_ogonek_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 U mnie wiosna, ale do schroniska w najbliższym czasie przyjeżdżać nie mogę. Dodam tylko że mam ranę na górnej wardze i może mi się to popaprać. Także...:-( Wiosna u mnie zaczyna się nieciekawie... Quote
Radek Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ada, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Quote
_ogonek_ Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Radek napisał(a):Ada, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Dzięki, a wszystkim za to życzę pogodnej i wesołej wiosny :-) Quote
justynavege Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 w kwietniowym Vege ukazało się ogłoszenie Czarnulek ze zdjęciem :lol: Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='justynavege']w kwietniowym Vege ukazało się ogłoszenie Czarnulek ze zdjęciem :lol: To super:multi:. A gdzie można kupić to Vege? :oops: Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='AdaK']To super:multi:. A gdzie można kupić to Vege? :oops: też się cieszę z ukazania się tego ogłoszenia:multi: oby odniosło zamierzony skutek:modla::modla: i też dołączam się do pytania... a w ogóle gdzie ta relacja z wizyty u czarnulek?:mad:;) Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 bico napisał(a):też się cieszę z ukazania się tego ogłoszenia:multi: oby odniosło zamierzony skutek:modla::modla: i też dołączam się do pytania... a w ogóle gdzie ta relacja z wizyty u czarnulek?:mad:;) bico, wszyscy w domach cierpiący :evil_lol: Jedni na zęby inni na głowę albo na dołek psychiczny :evil_lol: różnie bywa :eviltong::evil_lol: Quote
justynavege Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='AdaK']To super:multi:. A gdzie można kupić to Vege? :oops: tu moze byc problem , mało kiosków ma zajrzyj tutaj Magazyn Vege Ada mam nadzieję , że Ty juz ie cierpiąca :lol: Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='justynavege']tu moze byc problem , mało kiosków ma zajrzyj tutaj Magazyn Vege Ada mam nadzieję , że Ty juz ie cierpiąca :lol: Na szczęście mi mija :evil_lol:. I dzięki za tego linka :-). Tak apropo w Dzierżoniowie można go dostać? Quote
rotek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jutro zdam relacje...jestem padnięta po malowaniu okien Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 justynavege napisał(a):w kwietniowym Vege ukazało się ogłoszenie Czarnulek ze zdjęciem :lol: a może to nie Vege, tylko VOGUE?:evil_lol::laugh2_2::laugh2_2: może aż tam Czarnulki ogłoszono?:cool3:;) Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 rotek_ napisał(a):jutro zdam relacje...jestem padnięta po malowaniu okien rozumiemy;) czekamy cierpliwie Quote
rotek_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 zima 2008 i wcześniejsze fotki resztę lepszych zdjęć mam na starym kompie:oops: teraz się zorientowałam:lol: ta druga fotka była robiona na moją prezentacje na uczelnię....musieliśmy zrobić taką pierdółkę multimedialaną...no mus to mus wyciągnęłam sarnę z boksu i zaprowadziłam do ambulatorium już na samym wyjściu sarna była tak przerażona ze rozdzielamy ja z kariną ze wyszła na zdjęciu tak jak wyszla....prawie obłożnie chora nie wierzę ze udało by się oddać je osobno:shake: Quote
justynavege Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 AdaK napisał(a):Na szczęście mi mija :evil_lol:. I dzięki za tego linka :-). Tak apropo w Dzierżoniowie można go dostać? kupiłam w rynku ale jedyny numer .. można spytać w Tesco - tam jest taki salonik prasowy , większość kiosków nie zamawia , widać małe zapotrzebowanie ... Quote
rotek_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 może to ogłoszenie przyniesie szczęście małym:loveu: dzięki wielkie justyś pogoda jest taka piękna ze małe mają spacery średnio co 2-3 godziny aż miło chodzić z nimi na spacery zauważyłam ze na spacerach chętniej podchodzą do dzieci niż osób dorosłych spotkaliśmy sympatyczną panią oczywiście pierwsze pytanie było-to to są te psiaki ze schroniska? nie wiem czy poznała po psach czy po moim ubiorze:roll: do kobiety czarne podeszły z rezerwą...za to dzieci to zupełnie inna sprawa! na ich widok machaja ogonami:lol: Quote
Radek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Miło popatrzeć na foty czarnulek :multi: Mam nadzieję, że ogłoszenie wreszcie poskutkuje. Quote
_ogonek_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 rotek_ napisał(a):może to ogłoszenie przyniesie szczęście małym:loveu: dzięki wielkie justyś pogoda jest taka piękna ze małe mają spacery średnio co 2-3 godziny aż miło chodzić z nimi na spacery zauważyłam ze na spacerach chętniej podchodzą do dzieci niż osób dorosłych spotkaliśmy sympatyczną panią oczywiście pierwsze pytanie było-to to są te psiaki ze schroniska? nie wiem czy poznała po psach czy po moim ubiorze:roll: do kobiety czarne podeszły z rezerwą...za to dzieci to zupełnie inna sprawa! na ich widok machaja ogonami:lol: rotek to skandal wy mnie tu szczujecie :mad: Ja tu 2 miechy już w domu gniję a tu to mi się ryczeć chce!! :placz: Quote
bico Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dzięki Rotek za fotki i za parę ciepłych slow o Czarnulkach:loveu: Quote
justynavege Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 rotek to nie mnie dziękuj a redakcji :evil_lol: jako , że podałam swój numer tel i swojego maila co chwilę sprawdzam pocztę ale niestety na razie pusto nadal chętnie przyjmę gratis pomysł co zrobić by zwiększyć Czarnym szanse na dom wiosna w Uciechowie choć piękna zapewne to piękniej by się we własnym domku prezentowały :evil_lol: Aduś nie bucz :lol: wiosna jeszcze potrwa i pewnie zdążysz na wiosenny psi spacerek z czarnymi ;) Quote
rotek_ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 aduś, wracaj do nas szybko...wiesz ile teraz się dzieje jak już trochę temperatura się podniosła:multi: Quote
Radek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Justyna, mam nadzieję że cisza w sprawie ogłoszenia jest tylko chwilowa :) Czy ponawiać czarnulkom Allegro? Quote
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 rotek_ napisał(a):aduś, wracaj do nas szybko...wiesz ile teraz się dzieje jak już trochę temperatura się podniosła:multi: Wrócę wrócę :-) To co miało mi się zagoić już się zagoiło ;). Teraz chodzę z dziurą w szczęce, bo miałam rwanego ząbka :evil_lol:. Tylko jest problem pieniądze na wirtualną adopcję nie poszły bo nr konta był zły :shake:. rotek nie wiem o co biega, ale może wyślę na Twoje konto? Quote
bico Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Radek napisał(a): Czy ponawiać czarnulkom Allegro? no chyba nie ma innej rady:roll: trzeba walczyć o ten dom wszystkimi możliwymi sposobami, i allegro, ponawianym w "nieskończoność", ale może się zdarzy, że z tego coś dobrego wyniknie za tym "milionowym" razem:roll: wszyscy tutaj na to liczymy:lol: Quote
rotek_ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 widziałam ze na konto afnu regularnie wypływało około 20zł miesięcznie nie wiem co się stało wieczorem podam nr konta;) miejmy nadzieję ze to burza przed ciszą..i adopcje ruszą:roll: trzeba nadal ogłaszać małe....bez względu na wcześniejsze obietnice i nadzieje... Quote
Recommended Posts