Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tanitka napisał(a):
ładny, prawda??:loveu: GoniaP nie zawiodłam Cię?;)
Zawiodłaś??? Przewrotna wstręciucho!!! Wycałuj ten "agresywny" ryjek ode mnie, i rób więcej fotek, bo aż serce rośnie! Relacji nigdy mi nie będzie dość!!
DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chcialabym BARDZO BARDZO podziekowac wszystkim, ktorzy przycznili sie do uratowania tego wspanialego pieska:loveu: :Rose:

Goraco Pozdrawiam :cunao:
Aneta

Posted

Zdjecia super! To sliczny pies, niezaleznie od tego jak się nazwywa!
Gonia, a ucałuj dubeltowo swego chłopa! To wspaniały facet! Nawet nie wie kiedy dał sie wciagnać w dogomanię :)

Posted

malagos napisał(a):

Gonia, a ucałuj dubeltowo swego chłopa! To wspaniały facet! Nawet nie wie kiedy dał sie wciagnać w dogomanię :)
Ucałowałam !!!
Ale dla Niego to nie pierwszyzna :evil_lol:Te najgorsze trasy robił On. Z Agatką do Bonn, z żarciem do Emir, prawie z Sułtanem do Wawy, Benia co 2gi dzień do weta, no i teraz te dwa. A będzie dużo więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo wrócił bardzo zadowolony :multi: Dzięki Bumerang!!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Ucałowałam !!!
Ale dla Niego to nie pierwszyzna :evil_lol:Te najgorsze trasy robił On. Z Agatką do Bonn, z żarciem do Emir, prawie z Sułtanem do Wawy, Benia co 2gi dzień do weta, no i teraz te dwa. A będzie dużo więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo wrócił bardzo zadowolony :multi: Dzięki Bumerang!!!

A o wescie zapomniałaś???? :mad:

Posted

tanitka napisał(a):
no to super!!! ciekawe co Bumerang robiła takiego??:razz:
Pewnie sama opowie :razz:
A co tam Marsik porabia??? Niesamowite te fotki... Rozczulają mnie takie sprawy...

Posted

Mars teraz lezy w tym łózeczku, który widzicie na fotkach i śpi. Nie mogę sie ruszyć na krok bo on sie zrywa i idzie ze mną. Szczeka na dzwonek telefonu, na szczekanie psa z sąsiedztwa, ale na komendę "Mars choć na miejsce" przychodzi i kładzie się w swoim łóżeczku:razz: . Jest madrym pieskiem.:lol:

Posted

tanitka napisał(a):
Mars teraz lezy w tym łózeczku, który widzicie na fotkach i śpi. Nie mogę sie ruszyć na krok bo on sie zrywa i idzie ze mną.
Tanitka, a czy on będzie musiał iść do tego hotelu? Czy jednak zostawisz go u siebie do czasu, aż nie znajdzie sie dom??

Posted

zobaczymu jak się będzie zachowywał w domu, a w szczególności jeśli chodzi o zachowaie względem moich staruszeczków jamniczków. Małe i starsze pieski nie lubią stresów. Jeśli on nie bedzie ich zaczepiał to może sobie mieszkać.:lol:

Posted

Dziękuje Wam że mogłam poznać i przytilić Marsa do piersi w czasie podroży
/ a mam do czego/ TZ Goni nie przytulałam jakby co!:lol:
TZ Goni - jest :loveu: zazdroście jej bo jest czego:eviltong:
Cieszę się że mogłam z nim podrozować - takie akcje to tylko z TZ Goni:loveu:
sama przyjemność:oops:
Marsik po zabiegach - nie ten sam - on tryska życiem i miłością!!!!
Zyczę mu szczęścia :loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
zobaczymu jak się będzie zachowywał w domu, a w szczególności jeśli chodzi o zachowaie względem moich staruszeczków jamniczków. Małe i starsze pieski nie lubią stresów. Jeśli on nie bedzie ich zaczepiał to może sobie mieszkać.:lol:
To ja czaruję czarodziejską różdżką by był mądrym pieskiem i nie przeszkadzał staruszkom. Jego los bardzo mi leży na sercu, i marzę, by do nowego domu trafił wprost od Ciebie. Dość miał już stresów.

bumerang napisał(a):
Dziękuje Wam że mogłam poznać i przytulić Marsa do piersi w czasie podroży
A Ciotce Bumerang dziękujemy za wielkie poświęcenie i mamine piersi ;)

Posted

:loveu: Tanitka ma wyzelka! Gratulacje :smile:.
na chwilę go mam!!!:eviltong:

Nie ja tylko DT.

MARS przespał całą noc bez problemu. Rano już biegał, skakał, zaczepiał do zabawy psy. Pojadł trochę, ale połowę już zostawił.
Za kotami nie przepada:diabloti:- ale kot sąsiadów żywy, ogrodzenie wytrzymało skoki Marsa na nie.

Posted

tanitka napisał(a):
na chwilę go mam!!!:eviltong:

Nie ja tylko DT.

MARS przespał całą noc bez problemu. Rano już biegał, skakał, zaczepiał do zabawy psy. Pojadł trochę, ale połowę już zostawił.
Za kotami nie przepada:diabloti:- ale kot sąsiadów żywy, ogrodzenie wytrzymało skoki Marsa na nie.

:diabloti: Drop przesyla ucalowania ukochanej cioteczce...i przypomina jak to cioteczka oddac nie chciala go....
Wiem ze domek bedzie musial byc naprawde superowy zeby Tanitka oddala...a o to coraz trudniej;).

Posted

Mars od dziś jest zwany PIorunem:diabloti: , to co on dzisiaj wyrabiał, to nie mieści się w siwych główkach moich piesków. On po domu i wokół (wylatuje tarasem, wlatuje drzwiami wejściowymi) zrobił chyba ze 100 km. Nie chodzi, ale biega. Dopiero teraz o 21 raczył się położyć. Chrapie teraz za moimi plecami wyciągnięty jak struna. Zdjęć dzisiaj nie ma, bo byłam długo w pracy, a potem usiłowałam zorganizowac przewóz bud do schroniska i dupa z tego wyszła.

Jedzonko po południu wchodziło już znacznie lepiej. Może był karmiony wieczorami, albo już powiększa mu się żołądek. Wcina eukanubę z kurczakiem, aż miło. Dużo pije, dużo sika- niestety po ścianach też:mad:
Jutro zrobię nową sesję.
Dostałam dziś bardzo dobrze rokującego maila od Pana z Warszawy, który nampisał do mnie z forum wyżłowego w sprawie Marsa- Pioruna. Na razie jeszcze cicho sza!;)

Posted

tanitka napisał(a):

Dostałam dziś bardzo dobrze rokującego maila od Pana z Warszawy, który nampisał do mnie z forum wyżłowego w sprawie Marsa- Pioruna. Na razie jeszcze cicho sza!;)
No to w sprawie Marsa cicho sza.
Ale mam dla Ciebie Tanitka inną wyżłową bidę... Taką co jest tak zestresowana, że w obecności człowieka z budy nie wychodzi :-(