*Magda* Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Ale te kły mu się na niewiele zdają, bo kłem ciężko obgryzać pazury :P Quote
Ania :) Posted October 17, 2015 Author Posted October 17, 2015 Hejka :) my mieliśmy następna mini parapetowke :P nie możemy zgrać się ze wszystkimi tak na raz i robimy na kilka razy. Szybko się goście zmyli bo mała Julka córka koleżanki też była i chciała do domu juz :P Psy padły od razu po wyjsciu ludziów bo przecież goście byli to mogli miziac i miziac i nawet skaplo im się trochę jedzenia więc dla nich bajka xd A ja się nie chwalilam ale znalazłam pracę :) trzymajcie kciuki bo jak na razie mam dwa tygodnie szkolenia i jak dobrze pójdzie to później już normalnie umowę dostanę. Praca spoko. Od pn do pt od 8-16 i weekendy wolne więc to mi pasuje mega :) Quote
mar....ka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Hejka :) my mieliśmy następna mini parapetowke :P nie możemy zgrać się ze wszystkimi tak na raz i robimy na kilka razy. Szybko się goście zmyli bo mała Julka córka koleżanki też była i chciała do domu juz :P Psy padły od razu po wyjsciu ludziów bo przecież goście byli to mogli miziac i miziac i nawet skaplo im się trochę jedzenia więc dla nich bajka xd A ja się nie chwalilam ale znalazłam pracę :) trzymajcie kciuki bo jak na razie mam dwa tygodnie szkolenia i jak dobrze pójdzie to później już normalnie umowę dostanę. Praca spoko. Od pn do pt od 8-16 i weekendy wolne więc to mi pasuje mega :) trzymamy kciukasy :) Quote
Ania :) Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 (nie) dziękuję :* Kilka dzisiejszych zdjęć. Byliśmy w takim pięknym lesie, no cudownie było, ale oczywiście, na zdjęciach tego nie widać, bo foty komórkowe... chciałabym w końcu kupić lustro, ale niestety jeszcze muszę na nie zbierać... ;) Quote
Guest TyŚka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Buuuu... ja też chcę takie śliczne fotki. A nie mam czym zrobić, bo kot zepsuł aparat! PS: Widzę, że Brando pod kolorystykę ma dobraną obróżkę :p Quote
Ania :) Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Tyśka, to są brzydkie fotki :P Właśnie też się śmiałam, że mu ubrałam pod kolor obroże :) nagrałam też filmik, to kiedyś zgram i może tam będzie widać jak tam ładnie było :) Quote
Guest TyŚka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 ładne, mój toster nawet takich nie zrobi! Quote
Ania :) Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 No nie powiem, bo jak jest ładna pogoda, ładne światło, to nawet jestem w miare zadowolona ze zdjęć, ale tak jak dzisiaj było, no to niestety... ;) Quote
marta1624 Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Hejka :) Kciukuję! A fotki ładne, nie wiem co od nich chcesz :) Quote
łamAga Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 A to chyba wiem gdzie , tam są fajne tereny , jak juz bede miała wiecej czasu to Wam pokażemy lasy koło nas ;) Quote
Ania :) Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Hej :P Dzisiaj chodzę cały dzień zła jak osa. W pracy mi nic nie wychodziło chciałam z tamtąd uciec i nie wrócić i już na sama myśl ze jutro mam tam wrócić jestem chooora. Stwierdzam że to nie jest chyba praca dla mnie. Nie wiem. Zła jestem i gadam głupoty chyba a może prawdę... Agaaaa nie szukają do Was do firmy kogoś ? Xd Z lepszych wiadomości przyszedł dzisiaj materac do klatki Branda i teraz jest ładnie i psu też pasuje :) I to tyle dobrych wiadomości.. Quote
łamAga Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ania u nas ciagle szukaja ale to fizyczna czasami ciezka praca no i trzy zmianowa ;) Quote
Guest TyŚka Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Hej, to trochę kiepsko z tą pracą. Może znajdziesz inną, lepszą? Quote
*Magda* Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Aniu, trzymaj się ;) Może jutro będzie lepiej ;) A do klatki gdzie znalazłaś materacyk? Quote
Recommended Posts