rotek_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 chyba trochę zniechęcilam się szukaniem domków w tym miesiący mija dokładnie 3 lata odkąd Kara i Sarnina sa w schronisku i zero reakcji:shake: Quote
Radek Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Rotek, mimo wszystko kolejny raz ogłosiłem sunie :) Śliczne sunie kochające dzieci (523318524) - Aukcje internetowe Allegro Quote
rotek_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 wiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeelkie dzięki:loveu: Quote
Radek Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Od wczoraj 40 odwiedzin, może z nowym rokiem coś się ruszy? Quote
rotek_ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 teraz coraz rzadziej będe odwiedzać Dogo przeglądąłm ostatnio portale ogłoszeniowe o dziwno na wielu jeszcze anonase kary i sarniny nadal tam są w sumie trochę się już tego uzbierało Quote
Radek Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Rotek, Allegro będę pilnować. Fajnie, że są cały czas ogłoszenia w serwisach. Jakby coś było potrzeba to daj znać. Kto może ma jeszcze pomysł jak pomóc czarnulkom, które czekają już na swój dom tak długo? Quote
justynavege Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ja nie mam już żadnego... chociaż może :razz: czy wysyłałam już czarne do miesięcznika Vege? czy ktoś pamięta? jeśli nie to mówcie skupię się i wyślę Quote
_ogonek_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jestem z rejonu przebywania suczek ;) I kilka dziewczyn widzę też:razz: Może plakaty? Quote
justynavege Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ada witamy na wątku czarnych :lol:- najwspanielszych suń pod słońcem które dziwnym trafem nie mogą znaleźc domu :shake: jasne , że plakaty sie przydadzą , każdy rodzaj ogłoszeń... wierzę w to , że gdzieś czeka na nie dobry dom a naszym zadaniem jest pomóc się im odnaleźc :lol: Quote
Radek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Ada, czy będziecie same robić plakaty? Jeśli nie, to może pomóc? Justyna, na wątku o tym miesięczniku i ogłoszeniach nie pisałaś, więc niewykluczone że czarnulek tam nie ma:) Quote
justynavege Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 W takim razie wyślę do Vege prośbę :) tylko do Was mam prośbe - pomóżcie wybrać zdjęcie wg was najlepsze - tylko jedno ) na którym są obie dziewczyny Quote
Radek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Justyno, czy nie mogłaby być taka fotka? Moim zdaniem chwyta za serce. Quote
justynavege Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 wg mnie jest doskonała :multi: idę na pozctę pisać do vege trzymta kciuki ludziska;) Quote
Radek Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 To pozostaje czekać na telefony osób zainteresowanych :) Quote
justynavege Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 mi dziwnie pisać... nie dostaląm odpowiedzi od gazety w sprawie druku ogłoszenia :crazyeye: zawsze dostawałam od vege już na drugi dzień ... to kolejny raz kiedy mi się nie udaje pomóc Czarnym zaczne wierzyć w klątwy ? czy o co chodzi :hmmmm: proponuję stwórzmy listę gazet do których można by jeszcze posłać czarne , bo ja już nie mam pomysłów więcej :shake: Quote
Radek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Justyno, w tej chwili przychodzą mi do głowy tylko "psie" pisma typu "Mój Pies" Wiem też że w darmowym dzienniku "Metro" jest kącik adopcyjny, tylko że ten tytuł jest w większych miastach. Jutro wznowię aukcję czarnulek na Allegro. Quote
justynavege Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dziękuję Radku za allegro dla suń :lol: w " Moim psie " były już.... hmmm " Metra " nie znam , u mnie na zapupiu nie ma :evil_lol: ale jak znajdę adres mailowy w internecie to oczywiście wyślę jakby komuś do głowy jakieś gazety jeszcze przyszły to piszcie :lol: Quote
Radek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Czarnulki są ponownie na Allegro Śliczne sunie kochające dzieci (535051299) - Aukcje internetowe Allegro Justyno, może spróbuj dać suńki na http://ogloszenia.cafeanimal.pl/ To właśnie serwis Metra, o którym pisałem. Oprócz tego, że dziennik jest rozdawany codziennie w większych miastach to jeszcze będą w internecie :) Quote
justynavege Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 zalogowałam się i zamieściłam Dziękuję Radku :lol: skopiowałam tekst z allegro , mam nadzieję , że mi głowy nie urwiecie :evil_lol: Quote
Radek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Super, właśnie obejrzałem ogłoszenie :) Quote
rotek_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 własnie przeglądałam allegro radku nie wiem jak Tobie dziękować:roll: Kara i sarnina maja się dobrze jedzą na potęgę teraz jak wpadam troche rzadziej do uciechowa kara i sarana na mój widok dostaja totalnego fioła-same nie wiedzą czy maja się cieszyć, skakać czy juz muszą szybko na spacer bo poleje się siku...najlepiej wszystko na raz:evil_lol: one w zyciu nie maiały lepszego miejsca więc cieszą się z tego co mają a dla nich to już jest pełnia szczęscia Quote
justynavege Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Proszę o sugestie , gdzie jeszcze mogę posłać ogłoszenie o Czarnych Quote
Recommended Posts