justynavege Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 zrobić zdjecia czarnulkom jest trudno Karina od razu pakuje się na kolana :evil_lol: Quote
rotek_ Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 no i nie wyszło.... katastrofa..... w ogóle na tym zdjęciu nic nie widać:oops: kiepski ze mnie się zrobił fotograf ale na pocieszenie Panti ona cały czas spi więc nie miałam problemu żeby zrobić jej fotkę Quote
Radek Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Czy jest już jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
rotek_ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 nic:shake: justyna obiecała je jeszcze do gazety wysłać Quote
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Przebudowuje troche aukcje i wystawię kolejną. Czy są mozę jakieś nowe fotencje? Quote
rotek_ Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 jutro jesli uda mi sie dojechac do uciechowa zrobię pare fotek chociaz już na samą myśl nogi mnie bolą:evil_lol: dodatkowo chyba ucho sobie doprawiłam przy dzisiejszej pogodzie .... Quote
justynavege Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 rotek_ napisał(a):nic:shake: justyna obiecała je jeszcze do gazety wysłać jak tylko dostane te info na które czekam wysle od razu , z tym ze na dryk w gazecie czeka sie długo , ale mam nadzieję ze wszystko pojdzie tak jak myslę Quote
uxmal Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 wiecie co? to juz desperacja przeze mnie chyba przemaiwa, ale może napisać text w stylu: Tych czarnuszek nie oddamy- dlaczego? kiedy jesteś smutny Karina i Sarna chętnie rozśmieszy Cie do łez. wesołe machanie ogonkiem, szczery, psi uśmiech i radość z życia są dla nas wyjątkowo cenne. Nie marudzą, nie wybrzydzają, cieszą się z każdego psiego przysmaku i nawet lekkiego muśnięcia po główce. Chcesz nas przekonać, że jesteś godny ich cudownego psiego towarzystwa- ZAdzwon przekonaj nas.. Desperacja co? :( Quote
rotek_ Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ooo właśnie coś takiego potrzebuję do GW nie wiem jak ując ich przyjaźń-bo to jest coś niesmowitego a nie każdy chce się zdecydować na dwa psy Quote
Radek Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 rotek_ napisał(a): a nie każdy chce się zdecydować na dwa psy Co fakt, to fakt. Ale patrząc z drugiej strony może dzięki temu że czarnulki są dwie i nierozłączne ktoś, kto się zdecyduje będzie właśnie tym odpowiednim człowiekiem. Quote
justynavege Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 wysłałam prośbę o druk bo przed chwilką dostałam te info na które czekałam teraz z drżeniem będę otwierac pocztę czy będzie zgoda na druk Quote
rotek_ Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 to ja tez trzymam:multi: dzisiaj zrobiłam małą sesję fotograficzną fotograf kiepski się ze mnie zrobił:evil_lol: siostra poszła na 18stkę pożyczyłam jej apart więc rano dopiero zgram zdjęcia na watek Quote
rotek_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Uśmiech do zdjęcia Poczciwa Sarna Karine pozostawię bez komentarza-wiecznie wpychała się w obiektyw:evil_lol: A tak Sarnina uśmiecha się do Pani ------------------ i pomimo że na zdjęciach osobno to razem krok w krok przemierzają sekrety lasu Quote
uxmal Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 śliczne :) Naprawde:) A te pierwsze -wspólne-jest prze-świetne:) Quote
rotek_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 potrzebne mie dodatkowe rece robert mi pomagał przy trzymaniu kary i sarny ale sama to co najwyżej zdjęcia ich tyłków zrobię:evil_lol: Quote
rotek_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 i jeszcze kilka mniej udanych zdjęć wejście do lasu na zdjęciu miałabyć sarna tylko Karina jak zwykle myślała ze to o nią chodzi i na wszelki wypadek podleciała upewnić się:evil_lol: Czyz Sarnina to nie uśmiechnięty pies ona chodzi tak cały czas Pana słuchamy się zawsze Mówię ci tam pachnie jedzeniem-na bank! Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Aż miło się patrzy na takie uśmiechy! :loveu: Quote
justynavege Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Dzisiaj przy okazji remanentu w kompie przegladałam zdjecia psiakow z Uciechowa wszystkie juz dawno w domach tylko czarne nie :shake: Quote
rotek_ Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 mam nadzieję ze ktoś wkońcu je dostrzeze są przekochane Quote
justynavege Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 na razei w poczcie pusto no ale jest weekend sprawdze jutro Quote
Radek Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Może dobrzy ludzie powracali już z urlopów i będą szukać psiaków ;) A na fotkach czarnulki jak zwykle prześliczne. Quote
justynavege Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 kurcze nie mam odp z gazety jeszcze czekamy ... Quote
Recommended Posts