Saskja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tanitka, napisałam do Ciebie na wyżłowym, powtórzę tutaj - próbuję zmiękczyć znajomych - podaj jakiś numer, na który mogliby dzwonić i pogadać o Marsie/Piorunie. Quote
tanitka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 juz podałam tel.:lol: Mars jest na prawdę uroczym przytulakiem. Liże po rękach i nogach, buziaczki też daje, a ogonek głównie chodzi jak śmigiełko. Jest bardzo łagodny. Nawet jamnik mu wyjada z miski, a on sie wycofuje. Szybko się uczy, rozumie komendy "chodź" "wracaj" "na miejsce", reaguje na gwizd. "Siad" jeszcze nie umie, ale to będzie moment. Dziś zaczął bawić się nawet zabawką- frędzlem. Jak sie przeginał, tarzał, przewracał, czołgał.:razz: Ma taki ryjek że go można zacałować:loveu: :loveu: PO kąpieli ma mięciutką sierść. Po prostu wystawowy champion!:lol: Quote
bumerang Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jak był przytulony w czasie jazdy do mnie to też wylizał mnie całą :lol: on jest bardzo łagodny i uwielbia sie wtulać w człowieka :loveu: Quote
xxxx52 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 nie do pomyslenia ,ze pseudo ludzie wyrzucaja takie skarby "na ulice" Quote
Katcherine Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='tanitka']zdjęcia nowe proszę: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jest bossski. Quote
ata Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a zeberk(przynajmniej na zdjeciu)to juz mu trawie nie widac:-o Brawo!! Ogromne Dzieki:lol!: Quote
brazowa1 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 jest bardzo ładny,przede wszystkim.Tylko,zeby nowy wlasciciel juz nigdy nie zapominal o adresowce na obrozy. Quote
tanitka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mars sie szybko przywiązuje, on się bardzo pilnuje człowieka, raczej sie nie zgubił.:shake: Jak przyjechał we wtorek ważył 19,4 kg, a teraz też mi się wydaje że troszeczkę sie poprawił, albo to sugestia? W każdym razie byliśmy dzisiaj na dalszym spacerku i trenujemy komendę "siad" - ze samkołykiem w ręku skuteczność jest 100%:lol: Quote
ata Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 sama slodycz:loveu: dziekuje za zdjecia:p widze takie piekne dlugie zaslony szczeniaczki i kociaki mialyby gdzie siusiac.... Quote
tanitka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 widze takie piekne dlugie zaslony szczeniaczki i kociaki mialyby gdzie siusiac.... one są właśnie już zasikane przez młodzież bywszą na tymczasie, najlepiej sie na nie lało:diabloti: Quote
Saskja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No i co, Tanitka, zadzwonili ci moi znajomi? Quote
Saskja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Wczoraj bardzo późno wieczorem napisali, że dziś zadzwonią. Może po południu. Ludzie są chyba poważni, zdają sobie sprawę, że to nielekka sprawa, dlatego nie chcą pochopnie decydować. Quote
tanitka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nikt nie dzwoni, nikt nie pisze:shake: , a Mars kocha nas juz z całego serca, jest przytulaśny i całuśny, po prostu super pies:lol: Quote
xxxx52 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 wierze,ze znajdzie "swoich ludzi",jest przeciez taki kochany,i sliczny! pies marzenie:lol: Quote
gregj Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 tanitka napisał(a):... po prostu super pies:lol:... jak sobie radzi z chodzeniem na smyczy? ciągnie, trzeba go układać do spacerowania? Quote
GoniaP Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Tanitka, ucałuj Marsika ode mnie prosto w nos! I rób fotki! Quote
tanitka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 okazało się dziś, ze Mars troszkę boi się burzy:oops: fotki dzisiejsze, sprzed burzy, strasznie było gorąco i duszno: Quote
GoniaP Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 tanitka napisał(a):okazało się dziś, ze Mars troszkę boi się burzy:oops: fotki Ale szkielecior :shake: Quote
marillka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 On jest bosko piękny czemu w wątku jest o dogu a w tytule pisze wyżełka w potrzebie - przeczytałam wątek ale sie zgubiłam a ciekawi mnie to niewymownie napiszecie mi??? Quote
tanitka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 bo wątek załozyła bigos, której teraz na forum brak i nie moze zmienić tematu; na początku dziewczyny myślały, e to suczka, a potem się okazało ze to chłopak:razz: Quote
xxxx52 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Bigos jest na wkacjach.!Niektorzy maja problemy w rozpoznywaniu plci u zwierzat:hmmmm: Quote
tanitka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 marillka a widziałaś doga który sięga do kolana?:razz: no co ty, to jest 100% wyzeł niemiecki krótkowłosy:loveu: Quote
Recommended Posts