*Magda* Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Jaka fajna galeria :D Tylko "cześć" i "hej" :P Quote
Ania :) Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 U mnie nic się nie dzieje ciekawego, więc pozostaje się tylko przywitać :P Quote
Ania :) Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 No hej :p Rozcharatalam sobie pół palca myjąc wczoraj pochłaniacz xd tyle u mnie :D a Brando w wieku 9msc waży i mierzy w klebie i szyi co Andy jak był dorosły :p boję się pomyśleć ile będzie ważył jak zmeznieje całkowicie :p Leonowi zamówiłam obrożę używaną skórzaną z motywem buldozka. Mam nadzieję że bedzie dobra :) a Kamilowi zrobie niespodzianke i zamówiłam mu naklejke na auto z głową buldozka :) Quote
marta1624 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Mojej kumpeli labek waży teraz 43kg :D A Brando ile? Quote
Ania :) Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Tydzien temu ważył 37kg. Dzisiaj pojechał Kamil z nim do weterynarza to może będę miała wagę z dziś. :) ale serio nie jest gruby, on jest mocnej kości i ma skóry dużo. No podejrzewam, że Brando bedzie podobnie ważył jak labek Twojej kumpeli ;) Quote
marta1624 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 No Brando młodzik, to pewnie dobije :) Tamten to już 3 latka ma, więc jeśli nie przytyje to definitywna waga :) Quote
Ania :) Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Mam nadzieję, że będzie podobny do taty swojego jeśli chodzi o mase :p jak na razie idzie w dobrym kierunku :) Dzisiaj posiedzialam z koleżanką wieczorem, a jutro jedzie się byczyc do Hiszpanii tam gdzie kręcili pamiętniki z wakacji xd Quote
łamAga Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Pamietniki z wakacji kojarza mi sie z jednym odcinkiem w którym grał taki chudziutki chłopok i był z taka grubszą laska :P Quote
angineuuka Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Pamietniki z wakacji kojarza mi sie z jednym odcinkiem w którym grał taki chudziutki chłopok i był z taka grubszą laska :P miesny jez miesny jez :lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 ooooooooooooo dokładnie ten odcinek :D hahahhaa niezły był mięsny jeż :D Quote
Ania :) Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Ja kilka odcinków kiedyś oglądałam, między innymi ten i on był najgorszy z nich wszystkich :P Remonty idą ku lepszemu, dzisiaj kupiliśmy panele i plafony :) teraz musimy już na serio zacząć szukać wypoczynku, a później będę wybierać wzory mebli :) a w między czasie firany jeszcze.. I pare dni temu pierwszy raz szłam sama z dwoma psami i powiem, że nieźle szło :D Fakt krótki odcinek, ale psa za płotem mijaliśmy i przeżyłam :D Quote
angineuuka Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 ja to mialam okres, ze z 4 chodzilam :P dwa to pikus xd Quote
Ania :) Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Angi to Ty prawie zaklinacz haha :D Leon spoko chodzi na smyczy i o niego się nie bałam, Brando w sumie też ładnie chodzi, tylko czasem ma zrywy jak zobaczy psa i o to się bałam, że wtedy polece jak długa :D ale wybrac się z dwoma psami na raz w bardzo zaludnione miejsce lub w dużą ilośc psów to bym nie zaryzykowała :D Aga, no fajnie tak, ale szczerze mówiąc już bym chciała mieć to za sobą :) Jeszcze konkretne numery farb trzeba wybrać, bo odcienie to wiemy, no i na kawałku chcemy taką zacieraną zrobić, tylko musimy się dowiedzieć, czy ten nasz fachowiec umie coś takiego zrobić :D Quote
łamAga Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Takie wybieranie jest własnie najlepsze :) jak jest fachowcem to na pewno bedzie umiał ;) Quote
Ania :) Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Mam nadzieję :) A teraz lece spać, dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 https://www.facebook.com/groups/998779516832014/ Quote
Ania :) Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Jeszcze tylko Madzia musi się przyłączyć :p Quote
Recommended Posts