rotek_ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 z tego co wiem to są dwa działy..jakieś duże adopcje i ogłoszenia drobne:oops: Quote
justynavege Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 wydaje mi się że adopcje są darmowe ale mogę się mylić Quote
Radek Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Kilka dni nie zaglądałem, ale z tego co widzę to niestety czarnulki dalej nie wpadły nikomu w oko? Quote
rotek_ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 http://ogloszenia.psy.pl/ znalazłam cos takiego jakby co mam jeszcze pieniądze na koncie z bazarku;) więc spokojnie starczy to co ogłaszamy Quote
Radek Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Jakbyś mogła to by było super :) (w razie gdyby później trzeba było przedłużyć ważność to postaram się pomóc) Quote
rotek_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 dziewczyny jak zwykle usmiechnięte:loveu: sarna dostała dzisiaj ode mnie żółtą chusteczkę na szyję wygląda przeuroczo;) ...tak trochę "męsko":cool1::evil_lol: niestety nie mamy aparatu żeby porobić aktualne zdjęcia zwierzakom ktoś pomógłby mi zrobić te ogloszenia w MP u nich na stronie jest błąd...czy tzn ze mam kupić gazetę i stamtąd wysłać anons naszych małych??? Quote
Radek Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Rotek, możesz napisać na czym polega błąd na stronie? Quote
rotek_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://ogloszenia.psy.pl/new.php już działa:multi: już sprawdziłam..w jednej linijce mieści się około 3 słów to teraz trzeba coś krótniego napisać ale zdjęcie to dodatkowe 55 zł Quote
uxmal Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Rotku, a te odłoszenie to na dwie dziewczyny czy kazda osobno? A te trzy słowa to ile znaków? Quote
rotek_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 dwie razem kazda linijka to 22 znaki uxmal...ty chyba wysyłałaś kiedyś ogłoszenia dziny i reksiowskiego do mojego psa :roll: ogłaszałaś je wtedy w dziale ogłoszenia drobne???? na wątku trzynogiej onki przeczytałam ze sunia znalazła dom właśnie dzięki tej gazecie...i pomyślałam zeby tam umieścić też czarne Quote
uxmal Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Rotek, wysyłałam na maila, ogłoszenie darmowe było. Te ogloszenia są zamieszczane osobno-na jednej stronie. Nie są wspólnie z hodowcami i innymi. Troche textu i fotka. Kenia tez miala tam sie znaleźć ale szczęściara wcześniej znalazła dom. Zaraz poszukam adresu. Quote
uxmal Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 e-mail: m.ciszewska@wprost.pl A tak prosiłam Tą Panią. .... Szanowna Pani, Bardzo proszę o zamieszczenie w kolejnych nr. gazety Mój Pies ogłoszeń o Dżinie i Reksiu. Poniżej zamiszczam texty o pieseczkach oraz zdjęcia. Gdyby fotki okazały się złej jakości, bardzo prosze o kontakt. -------------------------------- text o Dżinie ---------------------- text o Reksiu ------------------------ pozdrawiam serdecznie Quote
rotek_ Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 aaaa...zaraz coś sklecę a tym czasem dostąłm upoważnienie do wstawiania psów na stronę fundacji for animals http://www.foranimals.wroclaw.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_category&catid=5&text_search=&order=0&expand=0&Itemid=35 tylko przy sarnie nie chciało mi wskoczyć żadne zdjęcie:roll: zdolna ja jestem czy co...... wielkie dzięki uxmal :loveu: Quote
rotek_ Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 już wysłane...uxmal, jak długo czekałaś aż ogłoszenia się pojawią w gazecie... bo podejrzewam ze na ten miesiąc już nie damy rady:shake: acha, radku.... jeśli ogłoszenia się skończą na allegro się skończą trzeba będzie je lekko zmodifikować... oglądający mogę je przestać "zauważać" ze względu na czesto powtarzanie się....przede wszystkim miniaturki...coś nowego...moża jakieś zdjęcie powtórzyć dwa razy i tytuły... jak wystawiałam Yogiego napisąłam w tytule ze kocha dzieci.... miał dość duża oglądalność przy sarnie np. można napisać ze już ponad dwa lata siedzie w schronisku...jeszcze nigdy bidulka nie miała domu EDIT: i rano dodałam je jeszcze tutaj http://www.schronisko24.pl/psy Quote
Radek Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Też się nad zmianami zastanawiałem, tylko niestety mało zdolny jestem. Zauważyłem, że w ostatniej aukcji nawet liczba wejść zmalała o 50% także coś jest nie tak. Niedługo aukcje się kończą, więc kolejna edycja może być po zmianach :) (tylko jak zwykle proszę o pomoc) Quote
rotek_ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 solito napisał(a):Ślicznotka - Karinka rotek_ napisał(a): Uśmiechnięta sarnina szuka domku... jej córeczka także.... czekają już stanowczo za długo może te zdjęcia... opis do kariny "Kara-pies który kocha dzieci" opis sarniny "Już dwa lata w schronisku-wciąż bez domu" Quote
Radek Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 OK, jak skończy się aukcja to dam znać i wprowadzimy zmiany:) Quote
uxmal Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Rotku, na ogłosznenie czekałam baardzo krótko, juz w następnym numerze byly ogłoszenia. Ale to był fuks, bo znam pieski ktore nie miały takiego szczęścia. :( Fotka Kariny i text jest super. A Sariny ;)... takie zdjęcia bardzo często są w gazetach. Nie masz bardziej smutnego? Ona na tej fotce jest zamyślona. A może inaczej napisać... - Sarna - codziennie marzy o nowym domu. albo Sarna- Już od dwóch lat marzy o nowym domu. Albo zamiast nowy napisać dobry, prawdziwy lub cos innego. Quote
uxmal Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Radek napisał(a):Też się nad zmianami zastanawiałem, tylko niestety mało zdolny jestem. Zauważyłem, że w ostatniej aukcji nawet liczba wejść zmalała o 50% także coś jest nie tak. Niedługo aukcje się kończą, więc kolejna edycja może być po zmianach :) (tylko jak zwykle proszę o pomoc) Kiedyś do Mojego Psa przygotowałam taki text- może nawet wysłąłam ale sie nie ukazał:( Może coś w nim zmienić? Karina i jej mamusia-Sarna są zawsze razem. Kiedyś ich domem był las. Codziennością głód, strach i niepewność. Maleńkie, kruszynki od zawsze tworzyły rodzinę. Proszą aby dalej iść razem przez Świat. Są grzeczne i przepełnione miłością do człowieka. Uwielbiają wspólne spacerki, gonitwy po łące i szukanie smakołyków. Sarna jest małym łakomczuszkiem, jest spokojna i opanowana. Karina-jest radosna i wesoła, uwielbia głaskanie po brzuszku. Kontakt: Ośrodkek Pomocy dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych Uciechów (k. Dzierżoniowa) Quote
justynavege Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 hej :lol: nadrabiam zaległosci ale to mi zajmie troche :oops: widze ze ostro dzialacie :loveu: Quote
rotek_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 tutaj jest smutna... zdjęcia mam tylko te które są na wątku __________________ Quote
Radek Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Jutro aukcje czarnulek się kończą. Wznowie z nowym tekstem i poproszę o uwagi :) Quote
uxmal Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 rotek_ napisał(a): tutaj jest smutna... zdjęcia mam tylko te które są na wątku __________________ To zdjęcie jest dobre do wspólnego ogłoszenia do MP. Co o tym myslicie? Quote
Recommended Posts