Ania :) Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 Taa w szczególności, że właśnie podali stawke na Wro i mamy "tylko" 12 psów w klasie... ;p Quote
*Magda* Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Cześć :) Ania, no stres :) Będzie dobrze ;) Quote
angineuuka Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ale to chyba taki pozytywny stres ;) Quote
Ania :) Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 No pozytywny ale jednak :p dobra tam nie ważne xd będzie co ma być :) Gorsze wieści są takie, że otruli psy mojej cioci. Mieszka jakieś 5km ode mnie. Mieli mieszanca kaukaza z onkien i labradora. Wczoraj padł ten owczarek a dzisiaj rano lab. ten labek zjadł coś z ziemi i w sekundzie zaczęła mu piana z pyska lecieć, trzasl się i nie dał do siebie podejść. Warczal okropnie na wszystkich. Ten owczarek pewnie tak samo tylko ich przy tym nie było a przy tym labie byli. poprzedniego psa też im prawdopodobnie otruli. Straszne to co się dzieje. Nie wiem komu te psy przeszkadzały. Nie lazily po wsi jak większość, cały czas u siebie na podworku były plus spacery w pola i lasy miały. Quote
Ania :) Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 No ciocia podejrzewa, że jest ktoś kto chce sie dostac do ich stawu, gdzie mają kilka gatunków ryb i dlatego tak psy truja... szkoda psów bo miały troche ponad rok, poprzedniego mieli bernardyna i on juz był staruszkiem, ale jeszcze na starość się nacierpial przez jakiegoś debila. Quote
vege* Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 O matko strasznie współczuję cioci :( co za bydło chodzi teraz po tym świecie :( Quote
*Magda* Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ojejku :( Nic, tylko temu komuś dać to samo do ryja, co podał psom! :mad: Quote
Guest TyŚka Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Współczuję, wiem co to oznacza stracić psa w ten sposób :( Quote
Ania :) Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 Brando dzisiaj zaszalał :D :D Quote
*Magda* Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Ojejku, ale pozbierał tytułów :) Gratulacje dla Was :* Quote
Ania :) Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Dziękuję nie spodziewałam się takiego wyniku, serio. sędzia ogólnie oceniała bardzo długo ale też i dziwnie. Z wieloma jej wyborami się nie zgadzałam i nie tylko ja. wyrzucala z ringu mega ładne psy... A że Brando zdobędzie tytul zw. płci przeciwnej to nie mogłam uwierzyć. Wygrał z zajebistym psem z kl. championow. Nie wiem co tak sie spodobalo w nim sedzinie, czy jego mega wyraz pyska czy ruch (bo tu muszę przyznać Brando ma ruch swietny). opis też ma swietny, wszystko od A do Z doskonale xd została nam jedna międzynarodowa do ml.championow. w sobotę jedziemy ale tam mamy 12 psów w klasie i to by było chyba za dużo szczęścia i jakiś cud jakby wygrał :D no i nie będzie mojej zajebistej Dominiki. no i wczoraj na finałach zostaliśmy ale tam już nas nie wybrali :p A i mam nowy tel xd Quote
*Magda* Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Nawet jak teraz nic nie osiągnie na wystawie, to i tak macie się czym pochwalić, jak na tak młodego psa ;) Co za telefon sobie sprawiłaś? Quote
Ania :) Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 A no pewnie :) Musimy duzo ćwiczyć nad skupienieM, bo był wczoraj mega rozproszony. Dojrzewa i wszystko go interesowało, zapachy na trawie itp. a to pomoże nie tylko na wystawach ale też w codziennym życiu co jest ważniejsze. A teL samsung Galaxy grand Prime. Jak na razie jestem zadowolona i muszę się do wielkości przyzwyczaić xd Quote
łamAga Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mówiłam że Brando jest piękny <3 Fajny telefonik ;) Quote
vege* Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Ania wielkie gratulacje dla was za tyle super tytułów!!!!! :) Quote
Ania :) Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Dziękuję ! :* Mam bardzo dużo zdjęć z Warszawy z tamtej soboty ;) ale kiedy je tutaj dam to nie wiem :P Quote
Ania :) Posted September 22, 2015 Author Posted September 22, 2015 Swoją drogą zamówiłam psom Totwa i mają na niej żółtą koope oO . Brando też niezbyt chętnie ja je. A czy ktoś z was karmil karma Simpsons ? Też jest bezzbozowa... ja już nie wiem tyle karm przerobilismy i ciągle nie możemy trafiC w odpowiednią . Quote
angineuuka Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Moje po totwie maja idealna kupe ;) Quote
Recommended Posts