_ogonek_ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A co wy na ktoras z fotek w poscie 9 ? Tam to one sa wszedzie razem, moze te? Tylko ze pytanie ktora? Quote
Radek Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Podobnie jak Ogonek jestem za zdjęciami z 9 postu. Moim zdaniem drugie albo trzecie:) Quote
Wiwi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 wiecie co mi się też tak wydaje, że środkowe jest najlepsze, fajnie tak wyszły, jeszcze linię trzymały ;) ewentualnie to trzecie, pokazuje tą więź między czarnymi. nawet patrzą w jedną stronę Quote
Radek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Ta druga fotka wydawała mi się najbardziej pozytywna i radosna:) Quote
Wiwi Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 To jak decyzja podjęta? Jak tak to Ingrid może chyba wysyłać do MP? Czy jeszcze coś trzeba ustalić? Quote
Radek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Nie wiem jak dziewczyny opiekujące się czarnulkami. Czas jednak zaczyna poganiać. Może jak nie będzie ostatecznej decyzji do ostatniej chwili to dać wybraną fotkę? Jak sądzicie? Quote
Ingrid44 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Wezme ta srodkowa fotke - jest na zielonej trawce i czarnulki ladnie wygladaja. Strasznie zle sie czuje ostatnio,jakies chorobsko mnie dopadlo dlatego jeszcze nie zrobilam ogloszenia. Dzisiaj zrobie napewno bo czas nagli. Czy ktos moglby przypomniec ile one lat maja bo pierwszy post chyba nie jest aktualny . Quote
Ingrid44 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ogloszenie do "Moj Pies " wreszcie zrobilam. Zdjecie dalam to srodkowe -na zielonej trawce. Nad trescia musialam popracowac bo mozna tylko napisac 10 linijek po 22 literki (bez przerwy). Wiec to bardzo malo. Oto tresc: Mama i corka: Sarna-5 lat , Karina-4 lata. Zostaly porzucone i od tej pory sa nierozlaczne.Szukamy dla nich wspolnego domu od 3 lat. Sunie sa lagodne, zdrowe, grzeczne i oddane. Bardzo tesknia za czlowiekiem. Tel. 510-433-322. Tyle zmiescilo sie na maxa .Musialam poobcinac kilka slow. Dla ciekawskich - cana takiego ogloszenia-204 zl. Quote
Wiwi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ingrid baaardzo dziękuję!!! A Czarne jeszcze baardziej! To ich wielka szansa, teraz na pewno ktoś je doceni... Quote
Ingrid44 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Mam wielka nadzieje ze ktos je wypatrzy. Wystarczy jedna osoba ! Quote
Radek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Super, że będzie to ogłoszenie. Będę trzymać kciuki:) Quote
_ogonek_ Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jezu... gdyby im się udało... Kciukam mocno :) Quote
Wiwi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 no to tak jak wszyscy trzymamy tak mocno, to na pewno się uda :) musi... Quote
Radek Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 To fajnie, że niedługo. Może prasa przyniesie im więcej szczęścia:) Quote
Recommended Posts