Ania :) Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Byliśmy dzisiaj na tych fantastycznych zwierzętach w kinie. Dopiero od połowy mnie zaciekawił . Taki średni :) Quote
Aleksa. Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 8 minut temu, Ania :) napisał: Byliśmy dzisiaj na tych fantastycznych zwierzętach w kinie. Dopiero od połowy mnie zaciekawił . Taki średni :) No ale nie jest taki zły :P Quote
Ania :) Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 31 minut temu, Aleksa. napisał: No ale nie jest taki zły :P No zły nie, ale myślałam, że będzie ciekawszy :p Quote
łamAga Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ja myślę że mnie też by nie zaciekawił ;) Quote
Aleksa. Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Jeśli nie podoba Ci się Harry Potter to na pewno :P Quote
Ania :) Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Harrego Pottera lubię :) ale w porównaniu do Harrego to ten film jest średni :P Quote
Chesti Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ooo. Wczoraj się zastanawialiśmy nad tym filmem bo byliśmy na shopingu w Silesii, właśnie ze względu na scenariusz pisany przez Rowling. Tęskni mi się za klimatem Pottera. I tak się właśnie obawiałam, że w porównaniu do HP może być kiepsko. Quote
Ania :) Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 3 godziny temu, Chesti napisał: Ooo. Wczoraj się zastanawialiśmy nad tym filmem bo byliśmy na shopingu w Silesii, właśnie ze względu na scenariusz pisany przez Rowling. Tęskni mi się za klimatem Pottera. I tak się właśnie obawiałam, że w porównaniu do HP może być kiepsko. To tylko moje zdanie :) mój brat był i wyszedł zachwycony filmem , a harrego też lubi :) także warto iść i ocenić samemu :) Quote
Chesti Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Oglądnąć na pewno oglądnę. Tylko pytanie czy warto iść do kina czy poczekać kilka miesięcy i oglądnąć na HBO. Ja to się już nie mogę nowego sezonu Gry o tron doczekać :) Quote
Ania :) Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 Wszyscy zachwaaja grę o tron a ja nigdy tego nie widziałam :) muszę się kiedyś zebrać i zacząć oglądać :) Z gorszych wiadomości . . . Niecały miesiąc temu Leon był chory, nawet podejrzewalismy trzustke, koniec końców wszystko skończyło się dobrze. Dzisiaj znowu Brando. Cały dzień jest smutny, trochę osowialy. Nawet nie skakał i nie cieszył się tak jak zawsze gdy wracałam z pracy (nawet nie wiedziałam, że tego by mi brakowało, co mnie zawsze denerwowalo :p) , więc jutro jedziemy do weterynarza. Podejrzewam, że jakiś wirus panuje. . . Quote
Ania :) Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 Prawdopodobnie wirus, bo wet mówił, że w ostatnim czasie prawie co drugi pies z tymi samymi/podobnymi objawami przychodzi. . . Dostał zastrzyki w dupe i jutro powtórka. :) Quote
Chesti Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 No to super, że nic poważnego :) Niech wraca do zdrówka. Quote
Ania :) Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 Dzisiaj już zachowuje się normalnie, także jest dobrze :) Quote
Tyśka) Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 To niech szybko wraca do zdrowia :) Gry o Tron nie oglądałam.Za to jestem maniaczką dwóch seriali: Outlander i Suits :) Quote
mar....ka Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 zdrówka, HP to dla mnie przede wszystkim książka ....pamiętam jak czytałam zaciekle poszczególne części (3 mam chyba w domu) Quote
Chesti Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Ja mam wszystkie książki :P Nie wiem ile razy przeczytane, ale sporo ;) Dla mnie zawsze książka jest lepsza niż film na jej podstawie. Nooooo może poza Władcą pierścieni, bo tam nie byłam w stanie przebrnąć przez te rozległe opisy przyrody czy czegośtam, nie skończyłam nawet pierwszej części :P Za to filmy znam wszystkie na pamięć. A wiecie, że Kamień filozoficzny to teraz lektura szkolna? Ostatnio patrzyłam na spis lektur i to odkryłam :P Quote
*Magda* Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 15 minut temu, Chesti napisał: A wiecie, że Kamień filozoficzny to teraz lektura szkolna? Ostatnio patrzyłam na spis lektur i to odkryłam :P Quote
Ania :) Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Ja Harrego nie czytałam, tylko filmy widziałam :p ale ostatnio czytałam bardzo fajna książkę i na jej podstawie też film powstał . . . Tylko jest jeden problem - nie pamiętam tytułu -.-' Quote
łamAga Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ania przypomnij sobie , bo lubie czytać ciekawe książki :P Quote
Ania :) Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Nie ma opcji żebym sobie przypomniała :p za dużo książek przeczytałam :p Quote
Ania :) Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Dzisiaj obliczylam ile musze w tym roku kupic prezentow :/ Wyszlo mi 14 :/ Pieniadze mi chyba z nieba spadna :p Quote
Recommended Posts