Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamil jakiegoś elektryka zna, gdzieś tu kawałek za ostrowem, ale mówi, że jest drogi i pierdolniety, ale ponoć bardzo dobry :P jego wuja co auta sprowadza zna kilku ale jego teraz nie ma, wróci za tydzień chyba... 

Posted
21 godzin temu, Ania :) napisał:

Kamil jakiegoś elektryka zna, gdzieś tu kawałek za ostrowem, ale mówi, że jest drogi i pierdolniety, ale ponoć bardzo dobry :P jego wuja co auta sprowadza zna kilku ale jego teraz nie ma, wróci za tydzień chyba... 

skutecznie odstrasza hahahaha :D

Sebek był na Matejki i zapisal się na "wizyte" najbliższy wolny termin .... 13 grudzień lup.gif

za stwierdzenie co jest zepsute bierze 100 zł czyli chyba standard ;)

Posted

Cześć dziewczyny :)  

No , to dobrze, że znaleźliście elektryka :) trochę długie czekanie, ale widocznie jest dobry :P 

A dzisiaj spadło "troche"  śniegu i nadal sypie, więc psy są wniebowzięte :D 

Posted
9 minut temu, *Magda* napisał:

To niech on tym autem jeździ, proste ;)

w sceniku tez mamy letnie ;)

9 minut temu, Aleksa. napisał:

Ale Aga.. przecież to twoje auto. To zalatwiaj sama sprawy :p

Ja mam tachac jeszcze opony ? o nie ;P

Posted

Ja mogę nawet sama wymienić jeśli zaszłaby taka potrzeba ;) Kiedyś złapałam "kapcia", to sobie na autostradzie wymieniłam koło i pojechałam do domu. Opierdzieliłam tylko Bogdana, że tak dokręcił śruby, że miałam problem odkręcić :D A koleżanka, która się zatrzymała jak zmieniałam koło powiedziała, że ona by zadzwoniła po swojego chłopaka i czekałaby aż on przyjedzie i wymieni :D