Madziek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 niestety osoba, która interesowa się Azą już więcej się nie odezwała Pytałam weta o ten lek Piroxicam i odradził stosowanie go. Aza marznie w schronisku, a z łapami jest coraz gorzej :( czy Aza jest na jakichś stronach ogłoszeniowych? na pewno jest na adopcje.org - to wiem Quote
dariaopole Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ja oglaszam Aze na euroanimal, alegratka i 4łapy biedna sunia, a ona taka wspaniała, grzeczna a niestety bezdomna :shake: Quote
dariaopole Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Azuś znajdź żeż Ty ten domek w końcu !! Quote
dariaopole Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 biedna Aza, starowinka w schronie siedzi :-( Quote
Franca81 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Sunia nadal szuka domu........... Quote
dariaopole Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Azaunia była dziś na spacerku z kolega z boksu Basterkiem, mimo mrzawki zrobiliśmy w miare długi spacer, wszyscy żeśmy zmokli ale przynajmniej choć chwilę psiaki nie siedziały w boksie. Quote
dariaopole Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 popatrzcie ciotki na tą jej piękną mordkę :loveu: Quote
dariaopole Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Azusia spędzi zimę w zimnym boksie :-( Quote
Madziek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Aza dostaje lek zastrzyk przeciwzapalny, kiedy widzimy, że czuje się gorzej i że cięzko jej wstawać i chodzić. Mieszka z Basterkiem w boksie, więc nie siedzi na betonie tylko na trocinach , no i chyba chowa się do budy, bo jak była na wybiegu to nie chciała. Kilka dni temu dzięki dziewczynom od rottków starsza rottweilerka została od nas wyciągnięta i jest w hotelu. Żeby i Azuni się tak udało... Quote
Madziek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 a może ktoś ma doświadczenie z zaawansowaną dysplazją u starszego psa i podzieli się swoim doświadczeniem? Założyłam wątek w dziale Weterynaria. Bardzo chciałabym jakoś pomóc Azie. Ale jednak nic nie zastąpi ciepłego domu... Quote
ulvhedinn Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ona ma dysplazje w jednym stawie, czy w obu? :-( Biedna, piękna starsza pani.... Quote
Madziek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 w obu Aza jest cudowna. Bardzo chce biegać, jest aktywna, ale nie wiem czy można jej na to pozwolić przy dysplazji? dlatego chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć od kogoś kto miał doczynienia z dysplazją "na własnej skórze" Quote
ulvhedinn Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jesli chce się ruszać, to dobrze- dysplazja niekiedy bardzo boli... Trzeba ja oczywiście ciut ograniczać, ale nie uziemiać całkowicie ;) I w lecie pływanie by jej sie bardzo przydało.... Smutne, że ma spędzić zimę w boksie, ona powinna mieć cieplutko i mięciutko :-( Quote
dariaopole Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Azuś....co tam u Ciebie bidulo ???:-( Quote
dariaopole Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 no właśnie sama w to jeszcze nie wierzę ale ogłoszenia już pokasowałam :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Francuś - czas zmienić tytuła :cool3: :evil_lol: Quote
werbena520 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 no i stał się CUD !!!! CUD to to,że są takie ludziska jak WWWYYY.Tylko zdrowia Wam życzyć i sił w poszukiwaniu domków dla piesiów:-o. Quote
Franca81 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 A wiadomo, gdzie Azunia trafiła? ;) Bardzo się cieszę i lecę zmienić tytuł. :D Quote
dariaopole Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 z tego co mówiła mi Magda to Azunie adoptowała młoda parka której nie przeszkadza jej wiek ani choroba. Zdają sobie z wszystkiego sprawę i bardzo chcieli uratować jakiegoś pieska. Znaleźli ja na stronie schroniska :loveu: Quote
Recommended Posts