Ania :) Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 hahaha Angi niestety korpo to nie dla mnie xdd Quote
marta1624 Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Nie no w solarium to nieźle :) Po co ci ambitna praca :lol: Quote
Ania :) Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 No wypadaloby mieć ambitniejsza prace :P Moze kiedys sie uda :d choc tutaj jest naprawde spoko i nie narzekam ani na pieniadze ani na robote :) ale ponad 40k40km w jedna strone nie chce później dojeżdżać. Quote
*Magda* Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Foty mają być dziś :P A ja wczoraj skończyłam pracę o 9:30 i mam weekend aż do poniedziałku, do 9 rano :P :D Quote
Ania :) Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Postaram sie coś wrzucić, ale nie obiecuje :) Juhu w końcu zaraz koniec :D Quote
łamAga Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Wy już się pewnie grillujecie :D udanej imprezki ;) Quote
Ania :) Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Dzieki dziewczyny :) My już po grillu, musielismy przenieść się do domu, bo była burza i deszcz... a jeszcze teraz musiałam jechać po kumpla, bo pokłócił się z dziewczyną, on nie chciał jechać, a ona nalegała :P więc jeszcze mnie czeka jedna przejażdżka nie wiem o której, żeby go odwieźć :P Brando 4 miesiące ;) Dobra tyle na dziś, bo coś mi się nie chcą zdjęcia wgrywać. Quote
Kesja Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Witamy :) Świetnie, że założyłaś chłopakom galerię, będziemy często zaglądać ;) Quote
Ania :) Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Leon, jak się pięknie ustawił :) On często tak stoi :) Dla niego zabawka/kij/piłka to cały świat :D Witamy :) Świetnie, że założyłaś chłopakom galerię, będziemy często zaglądać ;) Również witamy :) Będzie nam bardzo miło ;) Hejka :) Brando jest genialny <3 Hej :) Oj jest xd Koniec końców położyłam się spać o 4, a po kumpla przyjechała rano siostra :P Niepotrzebnie prawie 2h siedziałam i czekałam... Brando 5 miesięcy Tu również miał 5 miesięcy A tutaj miał coś około 3 miesięcy Quote
łamAga Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Leon pewnie niezle sie teraz męczy w taką pogode ? :/ ale słodziak z niego jest na maxa <3 Brando <3 mało tych zdjęć :P http://i59.tinypic.com/2rzxus7.jpgale super buty :D fajne mają języki :D Quote
Ania :) Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 No nie bardzo chce wychodzić na taki upał, dlatego większość dnia po prostu przesypia w domu, gdzie jest chłodniej, a pod wieczór szalejemy :) Z Brando jest podobnie. Dzisiaj pojechaliśmy nad staw, fajne miejsce znaleźliśmy, staw w środku lasu, bardzo fajna okolica ;) A za buty dzięki :P Bardzo je lubię :P Mam aż dwa zdjęcia z dzisiaj :d A teraz kilka z tamtego tygodnia, co byliśmy w Kobylej Górze :) Quote
łamAga Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Super ta miejscówka , a gdzie to jest ? i jaka woda jest ? bo ta w której nasze sie dzisiaj wykapały to wali jak nie wiem ;) Widać ze psiaki się lubią <3 Quote
Ania :) Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Super ta miejscówka , a gdzie to jest ? i jaka woda jest ? bo ta w której nasze sie dzisiaj wykapały to wali jak nie wiem ;) Widać ze psiaki się lubią <3 w Przedborowie :) Woda jest bardzo fajna, bo psy nie śmierdzą po niej w ogóle, z resztą po tej z kobyłki też nie :) Do Kobyłki możecie z psiakami jechać, najlepiej wcześnie rano ;) to się wykapią i poszaleją :) Quote
łamAga Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Tylko że My jestesmy troche ograniczeni młodym co do jazdy gdzieś dalej , do Kobyłki mamy kawałek i młody nam nie wysiedzi tyle w aucie w taki upał , ostatnio maruda sie z niego taka zrobiła że nawet na spacerkach sie nudzi i marudzi a jazda samochodem to już w ogóle wyskakuje z fotelika ;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 On często tak stoi :) Dla niego zabawka/kij/piłka to cały świat :D Czyli może sobie podać łapę z moją Torą :) Quote
Ania :) Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Aga to do Antonina tez możecie jechać :) pol godzinki drogi macie :) tylko tam z psami to tez bardzo wczesnie rano najlepiej :) Magda, to jest duże ułatwienie jeśli chodzi o wybieganie :P przynajmniej jeśli chodzi o Leona xd Marta, dzieki ;) Kurde na tel mi multicytat nie chce działać:( Ja wlasnie skończyłam prasowanie, wielka kupa ubrań mi sie zebrała... ogarnelam tez w szafie, bo nie mogłam sie odnaleźć już :p i w koncu usiadłam :D Quote
*Magda* Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Tora, to może biegać, biegać i biegać :D Czasem się zastanawiam czy kiedyś się męczy ;) http://pl.tinypic.com/view.php?pic=ftnfw4&s=8#.VX66jUZiNVc ślicznie :) Quote
Recommended Posts