bigos Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Pies jest w schronisku we Wrześni Mnie niestety od 5-13.08 nie ma na necie, więc proszę o podbijanie, pomoc i zawiadomienie Tanitki Quote
malagos Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ja też nie widzę.... bigos, jesteś jeszcze? Poprawisz? Quote
GoniaP Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Wyżełka szkielecik zastraszony potrzebuje dt Quote
ata Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ja rowniez nic nie widze:shake: natomiast widzialam go w realu to naprawde wyzelkowy szkielecik:-( zostal przeniesiony do osobnego niestety ciemniejszego pomieszczenia poniewaz inne psy chcialy go podgryzac (tak twierdzi pracownik) Quote
bigos Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 nie wiem kurka co z tymi zdjęciami, bo jak chcę edytować post 1 to je widać Quote
ata Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 te zdjecia sa z poprzedniego czwartku, przynajmniej od srody przebywa w ciemnym pomieszczeniu, dostaje dodatkowe porcje jedzenia, niestety z zarelkiem w schronisku nienajlepiej.... Quote
tanitka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 czy ktoś jedzie na trasie Poznań - Warszawa, może? :roll: mogę jej zapewnić tymczas w Warszawie, ale potrzebuję pomocy w transporcie. Quote
GoniaP Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Super!! Będę się rozglądała za transportem. Od kiedy możecie ją przyjąć? Quote
GoniaP Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Na 90% będzie transport na wtorek. Proszę o adres miejsca docelowego na PW. Czy ze schronem jest dograne? Jaki jest koszt adopcji?? Quote
tanitka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 GoniaP - napisałam Ci prw. jeśli jakieś inne ionformacje jeszcze potrzebujesz, to pytaj. Czekam na wiadomości Quote
GoniaP Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 tanitka napisał(a):GoniaP - napisałam Ci prw. jeśli jakieś inne ionformacje jeszcze potrzebujesz, to pytaj. Czekam na wiadomości Tanitka dzięki, pw dostałam. Jutro dowiem się, czy transport wypali. Jeśli tak, to sunia (lub pies) bo kto to wie?? będzie u Ciebie we wtorek. (ja osobiście nie widzialam tego wyżełka, a w tym schronie dzieją się różne dziwne rzeczy, i niekiedy mylą płeć...) Mam parę pytań: 1. Czy podpiszesz nam umowę adopcyjną? 2. Na jakiej zasadzie weryfikujesz domy celowe? 3. Czy znane będą dalsze losy psa, zarówno w dt jak i później w domu docelowym? Przepraszam, ale muszę uzyskać na te pytania odpowiedzi. Oprócz tego, że kojarzę Ciebie z dogo, nie mam żadnych referencji. Mam nadzieję, że rozumiesz. Czekam zatem na info :lol: Quote
tanitka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 1. umowe adopcyjną oczywiście podpiszę 2. dom docelowy ma wielbić tę rasę, stwarzać dobre warunki do życia, opieki, w tym weterynaryjnej i przekonac mnie, ze bardzo im na dobru psa zależy. Pies będzie wydany po sterylizacji/ kastracji. 3. będą znane dalsze losy psa zwrówno w DT jak i w domu docelowym. Ja zawieram umowę adopcyjną z domem który bierze psa - dane tej osoby do wglądu. Quote
GoniaP Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 tanitka napisał(a):1. umowe adopcyjną oczywiście podpiszę 2. dom docelowy ma wielbić tę rasę, stwarzać dobre warunki do życia, opieki, w tym weterynaryjnej i przekonac mnie, ze bardzo im na dobru psa zależy. Pies będzie wydany po sterylizacji/ kastracji. 3. będą znane dalsze losy psa zwrówno w DT jak i w domu docelowym. Ja zawieram umowę adopcyjną z domem który bierze psa - dane tej osoby do wglądu. Dziękuję :loveu: Te odpowiedzi mnie satysfakcjonują jak najbardziej :loveu::loveu::loveu: A jeśli okaże się, że to pies, a nie suka, czy to stwarza dla Ciebie problem? (na 2gim zdjęciu chyba widać prącie....) Quote
GoniaP Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Tanitka, podaj mi proszę swój telefon na pw. Czekamy zatem do jutra. Mam nadzieję, że wszystko wypali, i wyżlątku odmieni sie los. Aha, czy we wtorek będziesz pod podanym adresem cały dzień?? Quote
ata Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 dziewczyny dziekuje bardzo za pomoc w wyciagnieciu tego pieska ze schroniska:Rose: to jest piesek a nie sunia, jezeli bedziecie wyciagaly go ze schronu to prosze o tel do mnie 510 145 229 Quote
malagos Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Jak sprawą zajeła sie Tanitka, to jestem spokojnam o los wyżełka :p Goniu, tak jak Bea1 nazywana jest "jamniczą czarodziejką", tak Tanitce należ sie tytuł "wyzełkowej wróżki" :loveu: , a właściwie z dopiskiem "...jamniczej też". Quote
GoniaP Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 malagos napisał(a):Jak sprawą zajeła sie Tanitka, to jestem spokojnam o los wyżełka :p Goniu, tak jak Bea1 nazywana jest "jamniczą czarodziejką", tak Tanitce należ sie tytuł "wyzełkowej wróżki" :loveu: , a właściwie z dopiskiem "...jamniczej też". No teraz to ja już wiem !!! :evil_lol: I dziś mój TZ wraz z Bumerang odwożą Spiderka do Tanitki! :multi: Trzymajcie kciuki! Quote
GoniaP Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Wyżełek już w drodze do Warszawy. Jest bardzo drobnej budowy, ma bielusieńkie zębiska, no i jest straaaasznie chudy! Podróżuje u Ciotki Bumerang na kolanach :loveu: Quote
Recommended Posts