Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dopóki piesek nie zostanie przekazany za tydzień, to prosze o trzymanie kciuków:lol: Mam nadzieję, że wszystko będzie OK, wyżłomaniaczka z Krakowa jest poproszona o wizytę w nowym domu. POza tym domem jest jeszcze drugi w odwodzie w Warszawie, więc myślę, że będzie dobrze.:lol:

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rodzina 2+2 nie moze sie już doczekać Marsa. dziś były zakupy dla niego - posłanko, miseczki, zabawki. Pani się zmartwiła, że Mars innymi zabawkami poza piłeczkę nie bawi się, ale przecież wszystko przed nim!:lol:

Posted

tanitka napisał(a):
rodzina 2+2 nie moze sie już doczekać Marsa. dziś były zakupy dla niego - posłanko, miseczki, zabawki. Pani się zmartwiła, że Mars innymi zabawkami poza piłeczkę nie bawi się, ale przecież wszystko przed nim!:lol:
:multi::multi::multi::multi::multi::multi: A to dom, czy mieszkanie?

Posted

Czy z tym nowym domem to na 100%, jesliby odpukac nie wypalilo to my jestesmy chetni do adopcji cudnej czekoladki.

mówiłą, ze kolejka będzie stała!!!

a mój TZ mówi "jakby to był mój pies (to znaczy, że Maks jest moim psem) - to ja bym go zostawił" :evil_lol:

no bo jak go nie kochać:loveu: :loveu: - ale ja mam serce z kamienia i Mars idzie w świat!

Posted

JUŻ W NOWYM DOMU!!!!

Nowi Państwo Marsa są zakochani po uszy, nie mogą sie go nachwalić, ze jaki mądry, jaki gzreczny, jaki delikatny i wogóle, wogóle....:loveu: :loveu:

no i co najważniejsze Mars od razu wiedział że to jego ludzie. POdbiegł, ogon mało się nie urwał, oblizywał ręce i twarze. :lol:

wyściskałąm go, wycałowałam, a on chyc do samochodu i jedzie do domu!:loveu:

zajrzyjcie do Myszkowskiej wyzełki
http://dogomania.pl/forum/showthread...64#post6598564

Posted

Tanitko, prywatne podziękowania wysłałam mailem, teraz publicznie chciałabym Cię ogłosić Wyżlim Aniołem i jeszcze raz ucałować za Twoje wielkie serducho!
Marsiku, bądź już zawsze bardzo szczęśliwy!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Fotki dopiero będą (obiecane), a na razie wieści z domu:

Mars zaakliematyzował się nadwyraz szybko, szczeka na psy sąsiadów, koty i przelatujace ptaki.:evil_lol: Na obcych szczeka strasznie, ale dopóty nie przekrocza bramy, bo potem już jest cały happy, ze ktoś przyszedł:lol: .
Pan nauczył go już chodzić na smyczy!!:crazyeye:

Suchej karmy już nie bardzo chce jesć, za to gotowana bardzo chętnie. Do dzieci podbiega żeby sie z nim bawiły, ale one sie jeszcze go troszkę boją. Nie jest to żaden problem dla rodziców. Mars śpi w nocy w swoim posłanku i takze wędruje po sypialniach i posypia raz tu raz tam. Pies i ludzie przeszczęśliwi!!:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

nowe wiadomosci z domu Marsa:
[FONT=Arial]Co do Marsika, wszystko jest oczywiście w porządku, czuje się całkowicie panem na włościach, chętnie wpuszcza gości do domu ale już przy wyjściu nieźle obszczeka. poza tym ma tak niesamowite skoki, skacze bardzo wysoko, jak sarna. Wydaje mi się, że całkiem sie zadomowił u nas. Lubi np. zasypiać przy nogach mojego synka. Co do jedzenia, absolutnie nie chce jeść suchej karmy, więc kupujemy inne rzeczy a najczęsciej gotujemy mu różne frykasy i to mu najbardziej smakuje. Nauczył się ładnie chodzić na smyczy, nie ciągnie. Zresztą spróbuję przesłać kilka zdjęć w najbliższym czasie. Marsiu jest na prawdę kochany, mam wrażenie, że tą swoją łagodnością i merdaniem ogonkiem (ogon jest wszędzie oczywście :-)) wyraża swoją wdzięczność za nowy dom. Bardzo lubi dzieci.[/FONT]
[FONT=sans-serif]I oczywiście nie ma mowy o spaniu na legowisku, zawsze w nocy przychodzi i kładzie się na dywaniku koło łóżka ale do samego łóżka się nie wpycha - taki jest wychowany! Poza tym jest niesamowitym pieszczochem, uwielbia, gdy się go głaszcze, drapie i poklepuje. Jest na prawdę cudowny. [/FONT]