Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wypadaloby mieć ambitniejsza prace :P
Moze kiedys sie uda :d
choc tutaj jest naprawde spoko i nie narzekam ani na pieniadze ani na robote :) ale ponad 40k40km w jedna strone nie chce później dojeżdżać.

Posted

Dzieki dziewczyny :)
My już po grillu, musielismy przenieść się do domu, bo była burza i deszcz... a jeszcze teraz musiałam jechać po kumpla, bo pokłócił się z dziewczyną, on nie chciał jechać, a ona nalegała :P więc jeszcze mnie czeka jedna przejażdżka nie wiem o której, żeby go odwieźć :P 

355f46e9ad29.jpg
Brando 4 miesiące ;)

b63e2fb36e11.jpg

Dobra tyle na dziś, bo coś mi się nie chcą zdjęcia wgrywać.

Posted

Leon, jak się pięknie ustawił :)

On często tak stoi :) Dla niego zabawka/kij/piłka to cały świat :D

Witamy :)
Świetnie, że założyłaś chłopakom galerię, będziemy często zaglądać ;)

Również witamy :)
Będzie nam bardzo miło ;)

Hejka :) Brando jest genialny <3

Hej :) Oj jest xd

Koniec końców położyłam się spać o 4, a po kumpla przyjechała rano siostra :P Niepotrzebnie prawie 2h siedziałam i czekałam...

aul2q.jpg
Brando 5 miesięcy 

eryfpg.jpg

28718ow.jpg

2rzxus7.jpg
Tu również miał 5 miesięcy 

2vskf2t.jpg
A tutaj miał coś około 3 miesięcy 

Posted

No nie bardzo chce wychodzić na taki upał, dlatego większość dnia po prostu przesypia w domu, gdzie jest chłodniej, a pod wieczór szalejemy :) Z Brando jest podobnie.
Dzisiaj pojechaliśmy nad staw, fajne miejsce znaleźliśmy, staw w środku lasu, bardzo fajna okolica ;)

A za buty dzięki :P Bardzo je lubię :P

Mam aż dwa zdjęcia z dzisiaj :d

117h9ps.jpg

oqy4j9.jpg

A teraz kilka z tamtego tygodnia, co byliśmy w Kobylej Górze :)

egww2v.jpg

21od4c3.jpg

f9e1cg.jpg

Posted

Super ta miejscówka , a gdzie to jest ? i jaka woda jest ? bo ta w której nasze sie dzisiaj wykapały to wali jak nie wiem ;)

Widać ze psiaki się lubią <3 

w Przedborowie :) Woda jest bardzo fajna, bo psy nie śmierdzą po niej w ogóle, z resztą po tej z kobyłki też nie :)
Do Kobyłki możecie z psiakami jechać, najlepiej wcześnie rano ;) to się wykapią i poszaleją :)

Posted

Tylko że My jestesmy troche ograniczeni młodym co do jazdy gdzieś dalej , do Kobyłki mamy kawałek i młody nam nie wysiedzi tyle w aucie w taki upał , ostatnio maruda sie z niego taka zrobiła że nawet na spacerkach sie nudzi i marudzi a jazda samochodem to już w ogóle wyskakuje z fotelika ;)

Posted

Aga to do Antonina tez możecie jechać :) pol godzinki drogi macie :) tylko tam z psami to tez bardzo wczesnie rano najlepiej :)

Magda, to jest duże ułatwienie jeśli chodzi o wybieganie :P przynajmniej jeśli chodzi o Leona xd

Marta, dzieki ;)

Kurde na tel mi multicytat nie chce działać:(

Ja wlasnie skończyłam prasowanie, wielka kupa ubrań mi sie zebrała... ogarnelam tez w szafie, bo nie mogłam sie odnaleźć już :p i w koncu usiadłam :D