Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No pozytywny ale jednak :p dobra tam nie ważne xd będzie co ma być :)

Gorsze wieści są takie, że otruli psy mojej cioci. Mieszka jakieś 5km ode mnie. Mieli mieszanca kaukaza z onkien i labradora. Wczoraj padł ten owczarek a dzisiaj rano lab. ten labek zjadł coś z ziemi i w sekundzie zaczęła mu piana z pyska lecieć, trzasl się i nie dał do siebie podejść. Warczal okropnie na wszystkich. Ten owczarek pewnie tak samo tylko ich przy tym nie było a przy tym labie byli.
poprzedniego psa też im prawdopodobnie otruli.
Straszne to co się dzieje. Nie wiem komu te psy przeszkadzały. Nie lazily po wsi jak większość, cały czas u siebie na podworku były plus spacery w pola i lasy miały.

Posted

No ciocia podejrzewa, że jest ktoś kto chce sie dostac do ich stawu, gdzie mają kilka gatunków ryb i dlatego tak psy truja... szkoda psów bo miały troche ponad rok, poprzedniego mieli bernardyna i on juz był staruszkiem, ale jeszcze na starość się nacierpial przez jakiegoś debila.

Posted

Współczuję, wiem co to oznacza stracić psa w ten sposób :(

Posted

Dziękuję
nie spodziewałam się takiego wyniku, serio. sędzia ogólnie oceniała bardzo długo ale też i dziwnie. Z wieloma jej wyborami się nie zgadzałam i nie tylko ja. wyrzucala z ringu mega ładne psy...
A że Brando zdobędzie tytul zw. płci przeciwnej to nie mogłam uwierzyć. Wygrał z zajebistym psem z kl. championow. Nie wiem co tak sie spodobalo w nim sedzinie, czy jego mega wyraz pyska czy ruch (bo tu muszę przyznać Brando ma ruch swietny).
opis też ma swietny, wszystko od A do Z doskonale xd
została nam jedna międzynarodowa do ml.championow. w sobotę jedziemy ale tam mamy 12 psów w klasie i to by było chyba za dużo szczęścia i jakiś cud jakby wygrał :D no i nie będzie mojej zajebistej Dominiki.
no i wczoraj na finałach zostaliśmy ale tam już nas nie wybrali :p

A i mam nowy tel xd

Posted

A no pewnie :) Musimy duzo ćwiczyć nad skupienieM, bo był wczoraj mega rozproszony. Dojrzewa i wszystko go interesowało, zapachy na trawie itp. a to pomoże nie tylko na wystawach ale też w codziennym życiu co jest ważniejsze.

A teL samsung Galaxy grand Prime. Jak na razie jestem zadowolona i muszę się do wielkości przyzwyczaić xd

Posted
169rudj.jpg

Swoją drogą zamówiłam psom Totwa i mają na niej żółtą koope oO . Brando też niezbyt chętnie ja je. A czy ktoś z was karmil karma Simpsons ? Też jest bezzbozowa... ja już nie wiem tyle karm przerobilismy i ciągle nie możemy trafiC w odpowiednią .