GoniaP Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ależ się chłopakowi poszczęściło :loveu: Tanitka, to wszystko dzięki Tobie :loveu: Quote
tanitka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A kto go tam odkrył? a kto go wyrwał ze schroniska, przywiózł setki km? no chyba nie ja????!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
GoniaP Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 tanitka napisał(a):A kto go tam odkrył? a kto go wyrwał ze schroniska, przywiózł setki km? no chyba nie ja????!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: To był łańcuszek ;) Ale to dzięki Tobie on ma DOM. A o to przecież chodziło....:multi: Quote
ata Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 to byla na prawde blyskawiczna akcja.....nieskromnie przyznam, ze ja go wypatrzylam...xxxx52 zrobila zdjecia i dalej to juz jak blyskawica sie potaczylo....dziewczyny i chlopaki WIELKIE DZIEKI.....:) boje sie wymieniac bo moglabym kogos pominac....:) Quote
tanitka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 pewnie, ze wiadomo - ma się super !!:loveu:- mam zdjecia z Bozego Narodzenia tylko musze je zgrać;) Quote
GoniaP Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 tanitka napisał(a):pewnie, ze wiadomo - ma się super !!:loveu:- mam zdjecia z Bozego Narodzenia tylko musze je zgrać;) To weź się Ciotka do roboty i daj nam popodziwiać!!! Quote
ata Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Tanitko, halo, halo gdzie te zdjecia gwiazdkowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z której gwiazdki one będą, tz z którego roku ??:evil_lol: Quote
Recommended Posts