Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja rowniez nic nie widze:shake:

natomiast widzialam go w realu to naprawde wyzelkowy szkielecik:-(
zostal przeniesiony do osobnego niestety ciemniejszego pomieszczenia poniewaz inne psy chcialy go podgryzac (tak twierdzi pracownik)

Posted

te zdjecia sa z poprzedniego czwartku, przynajmniej od srody przebywa w ciemnym pomieszczeniu, dostaje dodatkowe porcje jedzenia, niestety z zarelkiem w schronisku nienajlepiej....

Posted

tanitka napisał(a):
GoniaP - napisałam Ci prw. jeśli jakieś inne ionformacje jeszcze potrzebujesz, to pytaj.
Czekam na wiadomości
Tanitka dzięki, pw dostałam. Jutro dowiem się, czy transport wypali. Jeśli tak, to sunia (lub pies) bo kto to wie?? będzie u Ciebie we wtorek. (ja osobiście nie widzialam tego wyżełka, a w tym schronie dzieją się różne dziwne rzeczy, i niekiedy mylą płeć...)
Mam parę pytań:
1. Czy podpiszesz nam umowę adopcyjną?
2. Na jakiej zasadzie weryfikujesz domy celowe?
3. Czy znane będą dalsze losy psa, zarówno w dt jak i później w domu docelowym?
Przepraszam, ale muszę uzyskać na te pytania odpowiedzi. Oprócz tego, że kojarzę Ciebie z dogo, nie mam żadnych referencji. Mam nadzieję, że rozumiesz. Czekam zatem na info :lol:

Posted

1. umowe adopcyjną oczywiście podpiszę
2. dom docelowy ma wielbić tę rasę, stwarzać dobre warunki do życia, opieki, w tym weterynaryjnej i przekonac mnie, ze bardzo im na dobru psa zależy. Pies będzie wydany po sterylizacji/ kastracji.
3. będą znane dalsze losy psa zwrówno w DT jak i w domu docelowym. Ja zawieram umowę adopcyjną z domem który bierze psa - dane tej osoby do wglądu.

Posted

tanitka napisał(a):
1. umowe adopcyjną oczywiście podpiszę
2. dom docelowy ma wielbić tę rasę, stwarzać dobre warunki do życia, opieki, w tym weterynaryjnej i przekonac mnie, ze bardzo im na dobru psa zależy. Pies będzie wydany po sterylizacji/ kastracji.
3. będą znane dalsze losy psa zwrówno w DT jak i w domu docelowym. Ja zawieram umowę adopcyjną z domem który bierze psa - dane tej osoby do wglądu.
Dziękuję :loveu: Te odpowiedzi mnie satysfakcjonują jak najbardziej :loveu::loveu::loveu:
A jeśli okaże się, że to pies, a nie suka, czy to stwarza dla Ciebie problem? (na 2gim zdjęciu chyba widać prącie....)

Posted

Tanitka, podaj mi proszę swój telefon na pw.
Czekamy zatem do jutra. Mam nadzieję, że wszystko wypali, i wyżlątku odmieni sie los.
Aha, czy we wtorek będziesz pod podanym adresem cały dzień??

Posted

dziewczyny dziekuje bardzo za pomoc w wyciagnieciu tego pieska ze schroniska:Rose:
to jest piesek a nie sunia, jezeli bedziecie wyciagaly go ze schronu to prosze o tel do mnie 510 145 229

Posted

Jak sprawą zajeła sie Tanitka, to jestem spokojnam o los wyżełka :p

Goniu, tak jak Bea1 nazywana jest "jamniczą czarodziejką", tak Tanitce należ sie tytuł "wyzełkowej wróżki" :loveu: , a właściwie z dopiskiem "...jamniczej też".

Posted

malagos napisał(a):
Jak sprawą zajeła sie Tanitka, to jestem spokojnam o los wyżełka :p

Goniu, tak jak Bea1 nazywana jest "jamniczą czarodziejką", tak Tanitce należ sie tytuł "wyzełkowej wróżki" :loveu: , a właściwie z dopiskiem "...jamniczej też".

No teraz to ja już wiem !!! :evil_lol:
I dziś mój TZ wraz z Bumerang odwożą Spiderka do Tanitki! :multi: Trzymajcie kciuki!

Posted

Wyżełek już w drodze do Warszawy. Jest bardzo drobnej budowy, ma bielusieńkie zębiska, no i jest straaaasznie chudy!
Podróżuje u Ciotki Bumerang na kolanach :loveu: