Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku nie wiedziałam że się za mną tak stęskniono ;P
O Uciechowie pamiętam i o każdym tutaj psiaku, ale mój stan hibernacji potrwa jeszcze, może nawet kilka tygodni...

Co do tytułu czyli bardziej konkretnych rzeczy, pomyślę... ja teraz w szkole siedzę na informatyce ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny siedzą na tym wątku od 2007 roku ... Przeraża mnie to, jak czas leci im szybciej niż nam ...

Nie wiem kto z Was pisał tekst na allegro ... jest naprawdę dobry.

Postaram się pomóc tytułem i zamiennym tekstem. Będziecie mogli co jakiś czas zmieniać. Zaraz usiądę i zacznę pisać. Dzięki za cynk o wątku. W tej ilości psiego nieszczęścia giną takie historie ....

Posted

serce lustrem przecięte …

Wielkie serce na dwie części podzielone
Każda z połówek ma inne ciało
Jestem Twoim oddechem bo dałaś mi życie
Ty wciąż pilnujesz abym opieki nie miała za mało …

Ja wiem, że kiedyś poranek nie otworzy Twoich oczu
Chcę aby wtedy zamknął i moje
Niech dwie połówki znów w jedno serce się scalą
Bo zawsze potrafiło kochać w pojedynkę za dwoje ….

Adopcje psów są niezwykle trudne. Bardzo ciężkie dla psów, które często latami oczekują szansy na dom. Niezwykle pracochłonne i obciążające dla nas opiekunów. Żyjemy ze świadomością, że często nie udaje się nam podarować im imienia, domu, godnego życia i śmierci.

Historia Sarny i Kariny to wielkie emocje. Wchodzą tutaj w grę wzajemne, bardzo silne relacje matki i jej potomstwa. To co napisałam powyżej jest prawdą. Sarna i Karina mają jedno serce. Nie potrafią odnaleźć siebie tracąc się z oczu. My nie mamy serca … ich rozdzielać. Podjęliśmy decyzję o szukaniu dla nich wspólnego domu, mając świadomość, że tym samym zdecydowanie zmniejszamy ich szansę na niego. Niezwykle trudna decyzja z naszej strony i wielkie dla nas obciążenie.

Sarna jest oceniona na ponad pięć lat. Karina ma dzisiaj około czterech . Zostały odnalezione na terenie poligonu. Było to trzy lata temu. Tyle trwa nasza walka o ich wspólny dom … do dzisiaj jak widać bez efektu.

..."co z oczu to z serca" Sarny i Kariny nie dotyczy ....

Prosimy Państwa o chwilę dla nich. Zrozumienie i pomoc. Sarna i Karina mają mniej czasu od nas ….

Jeśli znajdą dom, swoich opiekunów wierzymy, że zegar zatrzyma się w momencie nad nimi zachwytu … Wskazówki cofnie .miłość oczu ludzkiego serca.

Posted

proszę dodajcie co uważacie od siebie

Dodajcie kontakty co potrzeba. Jeśli macie ich wspólne zdjęcia to naprawdę super zgrają się z tekstem ...

Mocno trzymam kciuki za dziewczyny. Dzięki wielkie za to co dla nich robicie!

Posted

albiemu mi odebralo mowę z wrażenia

poryczałam się przed monitorem

tak bardzo dokladnie oddaje to co jest między tymi suniami

piękne

bardzo dziękuję

nieśmiało zapytam czy tytuł serce lustrem przecięte … mógłby być tytułem aukcji

Posted

naprawdę róbcie z tytułem, tekstem co uważacie - nie pytajcie tylko zmieniajcie gdzie i jak się Wam podoba ...

justynavege więcej śmiałości :D - za psiaki bić trzeba jeśli taka potrzeba !

Posted

Śliczny tekst, aż się łzy w oku zaszkliły. Jeśli nie macie nic przeciwko to w następnej aukcji dam ten tekst (teraz, w trakcie trwania nie chcę zmieniać).

Posted

Justyno, dziś miałem małe urwanie głowy więc fotki pooglądam (w celu wyboru) jutro. Może do tego czasu ktoś zasugeruje też swoje typy na fotki:)

Posted

Wątek faktycznie zrobił się już bardzo długi. O czasie oczekiwania na domek nie wspomnę:(
Moim typem zdjęcia jest na pewno to, które umieszczone jest w aukcji jako ostatnie:)
Nad kolejnymi myślę.

Posted

obiecany komp ma byc jutro w pracy wiec jutro sobota tez nadrobie zaleglosci pracowe ( nazbierało sie :cool1:) i po niedzieli druknę

to moze wklejajcie tu fotki ktore uwazacie ze moga byc , ze trafią prosto w jakies dobre serducho

bo ze tekst trafi to nie mam najmniejszych watpliwosci
byle tylko trafił w takie serducho ktore oprocz milosci ma mozliwosc adopcji

Posted

justynavege napisał(a):
serducho ktore oprocz milosci ma mozliwosc adopcji

Właśnie, nie zawsze to idzie w parze. Często taka osoba ma już w domu jakieś psie (nie)szczęście.

Posted

siedzę i ryczę.....

Magya robiła wapaniałe ulotki, znacie jescze jakiegoś dogomaniaka, który potrafi ją naśladować?
biorę się za ogłaszanie suń

albiemu wielkie wielkie dzięki:placz:
a ja dalej mam łzy w oczach

Posted

rotek włąsnie skoro i Ty i ja się poryczałysmy to dobrze bo moze kto tez się poryczy

nowy komputer niekoniecznie wspolpracuje mi z siecią ( vista kontra windows ) więc nie mam na razie drukarki :mad: moze to potrwac , ba nie mam jeszcze programów niektórych

dlatego wlasnie to co wspomniałą rotek ogłoszenia zrobione z tekstem albiemu

jesli ktos mogłby :oops: wtedy goscinnie u kogos wydrukuję

Posted

Nie wiem czy dam radę czasowo, jeśli tak to postaram się w weekend coś wytworzyć. Jakiej wielkości miała by być taka ulotka i jakie dane kontaktowe?
Nie mogę obiecać na 100 procent, postaram się i dam znać.