marillka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 no to sie zmyliłam fotkami nie wygląda na psa do kolana raczej do pół uda na tych fotkach ;) Quote
GoniaP Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ktoś jest wyraźne w Marsiku mocno zakochany :p:loveu::evil_lol: Quote
bigos Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Dziewczyny! Jaka wspaniała wiadomość. A jaki on piękny :loveu::loveu::loveu: GoniaP - na Ciebie zawsze można liczyć. Kochana jesteś. Dziękuje Tobie i wszystkim zaangażowanym w akcję. Zaraz zmieniam temat;) Quote
tanitka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 melduję, ze wszystko u nas w porządku, apetyt Marsowi dopisuje, jest grzeczny, nie za bardzo interesują go zabawki a bardziej przytulanie. Najchętniej siedziałby u mnie na kolanach, w ostatecznosci kłądzie mi łeb na kolanach i tak sobie drzemie.:lol: na smyczy chodzić nie umie:painting: Quote
bigos Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 @Tanitka - czy już mam zmienić tytuł wątku z "DT u Tanitki" na "zostaje u Tanitki":razz::razz::razz: Quote
tanitka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 nie kochana, on nie zostanie u mnie:shake: - mam juz wystarczająco dużo podopiecznych i obowiązków nacodzień. Po tygodniu u mnie Mars chce być pierwszy, reszta moich psiaczków smutno stoi w drugim rzędzie:shake: Quote
Katcherine Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 tanitka napisał(a):nie kochana, on nie zostanie u mnie:shake: - mam juz wystarczająco dużo podopiecznych i obowiązków nacodzień. Po tygodniu u mnie Mars chce być pierwszy, reszta moich psiaczków smutno stoi w drugim rzędzie:shake: :cool3: to tak jak u nas...bylo. A teraz Grysiek wreszcie sie przeciska i ma w nosie Dropkowe zapedy. Calowane sa rownoczesnie...:lol: . Quote
GoniaP Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Tanitka, a jakimi kanałami szukasz mu domu? Czy Marsik ma już ogłoszenia w necie? Jak Ci pomóc? Quote
tanitka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 niestety mój jamnior Kubuś musił dziś pojechac do mojej mamy, jest zadziorem i warczał na Marsa i cierpliwośc Marsa też ma swoje granice, tak więc dla bezpieczeństwa małego starego awanturnika pojechał z wizytą.:razz: Mars jest ogłoszony na dwóch formach wyzłowych i na allegro, jeśli ktoś chciałby go wstawić gdzieś jeszcze to bardzo proszę:lol: http://allegro.pl/item223846235_wyzel_pies_warszawa.html Quote
tanitka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 żywego!:mad: i nie dawał się odciągnąć. Zrobiłam mu próbę chodzenia na smyczy w kolczatce i okazało się, że samo jej założenie spowodowało, ze pies chodzi normalnie. Myślę że on był prowadzany albo na kolczatce albo na dławiku. To już drugi wyzęl po schroniskowy, który na normalnej obroży był psem zaprzęgowym, a założenie samej kolczatki spowodowało metamorfozę.:razz: to są cwaniaczki!!!;) Quote
marillka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 bo co by nie mówić wyżły to bystre sa niesamowicie Quote
tanitka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 no i co Wy na to, ze za tydzień w niedzielę MARS zamieszka pod Krakowem, z przesympatyczną rodziną, z ogromnym domem i 9.000 m.kw do biegania??:razz: ktoś chętny na wizytę adopcyjną? Quote
malagos Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 O, jaki to ladniutki kawaler :-o :multi: A z domku cieszymy sie bardzo! Quote
marillka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Hurra ! Hurra ! DOMEK DOMEK DOMEK :D Z OGRODEM :) Quote
tanitka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 umówiliśmy się na odbiór psa w połowie drogi czyli w Czestochowie Quote
bigos Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 ależ się cieszę:multi::multi::multi::multi: Zmieniam temat?:cool3::cool3::cool3: Quote
GoniaP Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Nie wierzę :-o Co za cudne wieści!!!:multi: Tanitka, Ty naprawdę jesteś wyżlim Aniołem!!! Padam przed Tobą na kolana i dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję!!! A uchyl rąbka tajemnicy... co to za dom, i czy prześwietlony? Quote
Recommended Posts