solito Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Molkas napisał(a):No a ile bałaganu po takim czyszczeniu :):):) Czarnule raczej nic nie zostawiają, nawet okruszki są pochłaniane...:evil_lol: Quote
Radek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 No pewnie, nic się nie może zmarnować :) Quote
justynavege Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 u czarnych nei ma szans by się jedzonko zmarnowalo:) czasem mam wrazenie ze jadłyby i jadły bez końca... Quote
uxmal Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ciotki, czy czarne muszą iść razem do nowego domku? Tzn czy można je rozdzielić? Quote
solito Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 uxmal napisał(a):Ciotki, czy czarne muszą iść razem do nowego domku? Tzn czy można je rozdzielić? Jakby się dało, to najlepiej razem! One całe życie są razem, nie wiemy właściwie jak będą się czuły osobno... Quote
yewcia1 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 solito napisał(a):Jakby się dało, to najlepiej razem! One całe życie są razem, nie wiemy właściwie jak będą się czuły osobno... najlepiej razem one mają tylko siebie Quote
solito Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Wydaje mi się, że mając odpowiedniego pana Karina dałaby sobie radę bez Sarny..., ale Sarna chyba by bardzo przeżywała rozstanie z Kariną...:shake: Jak się da, to najlepiej razem! Quote
yewcia1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dziewczyny czas ruszac na poszukiwania domku Quote
Radek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Nie pozostaje nic innego jak przypomnieć o ślicznych czarnulkach. Quote
justynavege Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dzis przy sprzataniu boksu Karina prawie wpakowała mi się na kolana tak spragniona glaskania , ale co to jest tych kilka minut:shake: Quote
yewcia1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 justynavege napisał(a):dzis przy sprzataniu boksu Karina prawie wpakowała mi się na kolana tak spragniona glaskania , ale co to jest tych kilka minut:shake: Dla dziewczynek bardzo dm potrzebny Quote
justynavege Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cudownie by bylo gdyby te swieta spedzily w nowym domu ale czy to realne ? Quote
Radek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Czarnulkom bardzo potrzebny dom. Najwyższy czas, żeby nie mieszkały w schroniskowym boksie, a w ciepłym domu. Quote
uxmal Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ale Wy ładne zdania piszecie:) Coś mi siadło na mózg i nic nie mogę fajnego wymyśleć. Quote
justynavege Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 uxmal napisał(a):Ale Wy ładne zdania piszecie:) Coś mi siadło na mózg i nic nie mogę fajnego wymyśleć. taaaaaaaaa ux ja szczególnie ładne i bez literówek i z polskimi znakami ;):evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 czarne musicie szybko szukać domu bo my juz nie wiemy co pisać:shake: Quote
justynavege Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 czarne znow dzisiaj dostaly przysmaki z mojej lodówki Tezet chyba mnie kiedyś wykwateruje :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Radek napisał(a):A co czarne dostały? Czym się czarne objadały???????????? Quote
Radek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 I kolejne pytanie ;) Czy z okazji mikołajek czarne mają już dom :mad: Quote
solito Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Halbina na pewnym wątku napisała taki tekst: "Kochany Święty Mikołaju! W tym roku nie proszę Cię o nic dla siebie, tylko o dom dla mojego przyjaciela, Kajtka. On teraz nie ma domu ani kochających go bliskich, a bardzo tego pragnie! Mój przyjaciel także prosi, ale nie może napisać do Ciebie, bo nigdy nie nauczył się pisać. To nie znaczy jednak, że jest gorszy albo głupi. On potrafi bezgranicznie kochać i gotów jest oddać życie za swój dom i swoich bliskich. Jest wierny i lojalny aż po kres swego życia. Mój przyjaciel pies… Proszę Cię, spraw, by każdy na świecie dostał to, czego najbardziej potrzebuje!" Chciałabym, żeby każdemu bezdomnemu psiakowi spełniło się takie marzenie... Quote
justynavege Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 czarne jadły wedlinę ;) a dziś z okazji Mikołaja oskubałam dzine z przysmakow i kazdy psiak dostał troszkę :) Halbinka pięknie pisze :-( Quote
Radek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Fajnie, że Mikołaj przyszedł do czarnych i przyniósł przysmaki :) Quote
Recommended Posts