gojka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Witam, jakiś czas temu właściwie co roku jeździłam do Bułgarii na wakacje.Moim ulubionym miastem wypoczynku jest Sozopol.Poszukuję -bez skutku sensownej kwatery na pobyt z małym,niekłopotliwym jamnikiem.I wszędzie widzę info-że z psami nie wolno. Może znacie jakies strony gdzie wymienione są hotele czy pensjonaty gdzie można wybrać się psem? A może znacie jakieś miejsca w Sozopolu ( jest dosyć popularny wśród Polaków),gdzie można wybrać się z psem i są one na przyzwoitym poziomie. Proszę,pomóżcie bo jestem załamana faktem,że nie mogę nic znaleźć.... Quote
Juliusz(ka) Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 http://www.tripadvisor.com/Hotels-g294451-zfa9-Bulgaria-Hotels.html :) Quote
gojka Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Dzięki za stronkę.Ale na niej właśnie szukałam.Co z tego,że jest tam napisane: hotele przyjmujące zwierzęta skoro gdy tylko wchodzę na stronę hotelu jest info:zwierzęta nie są akceptowane :( Quote
Recommended Posts