Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania pytałam Sebka ale też go nie kojarzy ;)

Magda sebek dał by sobie rade bez problemu ale ..... On twierdzi że ja nie będę słuchała tego co On do mnie mówi , bo mnie zna , i że ja muszę iśc do kogoś obcego do kogo bede czuła respect wtedy to szkolenie bedzie miało sens , bo to że ten pies jego bedzie słuchał ( a bedzie tego jestem pewna ) to nie wystarczy ....

Posted

Magda jaka dobra pamięć :)

Po tym jak napisałam, że Leon gwiazdorzy, uspokoił się i pięknie się bawili :D a teraz śpią razem na jednym legowisku :)

Posted

Wiedziałam, że to są 4 lata, bo miałyśmy się wtedy spotkać w Opolu na wystawie :)

Ale nie pamiętałam kiedy wpadłaś "do nas" pierwszy raz :/

Ale teraz wiem, że był to 21 marca 2011 :D

Posted

Oj tak. Już tyle lat tu jestem, że też sobie nie wyobrażam tutaj nie zaglądać. Bardzo długi okres, po prostu sledziłam innych po cichu, ale zawsze tu byłam i byłoby dziwnie, gdyby kiedyś tego forum zabrakło.

Posted

Ostatnio jak dogo nie działało to z Angi pisałam sms-y że trzeba założyć własne forum , a Sebek mówi " to bedzie forum tylko dla was , gdybyscie takie miały predzej ( już nie raz miałysmy takie pomysły )  to byście nie poznały Ani , a ile jeszcze innych osób możecie poznać " :D hahahaha

Posted

Bo my jesteśmy bardzo gościnni :P Miał przyjść do nas jeszcze jakiś znajomy Maćka z azjatą (ponoć bardzo spokojny pies :P ), ale stwierdziliśmy, że lepiej nie ryzykować :)