Franca81 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Szara została przywieziona do schroniska przez Straż Miejską. Prawdopodobnie się błąkała. Jest bardzo zastraszona. Nie chce wyjść z budy. By zabrać ją na spacer Magda musiała wejść po Szarą do budy. Tak bardzo panicznie boi się ludzi!!! Psy toleruje i ich się nie boi. Ale na widok człowieka ucieka w jak najdalszy i jak najbardziej ciemny kąt. Musiała być źle traktowana... :-( Ale mimo tragicznych przeżyć Szara nie ma w sobie agresji... Po prostu kuli się i chce uciec. Sunia potrzebuje kontaktu z ludźmi i spokojnego domu. Sunia na początku panicznie bała się każdego. Ale widać że już polubiła Magdę, która często do niej zagląda. Zaczyna ufać Magdzie. Zaczyna ufać człowiekowi. Przede mną również na początku uciekała ale pod koniec spacerku już zbliżała się do mnie by powąchać rękę. Szara wyjdzie na kochaną sunię, potrzeba jej tylko miłości!!! Quote
dariaopole Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 szara jest cudną , dostojna sunią, ma piękne bursztynowe oczy. To taka przylepka, trzęsąca się ze strachu. Źle znosi schronisko, domek PILNIE POTRZEBNY !!!!!! Quote
dariaopole Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Szarunia czemu tylko ja z Francą do Ciebie zagladamy. Pokaż sie piękna na górze, niech cioteczki sie tobą zachwycają !!! Quote
Franca81 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 ..................... Szara do domu!!! Tylko gdzie ten domek.... Quote
Madziek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ooo taaaaak Szara jest niezwykła, cudowna! ma dopiero rok, a musiała już dużo przejść. Pewnie była bita, bo jak podniosłam rtękę, żeby się podrapać po głowie to Szara wpadła w panikę. Postanowiłam się już nie drapać po głowie w jej towarzystwie :p Jest mądra, bystra i myślę, że jeszcze parę spacerków i sama zacznie się dopominać. Narazie niechętnie wyściubia nos z budy. Całeżycie przed nią - musi mieć wyjątowy DOM Quote
dariaopole Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Szarunia jest słodziutka więc domki powinny sie o nią bić !!! Quote
dariaopole Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hopaj słodzinko na pierwszą, trza Ci allegro zrobić !!!- kto pomoże ?? Quote
Franca81 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Podnoszę.... Jak tylko znajdę chwilkę to wystawię Szarą na allegro... Ale nie obiecuje bo ostatnio coś słowa nawet dotrzymać nie potrafie... Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Szara jest cudna:loveu: ona sie tak boi strasznie wszystkiego, dzis jak byłam w schronie to siedziała w budzie schowana i tylko mordkę wyciągnęłą i na mnie popatrzyła. madziek miała ją dziś wziąć na spacerek :loveu: Quote
dariaopole Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Szarunia - boska sunia czeka na dobrego człowieka !!! Quote
Madziek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 kiedy wychodzę z Szarą na spacer biorę też Tygrysa, z którym siedzi w kojcu. A ona go naśladuje prawie we wszystkim. Tygrys biegnie, Szara też biegnie. Tygrys coś wącha, Szara też wącha. Tygrys je trwę, Szara też zaczyna się paść. Na pewno szybciej by odżyłą w domu gdzie jest już pies. Quote
dariaopole Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 szarunia jest boska !!! ogłoszenia pannicy : http://psy.euroanimal.eu/ogloszenia.php?nr=11813 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=29468&id_kat=11 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/633382_wystraszona_szara_mlodziutki_mix.html http://ogloszenia.e-karmy.pl/index.php?method=showdetails&list=advertisement&rollid=10535&fromfromlist=advertisement_my&fromfrommethod=showhtmllist dojdzie jeszcze na ojej !! Szaruś domku szukamy !!!!! Quote
Franca81 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Może ktoś na ogłoszeniach ją wypatrzy ;) Quote
dariaopole Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Szarunia sie pokazuje bo nikt do niej nie zagląda :shake: Quote
Madziek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Szara robi postępy, teraz po spacerze nie leci od razu schrować się do buy tylko chodzi trochę po boksie. A wczoraj jak rano przyszłam do schroniska to sama wyszła się przywitać! :p i jak sprzątałam u niej w kojcu to sama też pierwszy raz wyszła z kojca pobiegać po schronisku! Dzielna mała Quote
dariaopole Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 WOW !!! no to widzę ,że kochana sie rozkręca !!! to dobrze ona jest taka cudna !!! Quote
dariaopole Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hej Szaruś , pokaż się wysoko na górze !! Quote
dariaopole Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 jestem taka śliczna a nikt mnie nie chce :shake: Quote
Recommended Posts