Ania :) Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Marta nie dobijaj mnie jeszcze bardziej :P gdybyś szukała Branda przy ringu, to możliwe, że Kamil będzie w takim czerwonym namiocie, bo ma jechać jeszcze nasz znajomy, ale to nic pewnego :) jeśli nie, to szukaj chłopaka w czarnych włosach i z czarną brodą i Brando w czarnej klatce :P gdyby coś to będzie jeszcze Dominika, ale ją chyba znasz ? Jak nie to obczaj na fb sobie :P a i będzie jeszcze taka Paula z czarnym szczeniakiem w babikach (sunią) :P możliwe, że ona też gdzieś blisko nich będzie. Swoją drogą ten szczeniak jest po tym samym ojcu co Brando ;) Madzia, to już się mniej boję, bo pierwszego miałaś jednego Theodora a nie od razu bliźniaki haha :D Quote
marta1624 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ania na pewno będę szukač :D Zapewne labki przyciągną mój wzrok na bardzo długo, więc mam nadzieję że poznam Brando :) Quote
Ania :) Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Szkoda, że my się nie poznamy, no chyba, że na innej wystawie :) we wrześniu w sumie chyba 3 wystawy planuje :P Quote
Ania :) Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Włocławek - krajówka, to na pewno. Łódź - krajowa 7 i 8 grupy, tu jest to chyba. Wrocław - międzynarodowa i tu raczej na pewno.A później to dopiero Kielce klubówka i chciałabym zostać jeszcze na międzynarodową. :) to tyle z planów na ten rok :P Quote
marta1624 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 To jeszcze Kielce takie w miarę w moją stronę, przemyślę to, zobaczę co z transportem, i może by mi się udało wpaść :) Quote
Ania :) Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 No ode mnie Kielce są dosyć daleko, ale wypada być na klubowej :P Quote
marta1624 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Hah to dobrze dla mnie :lol: Chociaż ubolewam że do Czewy nie jedziesz :( Bo kolejny mój wyjazd na 99,9% pewny to dogtrekking w Tychach, a od Was daleko :/ Quote
Ania :) Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 w Tychach byłam raz tylko po Leona, ale to zdecydowanie za daleko. Quote
marta1624 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ja na giełdę kwiatową jeżdżę z tatą, ale byłam 2 razy ;) To będzie moja pierwsza samotna podróż autem, taką trasę :) Więc też się dygam trochę, bo niby blisko ale ja jeździć nie umiem sama, za bardzo wtedy szarżuję :p Quote
Ania :) Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Pierwszy raz jest zawsze najgorszy :P ja lubię jeździć autem, choć trochę się cykam Ostrowa (bo go nie znam), ale tramwaji nie ma, więc dam rade haha :D :D Quote
marta1624 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ja lubiałam jeździć autem póki mnie tata nie zaczął "uczyć", teraz nienawidzę :p Wyruszam tylko jak muszę, więc to sprawy nie ułatwia. Przerażają mnie trasy, większe ronda (kilku pasmowe). Ale jakoś dojadę (albo w wiadomościach o mnie powiedzą :p). A i tym autem parkować nie umiem :D Quote
Ania :) Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Ja też mam lekkiego drygolca przed takimi większymi rondami :P czy jak mówilam tramwajami :P Pamiętam jak po zdaniu prawka mama ze mną jeździła i mi ciągle gadała nad uchem, nie tak, hamuj, włącz kierunkowskaz, co ty roobisz!!! aż w końcu przestała i teraz mogę z nią jeździć, choć jeszcze nie raz zdarza jej się coś skomentować typu, za szybko jedziesz, nie wyprzedzaj tak bla bla bla :P ale to już naprawdę rzadko :) kiedyś miałam już dość to stanęłam na poboczu i kazałam jej się przesiąść bo już nie wytrzymałam :) Quote
marta1624 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 O to jak mój tata :D Chociaż nie, on chyba o stokroć bardziej :p a z tramwajami jeszcze styczności nie miałam, ale jedno wiem- zawsze ich puszczać :lol: Quote
Ania :) Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Haha tak xd tyle też wiem, ale w praktyce w stresie to może być różnie z tramwajami xd Pamiętam jak sie bałam wsiąść do wiekszego auta :p ja zawsze mialam małe typu peugeot 206 teraz clio jeżdżę, a kamil zawsze jakies combi to to długie jak cholera ale po kilku jazdach sie nauczylam i juz mi bez różnicy czy wsiadam w moje małe clio czy teraz jego scenika :p tyle, że on musi mieć większy samochód bo po 1 małych nie lubi a po drugie i najwazniejsze psy tez muszą mieć wygodnie :D Quote
marta1624 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ja dużym nie umiem już wcalę jeździć :p miałam małe, wąskie seicento, jeździło mi się super,a teraz Ford ka- i o ile krótki z tyłu to przód długi, i jakiś szeroki mi się wydaje :lol: Quote
Ania :) Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Ford jest małym samochodem przecież :p swoja drogą pewnego czasu chciałam taki samochód xd Quote
marta1624 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 No właśnie wydawał mi się mały a teraz nigdzie się nim nie mieszczę :lol: zboczenie seicentowe mi chyba zostało :D Quote
marta1624 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Na to liczę :lol: Ale już od marca go mam i na razie nic a nic :p Quote
Scotie Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Jakie cudowne mordki :) Pozdrawiamy ze Snoopem uroczego buldożerka i całuśnego laba ;) Quote
Ania :) Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Marta to najwyzszy czas żebyś już sie przyzwyczaila :) Witamy nowego gościa i zapraszamy częściej :) Quote
*Magda* Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Marta, ja tego Twojego Forda to do bagażnika w swoim aucie zmieszczę, a Ty twierdzisz, że on jest duży :D Quote
Recommended Posts