Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponieważ Łukasz już tu przedstawił swoją gwiazdkę, to ja zaprezentuję ostatniego naszego reprezentanta w koncepcyjnej zadumie!:cool3: `

Normalnie "Najlepsza Głowa w Rasie" :lol: Dziękuję za zdjęcie.

Panie Mirku proszę sprawdzić maila - pomimo sklerozy wywiązałem się z obietnicy :p
Pozdrawiam i dziękuję za miłe towarzystwo.

Posted

Łukasz napisał(a):
Normalnie "Najlepsza Głowa w Rasie" :lol: Dziękuję za zdjęcie.

Panie Mirku proszę sprawdzić maila - pomimo sklerozy wywiązałem się z obietnicy :p
Pozdrawiam i dziękuję za miłe towarzystwo.

No masz rację, ale front też niczego sobie! Maila dostałem. Wielkie dzięki.

Posted

Chyba będziemy musieli poczekać na Staff-kę :eviltong:

Nie wiadomo, gratulować, czy nie

Jestem ,wróciłam..od razu mówie,ze nie odespałam jeszcze ... ale recenzja juz jest i bardzo dobrze :multi: .. bo pozniej sie smiejecie,ze tylko ja elaboraty piszę :eviltong::eviltong: ..

A pewnie,ze GRATULOWAC Porterin :cool3::cool3::cool3: ... zawsze moglismy nie tylko Bardzo ,ale również Dobre oceny poprzywozic.. :lol::lol:
Ja tam nie narzekam ... ZŁOM przywiozłam.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .. spedziłam bardzo miło czas .. Wyogladałam sobie małego ulepszonego Staffkara , jak i wiele innych maleńkich sbt .. Zauroczyła mnie dziewczynka w klasie BABY .. rudo biała .. ehhh jestem pod wrazeniem jej głowki ( jak na koloraska wg.mnie miodziooo ) .. Jasiek,,Jasko był najmłodszy i bardzo dzielny .. OPIEKUNOWIE moga być z niego dumni..!!!!! Jemu tez ufundowali troszke złomku :razz:

BRAWA dla najbardziej DOSKONAŁYCH ..polskich suczek ;) .. hihi :lol: mojej Urpiski i Borgi ..
Pan Janasz mówił,ze Rosjanki ( wł. i hend.Stronga ) stwierdziły,ze sedzia juz tyle porozdawał czerwonych i zóltych wstązeczek ,ze dla suczek w klasie CH.zostały tylko w kolorze niebieskim i juz nie miał wyjścia ..hahahah

Fotek mam 4-ry na krzyż .. bo padły baterie..znajde chwilkę to moze uda mi sie coś wybrac.. z czterech jakies 2 :eviltong:

Pozdrówki.. M S-K

Posted

Na dobrą sprawę, dawanie psu oceny jest czymś obcym dla sędziów z Wysp i myślę sobie, że oni nie do końca zdają sobie sprawę co taka ocena dla nas znaczy, więc jeżeli to akurat zrozumiemy, to te oceny nie będą aż tak szokujące :p Nawet te dobre :cool1:

Ja z moją czepialską naturą doszlam do wniosku, że gdyby mnie ktoś kiedyś postawił w roli sędziego, to obawiam się że zestaw ocen byłby podobny - nie mam na myśli, że te same psy dostałyby te same oceny, tylko ogólnie - byłaby to prawdopodobnie moja pierwsza i ostatnia wystawa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w życiu :eviltong:

Jak już mam być szczera to bardziej zdziwiła mnie wygrana zeszłorocznego Zwycięzcy niż wyniki tegorocznej klubówki, ale to moje osobiste zdanie.

Myślałam tylko, że w młodzieży suczkach biało - czerwoni bardziej poszaleją, ale jak to się mówi raz na wozie, raz pod wozem, czy coś w tym stylu.

Czyli, reasumując - DO BOJU !!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

to te oceny nie będą aż tak szokujące

- ee nio bez przesady hihi ... toz to tylko ocena .. ja generalnie jade corocznie do Austrii na Klub... bo po pierwsze :
- bardzo lubie tam jeżdzić :cool3:
- po drugie niezaleznie od OCENY .. na lokatach zbiera się złom.. hihi i w tym cała radość :eviltong:

A tak powaznie .. to bardzo szanuję sobie wystawy Klubowe zagraniczne .. atmosfere na nich..oprawę takiej wystawy , organizatorów .. jest jakos tak miło. Organizatorzy wystawiaja równiez swoje psy i nieraz staja na czołowych lokatach - wygrywaja ,ale nie zauwazyłam,aby były wyrazne pretensje innych uczestników o to ,a jesli nawet to sa one niezauwazalne ) Ludzie ,obserwatorzy inni hodowcy patrza na ciebie z zaciekawieniem .. wymieniają sie usmiechami ,a nawet mozna sie posmiac..mimo,ze występuje bariera językowa .. Człowiek nie odczuwa na sobie..takich przeszywajacych spojrzeń spod byka .. jednym słowem SUPER ..!!
Jedynie co bym wymieniła ..to skróciłabym czas oceniania poszczególnych klas..Hehe w ringu stało sie np.w klasie posredniej suk..no chyba dobre 50 minut .. masakra :evil_lol:

Nio to to co mam :

- to "moje" urokliwe dziewcze :loveu: .. tak jak to porterin ma w zwyczaju mówic - .. ja nie widzę .. - kolorowych,tak mnie jest cięzko zobaczyc rudaski,ale ta babyczka jakos tak .. ot po prostu zawładneła mną.. :cool3:

;)

Posted

GRATULACJE DLA POLSKIEJ EKIPY-tej dwu i czteronożnej-duże brawa-:terazpol: :klacz: :klacz: :klacz: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Family Buldożer

Posted

no wcale sie Kasiu nie dziwie ze Toba zawładneła:evil_lol:
ja Kocham jej głowe ::))))super:loveu: :loveu: :loveu:
( ja chyba przechodze nastepny etap hihi -rude hihihi Dorka ma przerabane heheheh)

Posted

Ja już Ci powiedziałam, jak będziesz chciała rude, to ja nie umrę :eviltong:

A tak powaznie .. to bardzo szanuję sobie wystawy Klubowe zagraniczne .. atmosfere na nich..oprawę takiej wystawy , organizatorów .. jest jakos tak miło.

to, że będzie miło, było wiadomo na długo przed wystawą :)

Posted

[SIZE="4"]Gratulujemy podbojów :)
Oceny ocenami , ale generalnie na wozie raz pod wozem - i kto nie traktuje tego jak zabawy - to :shake:
A ja odkąd Wondi wystawiam - to żadnych oczu na sobie nie czuję i zaczynam lubić wystawy - o zgrozo ;) Niestety naszej klubówki z zagranicznymi - raczej żadnej nie da sie porównać (: Ale to wszystko chyba przez te oczy ;)

Posted

Tak, na forum to wszyscy są mili, a w realu to wyłazi jacy jesteśmy kochani, chcociaz ja też żadnych oczu nie czuję, bo nic nie widzę na wystawie :eviltong: (gogle skutecznie odcinają mnie od rzeczywistości)

Proponuję zabrać się do roboty, zamiast wieszać psy na organizatorach naszych wystaw. Są one dokładnie takie jacy jesteśmy my.

Ja spadam, więc nie zamierzam działać :evil_lol: Poza tym nie mam możliwości:eviltong:

Róbta co chceta sami ;)

Posted

Wiesz Porterin ja miałam taką ochotę sama coś zrobić, bo wiem, że wtedy chociaż człowiek do siebie może mieć pretensje. Niestety ZK w Katowicach jest powiedzmy sobie ładnie - odizolowany i raczej niechętny...
Ostatnio miałam nawet problem z wpisem repa. Że nie wspomne o tym, że ktoś z "pracowników" przyszedł z psem i kazał nam uważać i brać spod nóg (czekałam ja i młoda amstaffka) nasze psy bo on przechodzi z suką a ona może pogryźć :crazyeye: siedział tam cały czas i ja nawet nie mogłam podejść do kobiety z sekcji i się czegoś zapytać :roll:
co do towarzystwa to ja nie narzekam :cool3: ja tam się lubię spotykać na wystawie :D jak kogoś nie znam to chętnie poznam :D (zabrzmiało jak propozycja matrymonialna :evil_lol: )

Posted

No i to jest Asztir, ogólnonarodowy problem, z tym ZK i innymi rzeczami, ale tu nie temat na to.
Raczej miałam na myśli nasz klub KTTB i wystawy klubowe.
Z moich obserwacji wynika, że jest w nim i poza nim 5 rodzajów ludzi:
[LIST=1]
[*] nie zapiszę się, nic nie robię, ale mam dużo do powiedzenia
[*]jestem w klubie, ale nic nie robię, od tego jest "góra', ale mam dużo do powiedzenia
[*]Jestem w klubie, siedzę na stołku dużo gadam i nic nie robię
[*]Jestem w klubie, chętnie siadłbym na stołku, dużo gadam, g.. z tego jest
[*]Jestem w klubie, coś robię i wieszają na mnie psy[/LIST]