Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
na pewno gdzies to jest napisane ale moze mi ktos powtorzyc jak Sonia zachwouje sie w domu?wyje jak jest sama tak?a czy zachowuje czystosc?

Sonia potrzebuje towarzystwa człowieka. Wyje bo wyje pies Cerber. One wiele godzin siedzą same bo Cerber pracuje, trenuje a od października zaczyna studia. Każdy by wył!
Sonia zachowuje czystość, jest prawdziwą przylepą. Ale lubi mieć człowieka w zasięgu wzroku.

Posted

Agata69 napisał(a):
Sonia potrzebuje towarzystwa człowieka. Wyje bo wyje pies Cerber. One wiele godzin siedzą same bo Cerber pracuje, trenuje a od października zaczyna studia. Każdy by wył!
Sonia zachowuje czystość, jest prawdziwą przylepą. Ale lubi mieć człowieka w zasięgu wzroku.

dziekuje,myslimy tu o niej bo mialysmy podobnego psiaka do wydania...na pewno znajdzie domek

Posted

Aga-ta napisał(a):
czy Sonia jest wysterylizowana?

prawdopodobnie tak. prawdopodobnie bo nie ma ślabu po cięciu na brzuszku, ale od 1,5 roku nie miała cieczki. przy następnej okazji sprawdzimy na usg.

Posted

Powoli sytuacja staje się tragiczna. Cerber zaczęła wykłady. Wczoraj pół dnia na uczelni a potem trening ze swoim psem. tak więc od teraz Sonia 7 dni w tygodniu będzie siedziała całe dnie sama. W weekendy nawet nie będzie psa Cerber bo idzie na dwa dni do taty Cerber.
Domek lub DT w tej sytuacji pilnie potrzebny. Błagam jeśli ktoś mógłby wziąć mała do siebie chociaż na parę tygodni to nie pomoze na boga. jA JESTEM CAŁKOWICIEZAŁAMANA TĄ SYTUACJĄ.

POMÓŻCIE!!!

Posted

Sonia na początku była bardzo grzecna, ale ona cały dzień jest sama, szczeka i wyje pies cerbera to i sonia szczeka. Dzisiaj na przykład Cerber pojechała na zawody i wraca po 23-j.
Co prawda ma do soni iść jakaś koleżanka, ale taka sytuacja jest bardzo często. Jej potrzebny jest człowiek , który będzie znią chociaż pół dnia.
cerber po prostu sobie nie radzi, bo wzieła na siebie za dużo obowiązków.
dlatego dom jest potrzebny od zaraz.

jak parę miesięcy temu wspomniałam, że Cerber nie nadaje się na tymczas (łagodniej to ujęłam) to wszyscy mnie zlinczowali. Wszyscy, co do jednego.

Sonia ma ogłoszenia?
jeśli potrzeba mogę ją ogłosić wszędzie gdzie się da, tylko dajcie tekst i namiary. I czy sa jeszcze jakieś zdj prócz tych z pierwszych stron?

Posted

[quote name='pidzej']Dobra, znalazłam tekst i namiary, zrobiłam wszędzie bo tamte były z sierpnia i pewnie pospadały nisko. Nie wiem tylko jakie miasto, ale korzystając z poprzednich ogłoszeń wpisywałam Łódź. Trochę zmodyfikowałam treść.

Pidzej wielkie dzięki. Jej naprawdę potrzebna jest pilnie pomoc. Już cztery osoby zrezygnowały bz adoppcji suni, jedna z powodu choroby, której zresztą nie ma, reszta bez powodu.

Posted

Sońka pokaż się. Ta śliczna sunia bardzo potrzebuje domu. Najpierw koczowała na ulicy, spotkała Agatkę i ta uratowała jej życie. Nie pozól aby starania tylu osób poszły na marne. Ona Cie potrzbuje.

Posted

Kto chce wlochaty,milutki klebek milosci????
Czegos takiego nie znajduje sie codziennie!!!!
Czlowieku,poczytaj,popatrz,zastanow sie,rozwaz....i bierz!!!!!Poi tu jest i czeka!!!