciągle duszno i okno otwierala. Ja zamykalam. I tak cały dzień. Ale wiało mi prosto w plecy i się zalatwilam. Wczoraj już mnie tak bolały ze nie mogłam wysiedziec w pracy i się zwolnilam wcześniej. Pojechałam do lekarza i kazał mi po prostu ogrzewać czym się da , to pozyczylam od babci poduszkę elektryczną i dzisiaj już jest trochę lepiej :)

Posted

Do 31 jest pierwszy termin, drugi chyba do 9 listopada (?) ale wtedy troszkę drożej :)

Zgłaszaj zgłaszaj :)  ale Ty masz 2 grupe, nie? To i tak byśmy się nie potkały, bo ja jestem w niedziele, a wy w sobotę :( buuu....

Buuuu....ja II grupa :(
No jeszcze z mężem musze pogadać, no i zastanowić się, bo to będzie halówka. Do wystawy generalnie niedługo, a ja musze poćwiczyć socjal w takich miejscach, znaczy budynkach , przy namiotach , bo coś mi się ostatnio na wystawie suka wystraszyła. ZONK

Posted

Buuuu....ja II grupa :(
No jeszcze z mężem musze pogadać, no i zastanowić się, bo to będzie halówka. Do wystawy generalnie niedługo, a ja musze poćwiczyć socjal w takich miejscach, znaczy budynkach , przy namiotach , bo coś mi się ostatnio na wystawie suka wystraszyła. ZONK

to nie szukaj mgły, tylko budynków :)

Posted

No zaczęłam świetnie pracę ale nie wiem czy tam zostanę. Szukam w między czasie czegoś innego.

No jednak nie wzięłam się za okna. Niby mnie mniej bolało ale stwierdziłam ze nawet jzkbym się ciepło ubrala to lepiej nie ryzykować. A teraz boli mnie dosyć mocno i wygrzewam się na podusi .

No ja jestem ciekawa jak ten mój dzikus się zachowa na hali. Czy mi rak nie powyrywa. :P bać to się nie będzie bal ale do psów może ciągnąć...