Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tanitka, napisałam do Ciebie na wyżłowym, powtórzę tutaj - próbuję zmiękczyć znajomych - podaj jakiś numer, na który mogliby dzwonić i pogadać o Marsie/Piorunie.

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz podałam tel.:lol:
Mars jest na prawdę uroczym przytulakiem. Liże po rękach i nogach, buziaczki też daje, a ogonek głównie chodzi jak śmigiełko. Jest bardzo łagodny. Nawet jamnik mu wyjada z miski, a on sie wycofuje.

Szybko się uczy, rozumie komendy "chodź" "wracaj" "na miejsce", reaguje na gwizd.
"Siad" jeszcze nie umie, ale to będzie moment. Dziś zaczął bawić się nawet zabawką- frędzlem. Jak sie przeginał, tarzał, przewracał, czołgał.:razz:
Ma taki ryjek że go można zacałować:loveu: :loveu: PO kąpieli ma mięciutką sierść. Po prostu wystawowy champion!:lol:

Posted

Mars sie szybko przywiązuje, on się bardzo pilnuje człowieka, raczej sie nie zgubił.:shake:
Jak przyjechał we wtorek ważył 19,4 kg, a teraz też mi się wydaje że troszeczkę sie poprawił, albo to sugestia? W każdym razie byliśmy dzisiaj na dalszym spacerku i trenujemy komendę "siad" - ze samkołykiem w ręku skuteczność jest 100%:lol:

Posted

widze takie piekne dlugie zaslony szczeniaczki i kociaki mialyby gdzie siusiac....

one są właśnie już zasikane przez młodzież bywszą na tymczasie, najlepiej sie na nie lało:diabloti:

Posted

Wczoraj bardzo późno wieczorem napisali, że dziś zadzwonią. Może po południu. Ludzie są chyba poważni, zdają sobie sprawę, że to nielekka sprawa, dlatego nie chcą pochopnie decydować.

Posted

On jest bosko piękny

czemu w wątku jest o dogu a w tytule pisze wyżełka w potrzebie - przeczytałam wątek ale sie zgubiłam a ciekawi mnie to niewymownie

napiszecie mi???

Posted

bo wątek załozyła bigos, której teraz na forum brak i nie moze zmienić tematu; na początku dziewczyny myślały, e to suczka, a potem się okazało ze to chłopak:razz: