Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za chwilkę się doda, później z tym przerabianiem będę kombinować :P

No i właśnie z tego względu ja tez rezygnuje, bo dojeżdżać z Ostrowa do Grabowa, by się nie opłacało, a autobusy w tych godzinach co bym potrzebowała nie kursuja.

Posted

On całe życie ma brodę, tylko teraz musi ja skrócić, bo już ma za długą :P 

A Leon jak któreś z nas siedzi przy kompie, to tak na nas potrafi leżeć bardzo długo :P

Posted

O matko to ale jego mama musiała się zdziwić jak jej pokazali po porodzie Kamila z zarostem :D :D :D :D 

Taki z niego przytulas ? jak ja bym chciała takiego psa w domu , a Sebek mi zawsze mówi że mamy już dwa koty i trzeci nam nie potrzebny ;( :P

Posted

Chciałabyś małego kanapowca a bierzesz DC :D :D  Jezeli chodzi o bf, to jakbyś znalazła takiego z dłuższym pyskiem coś jak ma Leon, to byś nie cierpiała :P Serio, Leon chrapie, ale tak normalnie jak normalny pies :P Czasem mu się zdarzy głośniej, ale wystarczy powiedzieć, żeby nie chrapał i przestaje :D A tak to jest cichutkim pieskiem, jakby go nie było :)

Posted

Ja z takim mega chrapiacym też bym oszalała xd
Kamilowi podobają sie jeszcze buldogi angielskie, na szczęście wybił je sobie z głowy jak chwile postalismy przy ich ringu na wystawie :p

Posted

Oooooo nie tylko nie ta rasa , też u weta kiedys siedzielismy z dwoma takimi , babka byla z nimi , nawet rodowodeowe były , ale to jak charczały to była masakra , az taka babka w penym momencie jej spytała " One tak cały czas , w nocy też ? " hahahahahhaha odpowiedz oczywiście była potwierdzająca :D