Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny! Jaka wspaniała wiadomość. A jaki on piękny

:loveu::loveu::loveu:

GoniaP - na Ciebie zawsze można liczyć. Kochana jesteś. Dziękuje Tobie i wszystkim zaangażowanym w akcję.

Zaraz zmieniam temat;)

Posted

melduję, ze wszystko u nas w porządku, apetyt Marsowi dopisuje, jest grzeczny, nie za bardzo interesują go zabawki a bardziej przytulanie. Najchętniej siedziałby u mnie na kolanach, w ostatecznosci kłądzie mi łeb na kolanach i tak sobie drzemie.:lol:
na smyczy chodzić nie umie:painting:

Posted

nie kochana, on nie zostanie u mnie:shake: - mam juz wystarczająco dużo podopiecznych i obowiązków nacodzień. Po tygodniu u mnie Mars chce być pierwszy, reszta moich psiaczków smutno stoi w drugim rzędzie:shake:

Posted

tanitka napisał(a):
nie kochana, on nie zostanie u mnie:shake: - mam juz wystarczająco dużo podopiecznych i obowiązków nacodzień. Po tygodniu u mnie Mars chce być pierwszy, reszta moich psiaczków smutno stoi w drugim rzędzie:shake:

:cool3: to tak jak u nas...bylo. A teraz Grysiek wreszcie sie przeciska i ma w nosie Dropkowe zapedy. Calowane sa rownoczesnie...:lol: .

Posted

niestety mój jamnior Kubuś musił dziś pojechac do mojej mamy, jest zadziorem i warczał na Marsa i cierpliwośc Marsa też ma swoje granice, tak więc dla bezpieczeństwa małego starego awanturnika pojechał z wizytą.:razz:

Mars jest ogłoszony na dwóch formach wyzłowych i na allegro, jeśli ktoś chciałby go wstawić gdzieś jeszcze to bardzo proszę:lol:

http://allegro.pl/item223846235_wyzel_pies_warszawa.html

Posted

żywego!:mad: i nie dawał się odciągnąć.

Zrobiłam mu próbę chodzenia na smyczy w kolczatce i okazało się, że samo jej założenie spowodowało, ze pies chodzi normalnie. Myślę że on był prowadzany albo na kolczatce albo na dławiku. To już drugi wyzęl po schroniskowy, który na normalnej obroży był psem zaprzęgowym, a założenie samej kolczatki spowodowało metamorfozę.:razz: to są cwaniaczki!!!;)

Posted

no i co Wy na to, ze za tydzień w niedzielę MARS zamieszka pod Krakowem, z przesympatyczną rodziną, z ogromnym domem i 9.000 m.kw do biegania??:razz: ktoś chętny na wizytę adopcyjną?

Posted

Nie wierzę :-o Co za cudne wieści!!!:multi: Tanitka, Ty naprawdę jesteś wyżlim Aniołem!!! Padam przed Tobą na kolana i dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję!!! A uchyl rąbka tajemnicy... co to za dom, i czy prześwietlony?