Ania :) Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Aga, moje miejsce zwolni sie pod koniec września :P :P Ok, spróbuje dodac na yt, ale jak widze to potrwa ...... Quote
łamAga Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Dodawanie filmików troche trwa a pozniej przerobienie znowu sie ciagnie ;) za daleko bym miała :P Quote
Ania :) Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Za chwilkę się doda, później z tym przerabianiem będę kombinować :P No i właśnie z tego względu ja tez rezygnuje, bo dojeżdżać z Ostrowa do Grabowa, by się nie opłacało, a autobusy w tych godzinach co bym potrzebowała nie kursuja. Quote
łamAga Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 w Ostrowie jest dużo punktów solarium , zatrudnij się we V2 koło intermarche :D Quote
Ania :) Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=zOibr2e9za4 W tle zarośnięty Kamil :P Jak sie dowie, że to tu dodałam, to mnie zabije xddd Quote
łamAga Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Aleeee słodko <3 mogą założyc jakiś zespół Kamil i rapujący pies :D Oj tam zarośniety , facet musi miec zarost :D Quote
Ania :) Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 On całe życie ma brodę, tylko teraz musi ja skrócić, bo już ma za długą :P A Leon jak któreś z nas siedzi przy kompie, to tak na nas potrafi leżeć bardzo długo :P Quote
łamAga Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 O matko to ale jego mama musiała się zdziwić jak jej pokazali po porodzie Kamila z zarostem :D :D :D :D Taki z niego przytulas ? jak ja bym chciała takiego psa w domu , a Sebek mi zawsze mówi że mamy już dwa koty i trzeci nam nie potrzebny ;( :P Quote
Ania :) Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Leon sie przytula jak ma w tym jakiś interes, albo jak sam tego chce :P Za to Brando uwielbia się przytulać zawsze :P Quote
łamAga Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Ja będę miała trzeciego cielaka :P Ale jakos sobie nie wyobrażam Kamila w takiej pozycji jak z Leonem przed kompem :D Quote
Ania :) Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 No przecież na filmiku jest przed kompem :P I wtedy z pół godziny tak lezał :P Quote
łamAga Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 A bo ja sie jeb...am , miałam napisać z Brando :P Quote
Ania :) Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 haha :P Brando wskakuje przednimi łapami na kolana i tak sie przytula :P Cały nie wejdzie xd Quote
Ania :) Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Oj to na pewno, pare razy mu się w sumie udało, ale wolałabym tego nie powtarzać :P Quote
łamAga Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 dlatego ja bym chciała takiego jakiegos psa "kanapowca" malego do przytulania , ale BF odpada bo ja mam mizofonie :P Quote
Ania :) Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Chciałabyś małego kanapowca a bierzesz DC :D :D Jezeli chodzi o bf, to jakbyś znalazła takiego z dłuższym pyskiem coś jak ma Leon, to byś nie cierpiała :P Serio, Leon chrapie, ale tak normalnie jak normalny pies :P Czasem mu się zdarzy głośniej, ale wystarczy powiedzieć, żeby nie chrapał i przestaje :D A tak to jest cichutkim pieskiem, jakby go nie było :) Quote
łamAga Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Może i tak :P ale kurcze kiedys bylam u weta i był BF matko jak taka malutki świnka chrumkał :D tak na chwile to jest słodkie ale w nocy bym szały dostała :D Quote
Ania :) Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Ja z takim mega chrapiacym też bym oszalała xd Kamilowi podobają sie jeszcze buldogi angielskie, na szczęście wybił je sobie z głowy jak chwile postalismy przy ich ringu na wystawie :p Quote
łamAga Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Oooooo nie tylko nie ta rasa , też u weta kiedys siedzielismy z dwoma takimi , babka byla z nimi , nawet rodowodeowe były , ale to jak charczały to była masakra , az taka babka w penym momencie jej spytała " One tak cały czas , w nocy też ? " hahahahahhaha odpowiedz oczywiście była potwierdzająca :D Quote
Recommended Posts