Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety osoba, która interesowa się Azą już więcej się nie odezwała
Pytałam weta o ten lek Piroxicam i odradził stosowanie go.
Aza marznie w schronisku, a z łapami jest coraz gorzej :(
czy Aza jest na jakichś stronach ogłoszeniowych? na pewno jest na adopcje.org - to wiem

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Azaunia była dziś na spacerku z kolega z boksu Basterkiem, mimo mrzawki zrobiliśmy w miare długi spacer, wszyscy żeśmy zmokli ale przynajmniej choć chwilę psiaki nie siedziały w boksie.

• 2 weeks later...
Posted

Aza dostaje lek zastrzyk przeciwzapalny, kiedy widzimy, że czuje się gorzej i że cięzko jej wstawać i chodzić. Mieszka z Basterkiem w boksie, więc nie siedzi na betonie tylko na trocinach , no i chyba chowa się do budy, bo jak była na wybiegu to nie chciała.
Kilka dni temu dzięki dziewczynom od rottków starsza rottweilerka została od nas wyciągnięta i jest w hotelu. Żeby i Azuni się tak udało...

Posted

a może ktoś ma doświadczenie z zaawansowaną dysplazją u starszego psa i podzieli się swoim doświadczeniem? Założyłam wątek w dziale Weterynaria. Bardzo chciałabym jakoś pomóc Azie. Ale jednak nic nie zastąpi ciepłego domu...

Posted

w obu

Aza jest cudowna. Bardzo chce biegać, jest aktywna, ale nie wiem czy można jej na to pozwolić przy dysplazji? dlatego chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć od kogoś kto miał doczynienia z dysplazją "na własnej skórze"

Posted

Jesli chce się ruszać, to dobrze- dysplazja niekiedy bardzo boli... Trzeba ja oczywiście ciut ograniczać, ale nie uziemiać całkowicie ;) I w lecie pływanie by jej sie bardzo przydało....

Smutne, że ma spędzić zimę w boksie, ona powinna mieć cieplutko i mięciutko :-(

• 2 weeks later...
Posted

z tego co mówiła mi Magda to Azunie adoptowała młoda parka której nie przeszkadza jej wiek ani choroba. Zdają sobie z wszystkiego sprawę i bardzo chcieli uratować jakiegoś pieska. Znaleźli ja na stronie schroniska :loveu: