Jump to content
Dogomania

Trzeba było tak od razu. Marmur zostaje u pani Basi jako 15-sty rezydent!!

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i wyprawiłam kocurka w świat. Odjechał przed 14, z ogromnym dogiem na tylnym siedzeniu. Marmur chciał się zasyczeć i zafukać na śmierć.Pani basia popłakała się 2 razy. Mi też było jakoś nieswojo. Kotek patrzył za nami jakby rozumiał , że się już nie zobaczymy.
Kochany Marmurku, szerokiej drogi i udanego życia!

Posted

Puchatek napisał(a):
Gorzej będzie jak to taki koci Lassie. Ucieknie i wróci do Was. ;-)

łomatko!!! bo wykraczesz, przecież ja przeryczałam prawie cały film

Posted

Puchatek napisał(a):
Gorzej będzie jak to taki koci Lassie. Ucieknie i wróci do Was. ;-)

Puchatek, Ty klatki-łapki szukaj, a nie się tu czarnowidztwem parasz:evil_lol: Salemku, dużo szczęścia na nowej drodze życia!:multi:

Posted

Salem dotarł szczęśliwie do domku w Lesznie. pani Laura jest zachwycona urodą Kocucha. Podobno siedzi przy komputerze i mruczy (kot a nie pani). Nie wiadomo jak pierwsze spotkanie z psim lokatorem. wygląda na to że wszystko skończyło się szczęśliwie.

Posted

Agata69 napisał(a):
no wiedziałam, że nie będzie łatwo. kot rzucił się na psa i dostał szalu. Koto wie czy nie wróci do nas...

jesoo, niech dostaną czas na dotarcie się. Moja kocica Zuzka dostaje szału jak donoszę tymczasy a to przeciez też są kociuchy i to w różnym wieku. Sal jest w stresie w nowym miejscu więc ze strachu atakuje, najlepsza obrona to atak:razz:

Posted

a ja myślę, że ta pani go nie odda, mimo wszystko. Ona od początku była taka zdecydowana, a to dobrze o niej świadczy. Tak myślałam, że z tym psem mogą być problemy.... ale w końcu napewno się pogodzą.

Posted

michaśka napisał(a):
a ja myślę, że ta pani go nie odda, mimo wszystko. Ona od początku była taka zdecydowana, a to dobrze o niej świadczy. Tak myślałam, że z tym psem mogą być problemy.... ale w końcu napewno się pogodzą.

Michaśka ma rację, kocie się stresuje. Będzie dobrze.

Posted

adopcja się nie udała, Marmur wraca we wtorek. Tak więc jesteśmy w plecy 200zł, a kot jak nie miał domu, tak ni e ma.
chyba że Asia coś znajdzie w Poznaniu...

Posted

Tweety napisał(a):
oby wszystkie poszukiwania domów tak się kończyły:loveu:

Tweety, teraz musisz jakoś to stwierdzenie odkręcić. !000 x splunąć przez lewe ramię albo coś. Może ktoś poradzi bo ja się na czarach zupełnie nie wyznaję. ;-)
I co teraz? Fatalnie wyszło. Przynajmniej coś więcej o nim wiemy. już wiadomo że raczej rezydentów nie toleruje.